ecemil Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 20 0 36 İstanbul 15 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemil #1 Hangi renkleri karıştırsam elde ederim..uzun zamandır yapmaya çalışıorum ama edemiorum..yardımlarınızı bekliyorum..
Hangi renkleri karıştırsam elde ederim..uzun zamandır yapmaya çalışıorum ama edemiorum..yardımlarınızı bekliyorum..
minikgelin Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2011 8.135 2.082 173 15 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemil #2 benim saçım şuanda öyle cnm kuaförde boyattım doreli bi renkti.. netten araştır doreli renklere bak istersen
benim saçım şuanda öyle cnm kuaförde boyattım doreli bi renkti.. netten araştır doreli renklere bak istersen
ecemil Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 20 0 36 İstanbul 15 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemil #3 bi ara yaptım ama unttum hangi boyaları karıştırdığımı. o kadar istiorum ki tekrr yapabilmek
I iremnaz123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2010 14 0 36 Adana 17 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemil #4 ecemil .!.: Hangi renkleri karıştırsam elde ederim..uzun zamandır yapmaya çalışıorum ama edemiorum..yardımlarınızı bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... iyi akşamlar sizin istediğiniz renk syoos diye yeni bir boya çıktı onda var kızıl kahve çok güzel bir renk bir bakın isterseniz...
ecemil .!.: Hangi renkleri karıştırsam elde ederim..uzun zamandır yapmaya çalışıorum ama edemiorum..yardımlarınızı bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... iyi akşamlar sizin istediğiniz renk syoos diye yeni bir boya çıktı onda var kızıl kahve çok güzel bir renk bir bakın isterseniz...
defne/oxgxuz sana emanetiz Allah'ım Kayıtlı Üye 2 Nisan 2008 150 13 96 İzmir 18 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemil #5 palette delüx 6.0 aynı öyle oluyor. kutusundaki renge bakıp aldanmıştım ve öyle oluyo, 2 kez boyadım. eski kutusuna bak görürsün.
palette delüx 6.0 aynı öyle oluyor. kutusundaki renge bakıp aldanmıştım ve öyle oluyo, 2 kez boyadım. eski kutusuna bak görürsün.
ecemil Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 20 0 36 İstanbul 21 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemil #6 defne/oğuz .!.: palette delüx 6.0 aynı öyle oluyor. kutusundaki renge bakıp aldanmıştım ve öyle oluyo, 2 kez boyadım. eski kutusuna bak görürsün. Genişletmek için tıkla... boyadım ben şimdi istediğimden renkten biraz koyu oldu ama yıkandıkça açılcak diye düşünüorum.. ama aklımda bulunsun çok teş ettim
defne/oğuz .!.: palette delüx 6.0 aynı öyle oluyor. kutusundaki renge bakıp aldanmıştım ve öyle oluyo, 2 kez boyadım. eski kutusuna bak görürsün. Genişletmek için tıkla... boyadım ben şimdi istediğimden renkten biraz koyu oldu ama yıkandıkça açılcak diye düşünüorum.. ama aklımda bulunsun çok teş ettim
ecemil Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2011 20 0 36 İstanbul 21 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemil #7 iremnaz123 .!.: iyi akşamlar sizin istediğiniz renk syoos diye yeni bir boya çıktı onda var kızıl kahve çok güzel bir renk bir bakın isterseniz... Genişletmek için tıkla... çok sağol cnm kaydettim verdiğin bilgiyi:)
iremnaz123 .!.: iyi akşamlar sizin istediğiniz renk syoos diye yeni bir boya çıktı onda var kızıl kahve çok güzel bir renk bir bakın isterseniz... Genişletmek için tıkla... çok sağol cnm kaydettim verdiğin bilgiyi:)