Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

Bi de bi dee :) Diyelim şimdi çilek kızılına boyadım bi 3 ay sonra falan bal köpüğü gibi bi sarı tonuna geçmek istesem saçım çok yıpranır mı ?? Çok soru soruyrm farkındaym ama artk yanlş bi şey yapmak istemyrm hep acele edip araştrmadan iş yaptığmdan geldi başıma ne geldyse :KK43:

tabi kızıldan sarıya geçmek biraz zordur muhtemelen yıpranacaktır saçların

Bu arada ilk sayfadaki cilayı boyamadan önce mii yaptın sonra mı amonra ?

boyadan sonra da yaptım önce de yaptım
ama oryal ile açılmış boya tutmayan saçlara da ön pigmentasyon olarak yapılması gereken bi işlem aynı zamanda

tabi kızıldan sarıya geçmek biraz zordur muhtemelen yıpranacaktır saçların

boyadan sonra da yaptım önce de yaptım
ama oryal ile açılmış boya tutmayan saçlara da ön pigmentasyon olarak yapılması gereken bi işlem aynı zamanda

Peki, teşekkürler :KK66:

nasıl oldu beğendin mi
resim isterim:KK1:

Önce gözüme bi garip geldim, beğenmedm ama bugün hoşuma gitti :)

$DSCF7561.JPG

Nasıl olmuş ? Yüzümü karalayacaktım ama yüzüme gitmiş mi sorayım istedim :-)

Hehe sağ olun :KK3:
O kadar beyaz değilm aslında, buğday tenliyim sarıdan caysam mı ebediyen ne :KK76:

ya ben bu renkli renkli saçlarımdan çok sıkıldım en azından koyu kızıla çevirmek istiyorum açık kestane gibi boyalı saçı nasıl koyu kızıl yapabilirim? hangi boyayla ve açmadan?

işte bu renk...ben de 2 yıldır profesyonel kızılım ..bu renk yaa.. oof nasıl yaptın tekrar anlatırmısın :KK70:

Aslında biraz karışık :) Amonra'nın dedği gibi akos alıp evde kendim yapcaktım ama bi arkadaşa baya ucuz bi kuaföre çikolata kahvesi boyattı bayağı da memnundu bi de ben deneyim dedim. Altları tam istediğim gibi açık bi pembeydi ama üst taraflar kendi saçım çıkmış olduğundan acaip açıktı, koyu istyorum burayı dedim onu da yapamadılar turuncumsu kahvemsi bi şey oldu :/ Bi daha da gitmem kuaföre falan, şimdiye kadar nereye gittiysem eve gelip kendim yakaladım istediğim tonları hep. Sonra yolumun üstünden Sea Color çilek kırmızısı aldım (5/65) Üstlere onu yedirdim altlara alacalı sürdüm (bi kutusunu kullandım tüm saçıma çok koyulaştırmasın diye) Çok da fazla beklemedim 20-25 dk bekleyip yıkadım bu çıktı :)

Ama, amonraya bi soru daha :) Üst taraflar daha koyu olsun istyodum ama şimdi çok açık olduğundan yine açık kaldı alt taraflara göre. Bi dahaki boyamamda onu nasıl ayarlayabilirm üstler koyu altlar açık olcak şekilde ?

diyen benim de neye şaşırdığını anlayamadım ben?

arkadaşın bilgisayarın renk ayarlarının kişiden kişiye değişik olduğundan haberi yoktu sanırım canım:KK34:
benim pc de renk ayarları gayet açık olduğu için ben bembeyaz bi ten görüyorum senin gibi
ama yarın iş yerinden bakıcam bi de bakalım nasıl duruyo cidden:KK1:

Aslında biraz karışık :) Amonra'nın dedği gibi akos alıp evde kendim yapcaktım ama bi arkadaşa baya ucuz bi kuaföre çikolata kahvesi boyattı bayağı da memnundu bi de ben deneyim dedim. Altları tam istediğim gibi açık bi pembeydi ama üst taraflar kendi saçım çıkmış olduğundan acaip açıktı, koyu istyorum burayı dedim onu da yapamadılar turuncumsu kahvemsi bi şey oldu :/ Bi daha da gitmem kuaföre falan, şimdiye kadar nereye gittiysem eve gelip kendim yakaladım istediğim tonları hep. Sonra yolumun üstünden Sea Color çilek kırmızısı aldım (5/65) Üstlere onu yedirdim altlara alacalı sürdüm (bi kutusunu kullandım tüm saçıma çok koyulaştırmasın diye) Çok da fazla beklemedim 20-25 dk bekleyip yıkadım bu çıktı :)

Ama, amonraya bi soru daha :) Üst taraflar daha koyu olsun istyodum ama şimdi çok açık olduğundan yine açık kaldı alt taraflara göre. Bi dahaki boyamamda onu nasıl ayarlayabilirm üstler koyu altlar açık olcak şekilde ?

koyu olsun istiyosan oksidasyon volumümünü de düşük kullanmalısın
ya da pigmentasyon
önce oksidasyon kremi koymadan bi miktar boya ve suyu boyadan daha koyu bi kıvama getirip
açık olan yerlere sürüceksin sonra 25-30 dk bekleyip artan boyaya oksidasyon kremini de katıp
üstten geçip komle saçı boyucaksın canım

amonra benim saçım kızıl-kolestonla boyuyorum..avatardakinden biraz daha kırmızı şu anççbir ara jean's colors un chili red kullandım 1 ay kadar ama terlediğim zaman bile ensem kıpkırmızı oluyordu havlu yastık kılıfını anlatmama gerek yok..senin önerdiğin akos çilek kırmızısını da bazı forumlarda gördüm internette ama kimse memnun kalmadığını söylüyor.şimdi ben senin anlattığın şekilde akos ve igora yı kullansam sadece..en azından senin rengine yakın bişi olur mu ?

X