• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan siyaha nasıl döncem!

meleksensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
9
0
36
İstanbul
Kızlar saçlarımı cesaret edip kızıla boyadım siyaha dönmek istiyorum şuan uçları turunculaştı dipleri hala kızıl en kısa zamanda boyamam gerek fakat boyamak için tamamen akmasını mı beklemeliyim :( Şimdi boyasam boya oturur mu acaba hani siyah akınca kızıl kızıl çıkar diyorlar ya.

söz konusu siyahsa akmaz merak etme
bence siyaha boyama, koyu kumrala falan boya, 1 ay içinde 2 kez boyarsan boya oturur canım

Kızlar saçlarımı cesaret edip kızıla boyadım siyaha dönmek istiyorum şuan uçları turunculaştı dipleri hala kızıl en kısa zamanda boyamam gerek fakat boyamak için tamamen akmasını mı beklemeliyim :( Şimdi boyasam boya oturur mu acaba hani siyah akınca kızıl kızıl çıkar diyorlar ya.

bir-iki boyamada tamamen kapanıyor ya kızıllar. akınca çıkıyor da o kadar kısa sürede olmuyor o. o zamana kadar tekrar boyarsın.

kızıldan sonra siyah da akcak gibi geliyor umarım akmaz bir de köpük boya kullanıcam acaba kolestonun siyah köpük boyasını denediniz mi hiç kızlar ??

ben lorealın köpük boyasını kullanıyordum daha önce çok yapmacık bir siyah değil seviyordum ben canım, istersen burda ilk fotodaki saç rengim;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...in-pariltili-mocco-sac-renklerim-resimli.html

Kolestondan sonra ben de Lorealinkini denemeyi düşünüyorum artık Kolestonu aldım bile :) Benim korkum köpük boyanın azizliğine uğramak hani sonuçta kuafördeki kadar iyi boya olamaz heralde denedikten sonra olmazssa kuaföre gidicem :) Ben de senin gbi denemediğim renk kalmadı ben de bakır kızılı denedim kızılı denedim şimdi sıra siyahta :) Sıkıldıkça daha güzelini bulmak istiyor insan.

Kolestondan sonra ben de Lorealinkini denemeyi düşünüyorum artık Kolestonu aldım bile :) Benim korkum köpük boyanın azizliğine uğramak hani sonuçta kuafördeki kadar iyi boya olamaz heralde denedikten sonra olmazssa kuaföre gidicem :) Ben de senin gbi denemediğim renk kalmadı ben de bakır kızılı denedim kızılı denedim şimdi sıra siyahta :) Sıkıldıkça daha güzelini bulmak istiyor insan.

evt canım yalnız siyah renkten sıkılırsan dönmek çok kolay değil onu aklından çıkarma,
o yüzden siyah yerine siyaha yakın bir renge boyatmanı tavsiye ederim canım
sonra açtıracan diye yıpratırsın saçları :ssz:

evet bunu herkes diyor ama kendi saç rengim de koyu kahverengi zaten dipleri iyicene uzayana kadar siyah kullanabilirim altları turuncu çünkü onlardan kurtulsam yeter :) Ozaman yarın kızılın daha da akmasını beklemeden boyuyorum siyaha :)

foto koyarım canım çok güzel oldu :) her tarafımda siyah oldu tabi şampuan gibi sür bitti gibi bi dünya yok tabi :D umarım dayanır. Bilgileriniz için teşekkürler herkeseee :)

Back