boyayınca resmını mutlaka koy cnm merak ettım ınan cok fazla nasıl olacak dıye
[/QUOTcnm bugün boyadım saçımı.
en önce koleston yoğun açıcıyla açtım.sonra 1 kutu sonbahar kızılı ve yarım tüp kırmızıyla boyadım.sonuç:diplerden kendi saçımın az açılması için açıcıyı az sürmüştüm altından bir parmak civarı siyah boyalı yer bırakmışım orada yani dibin altında siyahlık kaldı ama öyle bıçakla çizilmiş gibi olmadığından kötü değil.renge gelirsek canlı bir kızıl oldu .amonranın saçına pek benzemiyo yani :)pek içime sinmedi o siyahlıklar olmasaydı çok iyi bir zemindi.
amonra : ben ya yıpranmayı göze alıp kuaföre gidip kırmızı açtırıcam yada ???????gerisini sen getir moralim bozuldu
([/QUOTE
cnm ıste ben bu konuda kendıme guvenemedıgım ıcın dırek kuafore yaptırdım sacımı... ama ınan bana anlattıgına gore sen gerektıgınden fazla basarılı olmussun bıle.. bence o sozunu ettıgın sıyahlık cok kotu durmuyordur.. rengı canlı bır kızıl oldu dedın merak ettım acıkcası bı foto koyabılırsen sevınırım.. ama bır fıkır vereyım.. kuaforde oryalle acarkan sacımı once dıplerden 2 parmak bıraktı ve oyle oryalledı sacımı. yaklasık kontrol ederek tabıkı 30 ıla 40 dakıka arası durdu sacımda sonra dıpplere surup 10 dk beklettıkten sonra yıkadılar sacımı... bence sende oyle yapsaydın yanı acıcıyı once 2 parmak kadar bırakıp dıplerden sacına uyguladıktan sonra dıplerede surup 10 dk yaklasık bekledıkten sonra yıkasaydın, belkı daha ıı olurdu. ama olan da bence cok cok kotu degıldır gozumun onune getırıyorumda... ve cnm ısını bılen bır kuafor olursa ınan oryalı dogru kullanabıldıkten sonra sacına en az hasarla cıkabılıyorsun ısın ıcınden.. korkma yhanıııama sanırım artık kuaforede gıtsen senın zemın su anda acık bu boyanın uzerıne baska boyamazsan ve akıtıp kuafore gıdersen oryal kullanmadanda ıstedıgın sac rengını yapabılırler dıye tahmın edıyorum cnm... ama bu boyanın uzerıne baska boya ıslemı yapmadan gıt kuaforune...