• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç yardım....

britney87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
72
0
0
İstanbul
arkadaşlar şu kızıl saçtan kurtulamıyorum .önce kızıl büyü yaptım tuttu saçım sonra aşk alevi yaptım iyice kızıl oldu .şimdi sıkıldım kahve tonları istiyorum ama önce çikolata kahve yaptım bordo gibi oldu saçım .bugünde açık kestane yaptım hala kızıllık var deli olucam yani .gitmiyor bu kızıl .kuförde sildirmek istemiyorum saçım uzun çok yıpranıyormuş .ne yapsam böle kaldım .

Küllü kahve ile boyayabilirsiniz.

$5_1.jpg

küllü kahve kapatmayabilir saçının rengini üstüste boya yapmamanı tavsiye ederim yoksa benimkiler gibi yanık olur saçın saçım seninkinden iki ton daha koyu bir kızılken 4 ay kadar saçımı boyamadım 4 ay sonra saçımı neva 12.0-12.1 ile boyadım sadece dipleri açıldı geri kalan kısımda açıldı ama diplerim doğal sarı uçlar turuncu bir saç düşün iki gün sonra üstüne sarah parker 7.1-8.1 karıştırdım boyadım bir hafta sonra aynı açık dip rengi ama diğer kısımlar küllü olmuştu gayet güzeldi fakat iki renkli dolaşmaktan bıkmıştım bunun da üzerine daha 15 gün geçmeden neva 7.37-8.37 boyadım ve saçımda turuncu yansımadan eser yok artı saçımın heryeri aynı renk oldu 1.5 ay içinde bu kadar boya yaptım saçım düzeldi ama çok üzgünüm ki saçlarım yarısına kadar yanık ve fön bile yaptıramıyorum kopar diye bu yüzden de sana beklemeni öneriyorum seni bu konuda uyarıyorum saç şakaya gelmez saçlarınızı hor kullanmayın benim gibi

koleston 7.77 ne tam kod numarası aklımda değil ama kapatmak için bu ton ideal diye netten bakıp öğrenmiştim bir erkek kuaför tabii bayan kuaförü yazmıştı sizde bir bakın bu tonla kurtulabilirsiniz:34:

Back