anca saçlarının rengini akıtarak olur onu da ben tavsiye etmem lastik oluyo saçların kızıldan kurtulmak zor siyahın altından bile çıkıyo ama sıcak çikolata olabilir belki tam bişey diemem
benim saçlarımda 2 senedir kızıldı sıkılınca koyu kestaneye boyadım kendi saç rengime döndüm gibi sadece güneş çok vurunca azıcık bir kızıllık oluyor o da çok hoş duruyor , eğer doğal saçın koyu renkse tavsiye ederim..
siyaha boyasam diyorum bi süre siyah kullansam saçlarım da dinlense sürekli boyanmaktan sonunda kel kalıcam kızıldan sonra siyah çok kötü olmaz inşallah offffff bi karar veremedim
valla bnmde kızıl, bide kestirdim saçlarımı. kısa saçı hiç yakıştıramadım ama kestirmek zorunda kaldım felaket kırıklar vardı. çığlık atıolardı siyaha boyasam nası olr die düşündüm bende çıt çıtla desteklerim die ama
benimde saçlar kısa ya gidip açtırıcam oda işime gelmiyor çok yıpranır diye bilmiyorum ama sanırım siyaha boyıyacağım biraz sırıtıcak ama beyaz tenliyim çünki saç simsiyah olucak ama kızıl boyamanın cezası çekecem artık
kızıl saçı birde açıp zarar vermeyin koyu küllü kumrala boyayın 2.boyamada saçınızdaki kızıllardan eser kalmaz kızıllığı ancak küllü renkler kırar açmanıza gerek yok boşu boşuna küllü kumral vede koyu kahve karışımıda yapabilirsiniz karışımlar hakkında bişey diyemicem bilenler yardımcı olabilir belki tek seferde kurtulursunuz