kullandığım çilek kızılındabi kaba çok az miktar katıp
aynı oranda da kırmızı yoğunlaştırıcı kattım
buna biraz saç kremi ve 1 kapakdan az badem yağı ve su ekledim
boya kıvamından daha koyu bi kıvamı var bunun
suyla nemlendirdiğim saçlarıma bu karışımı sürdüm
yarım saat sonra saçlarımı yıkadım
ortaya çıkan görünüm gayet canlı ve parlak
üstelik saçımı kurutmadan yıpratmadan bu işlemi yaptım
sorumu mazur görün :/ ilk defa saç boyayacağım için bazı terimleri anlayamadım :):):) Ben ilk kez saçımı kızıla boyamak istiyorum acme doğal saç boyasıyla boyayacağım,saçlarımı daha önce hiç boyamadım.Koyu kestane-siyah arası bi saç rengim var.Saçlarımı haliyle açıcıyla açıp yıpratmak istemiyorum.Sizin bahsettiğiniz cilayı direk saçımı uygulayıp daha sonrasında saç boyama işlemini gerçekleştirsem olur mu ? Yada tam tersi saçımı boyayıp ( illa ki kapanmayacak ilk boyamada istediğim gibi olmayacak kızıl ) daha sonra ciladan uygulayabilir miyim ?
Benim amacım :) kısa yoldan açıcısız kızıla ulaşmak ama bu yolda ne denli başarılı olabilirim bilemiyorum,tecrübelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
aynı oranda da kırmızı yoğunlaştırıcı kattım
buna biraz saç kremi ve 1 kapakdan az badem yağı ve su ekledim
boya kıvamından daha koyu bi kıvamı var bunun
suyla nemlendirdiğim saçlarıma bu karışımı sürdüm
yarım saat sonra saçlarımı yıkadım
ortaya çıkan görünüm gayet canlı ve parlak
üstelik saçımı kurutmadan yıpratmadan bu işlemi yaptım
sorumu mazur görün :/ ilk defa saç boyayacağım için bazı terimleri anlayamadım :):):) Ben ilk kez saçımı kızıla boyamak istiyorum acme doğal saç boyasıyla boyayacağım,saçlarımı daha önce hiç boyamadım.Koyu kestane-siyah arası bi saç rengim var.Saçlarımı haliyle açıcıyla açıp yıpratmak istemiyorum.Sizin bahsettiğiniz cilayı direk saçımı uygulayıp daha sonrasında saç boyama işlemini gerçekleştirsem olur mu ? Yada tam tersi saçımı boyayıp ( illa ki kapanmayacak ilk boyamada istediğim gibi olmayacak kızıl ) daha sonra ciladan uygulayabilir miyim ?
Benim amacım :) kısa yoldan açıcısız kızıla ulaşmak ama bu yolda ne denli başarılı olabilirim bilemiyorum,tecrübelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.