Merhaba lar 22 yaşında simdiye kadar hep kilolu (yani cok da değil baliketli) bi kadınım. Doğumum da 25 kilo aldim ve 90 oldum. Bir azimle ip atlayarak ve yememe icmeme dikkat ederek 4 ay gibi bi sürede 68 oldum. Sonra ne olduysa bıraktım ip atlamayi ama zayiflamakdan vazgecmedim biraz dikkatle suan 62.50 yim. Amacim 58 olmak cok zayif olmak gibi bi derdim yok. Yine bazi arayışlar icindeyim. Insagramda ece erkenin sayfasini takip ediyordum ve kizilelmas adinda bi zayiflama cayi üretimini yaptığını gördüm. Dedigine göre kendisi bi cay sayesinde doğum kilolarini vermis. Biraz arastirmdan sonra karar verdim ve bende siparis ettim bir kutu 99 tl ve 20 günlük 4 5 kilo kaybi söyleniyor. Bi cesaret siparis ettim bekliyorum. Bakalım ne olacak sizleride bundan haberdar etmek istedim kizlar umarım kuru sıkı değildir. Aslinda hic inamam bu çaylara ama nedense bu aklima yatti.
Neyse hadi cok uzattim ürün elime geçince sizide gelismelerden haberdar edicem bana dua edin
Merhaba canım ben de görüyorum ne zamandır merak da ediyorum bu arada maşallah süper kilo vermişsin tebrik ederim benim hiç azmim yok kızım 2 yaşında 1 kilo bile vermedim kalan kilolardan insan ayda 1 kilo verse yine zayıflar valla yazıklar olsun ne diyeyim neyse bi dene bakalım canım işe yararsa ben de düşüneyim lütfen deneyimini bizimle de paylaş sevgiler