- 12 Haziran 2019
- 19.218
- 118.001
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.sezon yeni hikayeler olacak derken bundan bahsediliyordu heralde .Hayır dizide tek düzgün Mustafa kalmıştı ondan ne istediniz![]()
Şuan izliyen varmi
Mustafanin gerçek ismi ne biliyonmu
Emrah altintoprakMustafanin gerçek ismi ne biliyonmu
Arada bakıyordum ama fragmanda Nursema’nın hallerini gördüm ve düzelene kadar izlemem sanırım.Şuan izliyen varmi
Nursemanın Pembe gibi olması için illa annesinin ölmesine gerek yoktu ki ilk baslarda zaten aynı annesi gibiyidi annesi ile barışır eve döner hatta birlikte yasamaya başlamış olsalar yine karakteri değişebilirdi.Arada bakıyordum ama fragmanda Nursema’nın hallerini gördüm ve düzelene kadar izlemem sanırım.
Fatih desen yine aldatma döngüsüne girecek gibi. İşin tadı kaçtı.
Gerçekten de ya. Ölüm nedenini sormadılar mı hiç yani .Nursema ve Nilay biliyor annelerinin kalp krizi geçirmediğini hatta firazda biliyor akıllarına otopsi yaptırmak gelmedi hiçbirinin bakalım ışılın öldürttügünü nasıl öğrenecekler.
Kalp krizi diye yazılmış belkide doktor basım derde girmesin diye öyle yazdı ilk olayda olmayan kalp krizi nedeniyle.Gerçekten de ya. Ölüm nedenini sormadılar mı hiç yani .
Aslında pembe ilk baslarda iyiydi sonra dan karakterini değiştirdiler sırf apo alev için .Hem alev olayında hem ışıl olayında kıvıılcım laflarıyla pembeyi sucladı normalde apo meri olacaktı tepki aldığı için senaryoyu değiştirdiler orada bile ilk supede kıvılcım pembeyi suclamıştı.Son bölüm Ünal ailesinin gerçek yüzünü dosdoğru gösterdi. Hepsi kötü ve ahlaksiz insanlardi. Pembe disinda normal biri yoktu.pembeyi sadece tutucu ve çocuklarının hayatına fazlasıyla karışan biri olduğu için zaman zaman eleştiriyordum. Mesela doga ve nursemaya yaptıkları.. onca şeye rağmen apodan bosanmamasini.. halbuki bosansa apoya çektiyse ne gyzel olurdu. Çocukların hepsi a ayrı eve çıksa,mesafe koysa sorunlar çözülürdu.yoksa pembe kotu degildi. Öyle gösterilse bile
.kızının yerine gelen apoyla evlenmeyi kafaya koyan isili destekleyen sönmez den erkeksiz yapamayan kivilcimdan bin kat iyi..
Çok haklısınız.Aslında pembe ilk baslarda iyiydi sonra dan karakterini değiştirdiler sırf apo alev için .Hem alev olayında hem ışıl olayında kıvıılcım laflarıyla pembeyi sucladı normalde apo meri olacaktı tepki aldığı için senaryoyu değiştirdiler orada bile ilk supede kıvılcım pembeyi suclamıştı.
Kıvılcım butun işleri hayatına giren erkekler sayesinde oldu aslında Ömer, Ertuğrul,Rüzgar,Cemal
Gecen bölümlerde Kıvılcım Ömer ile konuşurken işte siz de erkeğin eline bakıyorlar erkesiz yapamıyorlar erken yaşta evleniyorlar okul okumuyorlar dedi de kıvılcım kendini ve kızlarını unuttu kendide 20 yasında anne olmuş doğada öyle diğer kızı 18 yasında İmam nikahı ile evlendi üstelik evli olduğunu öğrenince bile vazgecmedi Nursema ABD üniversite okumuş 30 yasında evlenmiş.