• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl, mavi, mor ne olursa olsun kalıcı olsun

Lashing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
102
14
98
26
Merhaba arkadaşlar,
Direkt olarak mevzuya girmek istiyorum.
Saçlarımın hikayesini yazarak uzun bir paragraf okutmak istemiyorum.
Kalıcı bir saç boyası önerisi almak istiyorum.
Varsa saçlara ağartıcı kullanmadan (açıcı) mavi, mor ya da kızıl kullanabileceğim kalıcı bir boya.
Şuan kafayı yemiş gibi hissediyorum gerçekten.
Yardımınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Direkt olarak mevzuya girmek istiyorum.
Saçlarımın hikayesini yazarak uzun bir paragraf okutmak istemiyorum.
Kalıcı bir saç boyası önerisi almak istiyorum.
Varsa saçlara ağartıcı kullanmadan (açıcı) mavi, mor ya da kızıl kullanabileceğim kalıcı bir boya.
Şuan kafayı yemiş gibi hissediyorum gerçekten.
Yardımınızı bekliyorum.
oyle bir boya varsa bende yaptiririm . takipteyim ;)

IMG_20170810_200111.webp

Kaşlarımı da açalım dedim kuaför garip durur böyle iyi dedi.
Pembemsi kızıl istiyordum. İçinde turuncumsu bakır yansımasın dedim. şuan duşa girdim aynı görünüyor saçlarım.

sacin yandi mi bu boya yapilirken

Hayır yanmadı kesinlikle. Boya kullandı zaten sadece. Açıcı kullanmadı.
Ayrıca evet alnımda hafiften boya var küçük saçları siyah bırakamazdı dipler vardı orda yani.
Ya ben kızıl yapınca patlıcan moru gibi görünüyor diyorlar nedense bana neden patlıcan moru gibi gelmiyor :D

Aynı Photoshop boyama gibi olmuş.Boynun falan her tarafından taşmış boya :) Çok yanmış görünüyor.Keşke iyi bir kuaföre gitseydin.
Bence artık boyama daha da sertleşmeden

Hayır yanmadı kesinlikle. Boya kullandı zaten sadece. Açıcı kullanmadı.
Ayrıca evet alnımda hafiften boya var küçük saçları siyah bırakamazdı dipler vardı orda yani.
Ya ben kızıl yapınca patlıcan moru gibi görünüyor diyorlar nedense bana neden patlıcan moru gibi gelmiyor :KK70:
paalette patlıcan moru cok kalıcı

Aynı Photoshop boyama gibi olmuş.Boynun falan her tarafından taşmış boya :) Çok yanmış görünüyor.Keşke iyi bir kuaföre gitseydin.
Bence artık boyama daha da sertleşmeden

Haklısın ben de farkettim shop yapmışım gibi duruyor :D
Yalnız öyle yanmış gibi göründüğüne de bakmayın saçımın dalgalı kıvırcık yapısından dolayı öyle görünüyor biraz kabarık göründüğü gibi tabi. Saçlarımı uzatmayı düşünüyorum. Bir süre boyasam mı boyamasam mı kararsızım, dipler gelince ve renk soluklaşmış olunca resmen özgüvenim eksiliyormuş gibi oluyorum.

Ya bilmiyorum ama artık hazır market boyalarını alıp boyayacağım galiba. Marka önerilerinize de açığım.
Tabii önerilerim var bana sorarsanız boya işi çokta önemli degil çok paralar dökmenize gerek yok içten beslenmeniz düzgün oldukca bol su ictikce sacınızada arada dogal yag bakımı yapınca ısı kullanmayınca boyanın cok zarar verdıgını dusunmuyorum asırı hassas bır derınız vs yoksa. Ben başta Paletteyi seviyorum kesinlikle kutunun üstündeki rengi veriyor, Garnierinde çok güzel, birde Loreal Exxelence de gayet iyi ama kolestonu önermem kesinlikle. Koleston aşırı koyu ton cıkarıyor kumralını alsanız bile siyah gibi duruyor umarım yardımcı olmusumdur

Ya bilmiyorum ama artık hazır market boyalarını alıp boyayacağım galiba. Marka önerilerinize de açığım.

kolestonda özel kızıllar serisi var ama baya iyi kızıl renklerde kızıl boyamayı düşünürseniz koleston o konuda iyidir açık renklerde kötü. birde farklı marjinal saç renkleri için jeans colorda güzel kuaför malzemeleri satan yerlerde var turuncu mavi pembe gibi vs

kolestonda özel kızıllar serisi var ama baya iyi kızıl renklerde kızıl boyamayı düşünürseniz koleston o konuda iyidir açık renklerde kötü. birde farklı marjinal saç renkleri için jeans colorda güzel kuaför malzemeleri satan yerlerde var turuncu mavi pembe gibi vs

Hiç jeans color kullanmadım. Saçı açmadan tutar mı renkler acaba?

Back
X