Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç

Kızıldan kurtulmak içinn siyaha boyayıp üstüne oryal yaptırdım..... ayda bir boyuyordum mat görünüm sevmediğim için akan renk de takdir edersiniz ki bişeye benzemiyor. Şampuan olarak kepek azaltıcı tarzda olmayan boya dostu şampuanlardan almanızı öneririm. Saç artık alıştıktan sonra da boya yerine cila yapılabilir. Palette sonbahae kızılı yapmıştım o güzeldi
Palette sonbahar kızılı güzel evet. Ama ben biraz yogun kızıl seviyorum hafif vişnemsi :))) yangın yangınn ♡ kırmızı yansımalı kızıl sevmıyorm ya mor yansımalı olacak ya vişne. Şampuan olarak sülfatsiz şampuan kullanacagım

Zor bir renk kullanimi zor.. Ama bunu yapmak zorundaydım çok araştrma yaptim saçi korumakla ilgili. Uzun vaadeli kullanıcam inşallah içnde varsa yaptır canm

Banada baya yakisiyo tatlim aslinda ama ciddi bi kizil yapmadim hep kizila calan yapmistim gizli bi hayranlik var.. Korunabilcegini dusunuyorum sanki diger renklr 10 yikamaya kadar ayni mi kaliyo.

Banada baya yakisiyo tatlim aslinda ama ciddi bi kizil yapmadim hep kizila calan yapmistim gizli bi hayranlik var.. Korunabilcegini dusunuyorum sanki diger renklr 10 yikamaya kadar ayni mi kaliyo.
Benim saçıma açma boyama yapılmadı. Alt rengim kahverengi üstüne ışıltılar vardı. 6 cm de kendi koyu kumral saçımdı. Önden açma işlemi yapmadıgi içn saçlarim soğan kabugu rengine dönmicek. Ama tabi akıcak.. Aksın sorun degil :) böyle bir renk istiyorsak yapcak bir şey yok :/ ama olabildiğince yavaşlaticam o süreci. Kuaförum sarışın o da kızıl yapmaya karar verdi

Benim saçıma açma boyama yapılmadı. Alt rengim kahverengi üstüne ışıltılar vardı. 6 cm de kendi koyu kumral saçımdı. Önden açma işlemi yapmadıgi içn saçlarim soğan kabugu rengine dönmicek. Ama tabi akıcak.. Aksın sorun degil :) böyle bir renk istiyorsak yapcak bir şey yok :/ ama olabildiğince yavaşlaticam o süreci. Kuaförum sarışın o da kızıl yapmaya karar verdi

Hayirli olsun canimss ask alevi yada koyu kizil dusunuyorum.

Benim canim evet :)
Tatlim cikolatam beni sakin yanlis anlama saclarin harika otwsi guzel olmus gule gule kullan ama sanirim tesetturluydun bu seklde saclarini yuzunu gormese de saclarini herkes gormus olacak canm istersen kaldir . Uye olnmafan bile konular gorlabiliyor konulardakj resmlerde

Tatlim cikolatam beni sakin yanlis anlama saclarin harika otwsi guzel olmus gule gule kullan ama sanirim tesetturluydun bu seklde saclarini yuzunu gormese de saclarini herkes gormus olacak canm istersen kaldir . Uye olnmafan bile konular gorlabiliyor konulardakj resmlerde
Ama herhangi birinin saci olabilir benim yuzum gorunmuyor diye koymustum bnde canim. Sonucta chocolita nin bile kim oldugu belli degil. Sence yinede gunah olur mu?

Yani bana gore evet canim kendi fikrimce . Saclarini gostermis oluyorsun samimiyetimizden ve tesetturlu olusundan yazdm cnm yanlis anlama sakin dikkat ettgni bildigimden

Mesela sac dgl de bacaklarini yada gogsnu.atarmisin yuzun gozukmesede sanki oyle bisey

Kızıl saçta en önemli şeyin sık yıkamamak oldugunu biliyorum. Ilık suyla sık yıkamıcaksın. O kuraldan bir yürümek istiyorum ama yıkadıgımda neyle yıkasam acaba :/ ayyy ben daha boyamadım o kadar heyecanlıyım kiii ama işte rengi korumak istiyorum. Sürekli boyarsak biz de saçlarımızı yakariz çalı süpürgesi gibi olur
MOR sampuanla :)

Ben de sarı tutkunuyum.. saçlarım iyice pişmaniyeye döndü hala gözüme yeterince Bebek sarısı gelmiyor ☹️🙄 yeminle kuaförlere para bayılmaktan usandım.en son bayramdan önce bi arkadaşın saçının sarışını beğenip tavsiye üzere gittim 400 tl bayılıp bi poka benzemeyen doğru düzsün açılmamış sarılarla çıktım.. bütün bayramı da iğgenç röflemle geçirdim.. işin ilginci fotolarda daha da kötü çıkıyor..hem beceriksiz hem pahacılar!!! Evde yapabilsem vallahi oturup kendim boyayacam .. boyayabilse var ama ben cesaret edemiyorum 🙄

Ben de sarı tutkunuyum.. saçlarım iyice pişmaniyeye döndü hala gözüme yeterince Bebek sarısı gelmiyor ☹🙄 yeminle kuaförlere para bayılmaktan usandım.en son bayramdan önce bi arkadaşın saçının sarışını beğenip tavsiye üzere gittim 400 tl bayılıp bi poka benzemeyen doğru düzsün açılmamış sarılarla çıktım.. bütün bayramı da iğgenç röflemle geçirdim.. işin ilginci fotolarda daha da kötü çıkıyor..hem beceriksiz hem pahacılar!!! Evde yapabilsem vallahi oturup kendim boyayacam .. boyayabilse var ama ben cesaret edemiyorum 🙄
Cok üzüldüm canım.. İşte şans biraz. Annemde öyle sarı saç kullanıyor hiç istedigi tonu yakalayamadı. Ama olsun sarı saçlariniz bence çok güzel görünüyordur :) maşa yapınca kabarık elbiseli porselen bebekler gibi oluyorsunuz ♡

Screenshot_2019-07-01-11-38-04_1.jpg

Arkadaslar ben bir arkadasin da uyarisiyla yukledigim kendi kızıl fotograflarimin silinmesini rica ettim mune'den. Normalde türbanlı oldugum için içime sinmedi işte :) bir hevesle yükleyivermiştim..

Ama bu fotografın aynısı oldu. Hatta görmeyen arkadaşlar için söylüyorum bu fotografın daha canlısı daha iç gıcıklayan vişnemsi güzel bir kızıl olduu :) Saçlarimla resmen aşk yaşıyorum. Bütün her şeyimi etkiledi. Duygularımı etkiledi, kendime bakışımı her şeyimi.. Kızıl saç benim tutkumdu. İlk kez istedigim şeyi kendimde gördüm. Tutkuma sahip oldum böyle aşırı doymuş ve doyamamış hissediyorum :)) nasıl anlatabilirim ki.. Kendime güvenim vardı ama 1500 özgüven arttı. Makyajsiz sabah o dağınık halde uyanmama rağmen cool bir görüntü var aynada. Çok seksi çok cesurr her anlamda korkusuz bir imaj.. Başından beri bu olmalıymış sanki. Bir daha kahverengiye assssla dönmek istemiyorum

Bu benim için bir aşk oldugundan böyle ballandıra ballandıra anlatmak istiyorum. Ve aşırı korumak istiyorum bu saçı.

Davines italyan markası bir şampuan. Kızıl saçlar için üretilmiş. 75 lira civari. Bu şampuanı deneyerek başlıyorum yarın elimde olacak. Saçımın geç akmasini sağlayarak saçımi yormadan bir yol izlicem. Zaman içinde geldigi şekli de anlatirim :)

Mor şampuanı kuaförüme sordum, o kızılda uygulanmaz dedi. O sırada da sarışın bir kadına uyguluyordu. Saça grilik küllülük verdi bayagı. Sarılara uygulanıyor dedi :/
Ben kullandım onun dört çeşidi var sarı için olan ayrı 😁

X