- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
Evet ama babası bu kadar tahmin etmiyordur bence içkili ortamlar falan hala dini bütün bir aile diyorlarDünürü söyledi zaten. “Oğlan çapkınlık etmiş, erkektir” diye. Üstelemedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama babası bu kadar tahmin etmiyordur bence içkili ortamlar falan hala dini bütün bir aile diyorlarDünürü söyledi zaten. “Oğlan çapkınlık etmiş, erkektir” diye. Üstelemedi.
Alevde evet karşılık vercek gibi apoya nasıl bakıyor aklım almıyorr tabi parasınaFragmanı şimdi izledim.
Oğlan tarafı balayına gitti diyor ama 2.fragmanda bence gerçek ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Apo Aleve sevdiğini söylüyor Alev de bence karşılık verecek gibi duruyor.
Maalesef değil bence herkesten hesap sormak istiyorum diye gidiyor. Yüzleşmeye kalkıp kimbilir başına yine gelecek.Diziye haftasonu bakacağım ama fragmana baktım nursema o eve gitmiş umarım polislerle gitmiştir geri dönme amaçlı değildir.
Yani Türk erkeği ilginç bir zihniyette zaten. Karısının ütülediği gömlekle gider zina yapar. Ama boy abdesti almadan dolaşmaz.Diziyi dün izledim.
Dün ki bolum de kıvılcım ilk bolumlerde ki gibiydi Ömer'in namaz kılması,oruç tutmasını beklemiyordu heral de aslında Ömer dışarıdan bakınca pek ailesi gibi görünmüyordu yada kadın şu yüzden de şaşırmış olabilir evlenmeden birliktelik yaşıyor ama hem namaz kılıp hem oruç tutuyor diye .
Zaten öyle olması gerek herkes birbirine saygı duysa sorun kalmaz.Yani Türk erkeği ilginç bir zihniyette zaten. Karısının ütülediği gömlekle gider zina yapar. Ama boy abdesti almadan dolaşmaz.
Bence Kıvılcım’da fazla abartıyor Ömer konusunu. Adam Cuma’ya gidebilir. İçki içmeyebilir. Onun tercihi. Nasıl ki o kadına karışmıyor, kadınında onu yargılama hakkı yok. Bizim evde de ben oruç tutarım, 5 vakit namaz kılarım, Hacca gittim. Ama açığım. Çünkü kapalılığı beceremeyeceğimi biliyorum. Eşim caminin yolunu bilmez. Alkol alır. İkimizde birbirimize karışmayız. Eşim benle iftar sofrasına oturur. Ramazan’da içmez. Önemli olan saygı duymak.
Kızlar müthiş bir bölüm geliyor Nursema bu adam beni pencereden aşağı attı diye itiraf ediyor herkesin içinde. Fatih’te o aşağılık damata saldırıyor. Cuma gelse hemen
Rüya olmasa bari ama değildir muhtemelen damat olayinin fazla uzayacagini zannetmiyorumO nasıl bir fragmandı
Reyting yükselten bu durumdu bundan sonra ne bulacaklar acaba diyorumRüya olmasa bari ama değildir muhtemelen damat olayinin fazla uzayacagini zannetmiyorum