Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçtan nasıl kurtulunur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi amra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
70
0
286
46
Giresun
saçım kızıl yıllardır bıktım artık kendim boyarım hep şimdi bu kızılı ne renge boyarsam kaybolur tecrübesi olan arkadaşlar yardım edermisiniz

anca saçlarının rengini akıtarak olur onu da ben tavsiye etmem lastik oluyo saçların kızıldan kurtulmak zor siyahın altından bile çıkıyo ama sıcak çikolata olabilir belki tam bişey diemem

benim saçlarımda 2 senedir kızıldı sıkılınca koyu kestaneye boyadım kendi saç rengime döndüm gibi sadece güneş çok vurunca azıcık bir kızıllık oluyor o da çok hoş duruyor , eğer doğal saçın koyu renkse tavsiye ederim..

siyaha boyasam diyorum bi süre siyah kullansam saçlarım da dinlense sürekli boyanmaktan sonunda kel kalıcam kızıldan sonra siyah çok kötü olmaz inşallah offffff bi karar veremedim

valla bnmde kızıl, bide kestirdim saçlarımı. kısa saçı hiç yakıştıramadım ama kestirmek zorunda kaldım felaket kırıklar vardı. çığlık atıolardı siyaha boyasam nası olr die düşündüm bende çıt çıtla desteklerim die ama

benimde saçlar kısa ya gidip açtırıcam oda işime gelmiyor çok yıpranır diye bilmiyorum ama sanırım siyaha boyıyacağım biraz sırıtıcak ama beyaz tenliyim çünki saç simsiyah olucak ama kızıl boyamanın cezası çekecem artık

koyu kahveye boya siyah gibi duruyor, zaten siyaha da boyasan kızılı tek seferde kapatmayacak yıkadıkça kızıl belli edecek kendini

palette nin saç açıcısıyla açsammı bugün nette gördüm daha önce yapan oldumu denesemmi saçlarımdan olurmuyum acaba:18:

palette nin saç açıcısıyla açsammı bugün nette gördüm daha önce yapan oldumu denesemmi saçlarımdan olurmuyum acaba:18:

kızıl saçı birde açıp zarar vermeyin koyu küllü kumrala boyayın 2.boyamada saçınızdaki kızıllardan eser kalmaz kızıllığı ancak küllü renkler kırar açmanıza gerek yok boşu boşuna küllü kumral vede koyu kahve karışımıda yapabilirsiniz karışımlar hakkında bişey diyemicem bilenler yardımcı olabilir belki tek seferde kurtulursunuz

Bende beyaz sabunla yıkamıştım bir süre ama krem de kullan dolaşıyo yoksa . Biraz akınca da kuaförde açtırdım karamel bile oldu :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…