- 11 Nisan 2007
- 83.211
- 483.048
Eki Görüntüle 2283821
Arkadaslar ben bir arkadasin da uyarisiyla yukledigim kendi kızıl fotograflarimin silinmesini rica ettim mune'den. Normalde türbanlı oldugum için içime sinmedi işte :) bir hevesle yükleyivermiştim..
Ama bu fotografın aynısı oldu. Hatta görmeyen arkadaşlar için söylüyorum bu fotografın daha canlısı daha iç gıcıklayan vişnemsi güzel bir kızıl olduu :) Saçlarimla resmen aşk yaşıyorum. Bütün her şeyimi etkiledi. Duygularımı etkiledi, kendime bakışımı her şeyimi.. Kızıl saç benim tutkumdu. İlk kez istedigim şeyi kendimde gördüm. Tutkuma sahip oldum böyle aşırı doymuş ve doyamamış hissediyorum :)) nasıl anlatabilirim ki.. Kendime güvenim vardı ama 1500 özgüven arttı. Makyajsiz sabah o dağınık halde uyanmama rağmen cool bir görüntü var aynada. Çok seksi çok cesurr her anlamda korkusuz bir imaj.. Başından beri bu olmalıymış sanki. Bir daha kahverengiye assssla dönmek istemiyorum
Bu benim için bir aşk oldugundan böyle ballandıra ballandıra anlatmak istiyorum. Ve aşırı korumak istiyorum bu saçı.
Davines italyan markası bir şampuan. Kızıl saçlar için üretilmiş. 75 lira civari. Bu şampuanı deneyerek başlıyorum yarın elimde olacak. Saçımın geç akmasini sağlayarak saçımi yormadan bir yol izlicem. Zaman içinde geldigi şekli de anlatirim :)
Aşeriyorum ben yaa anlatışa bak
Doymak yada doymamak...
Hangi renklerle böyle oldu bide uzunmu saçların