Suan izleyemiyorum yarın bakacağım tekrarindan.Damat adayı iğrenç bir adam“Ben evlenirim. Kadın evde çocuk bakar. Ben dışarda istediğimi yaparım” diyor.
Evet kuzum. Ben 2 bebemle hep evde olduğum hiç kaçırmıyorumAy ciddimisinn kacirdım ne yazık kiii ayyy yazık oldu yaaa
Nilayla ilgili de çok güzel bir gelişme oldu. Spoiler vermeyin. Kendin izlersinSuan izleyemiyorum yarın bakacağım tekrarindan.
Anası yaktı kızın başını ama bu evlenme olmayacak bence desene tam hayırli damat pembeye Ünal ailesine 2.nilay.
Masaallahh vallahaa 2 bebe uyuyosa rahat rahat izleyebiliyosundurEvet kuzum. Ben 2 bebemle hep evde olduğum hiç kaçırmıyorum
Nilayla ilgili de çok güzel bir gelişme oldu. Spoiler vermeyin. Kendin izlersin
Ay inşallah dediğiniz gibi kızı suçlamazlar yani o kadar da vicdansızlık yapmazlar. Hatalarını anlarlar…. kötü bir durum yaa2.fragman çıkmış nursemanin sonu resmen.
Annesi ve babası acaba vicdan azabı çekecek mi özellikle annesi yoksa anası yine suçu kızına mi atacak.
Kim bilir ne kusuru vardı diye umarım böyle birşey olmaz.
Anasından beklerim aslında tabi nursemada gerçekleri söyler umarım .Ay inşallah dediğiniz gibi kızı suçlamazlar yani o kadar da vicdansızlık yapmazlar. Hatalarını anlarlar…. kötü bir durum yaa
Evet annesi daha katı biri babası belki akıllanır da kızını korur.Anasından beklerim aslında tabi nursemada gerçekleri söyler umarım .
Hadi annesi neysede babasida hiç mi merak etmez o resimlerde görüntülerde ne var diye.Ayy gitti nursemaçıkıyomuki diziden acaba
Dünürü söyledi zaten. “Oğlan çapkınlık etmiş, erkektir” diye. Üstelemedi.Hadi annesi neysede babasida hiç mi merak etmez o resimlerde görüntülerde ne var diye.
Kendi oğluna karısını aldattı diye fircalamisti kızına gelince kılı kipirdamadi adamın.
Eevttt yaaa adam rahatlıkla kızı verdi yolladı gitti evine uyudu tipış tıpış söylemiyolarda camdan düştüğüHadi annesi neysede babasida hiç mi merak etmez o resimlerde görüntülerde ne var diye.
Kendi oğluna karısını aldattı diye fircalamisti kızına gelince kılı kipirdamadi adamın.
Ay çok üzüldüm yaŞaka gibi fragmanbalayına gitti ne demek ya