Eşim... Derttaşım... Sırdaşım... Aslında Herşeyim'miş...
Siz hiç kanser teşhisi konulmuş birinin karısı, sevgilisi, kızı, oğlu ya da arkadaşı oldunuz mu?
Kanserin alternatif tıp kitaplarında adı; "kötü karakterli hastalık" olarak geçer. Türkçe sözlükte ise eşanlamlısı olarak "incitme beni" yazar. Bu kötü karakterli hastalıkla arkadaş olmayı başarmak, incitmemesini sağlamak mümkün mü?
"Kansersiniz."
Doktorun ya da hasta yakınlarının çok zor telaffuz ettikleri bu cümle baştan yitirilmiş bir savaşı işaret mi ediyor?
Nasıl başa çıkılır bu illet ile?
Belki de çok mu erken içimdekileri paylaşmak için?
Dün akşamı ve dünyanı başıma yıkan doktor, inşallah hatalısındır... İnşallah bu illet benim ailemi bulmamıştır... Eşimi bulmamıştır...
Siz hiç kanser teşhisi konulmuş birinin karısı, sevgilisi, kızı, oğlu ya da arkadaşı oldunuz mu?
Kanserin alternatif tıp kitaplarında adı; "kötü karakterli hastalık" olarak geçer. Türkçe sözlükte ise eşanlamlısı olarak "incitme beni" yazar. Bu kötü karakterli hastalıkla arkadaş olmayı başarmak, incitmemesini sağlamak mümkün mü?
"Kansersiniz."
Doktorun ya da hasta yakınlarının çok zor telaffuz ettikleri bu cümle baştan yitirilmiş bir savaşı işaret mi ediyor?
Nasıl başa çıkılır bu illet ile?
Belki de çok mu erken içimdekileri paylaşmak için?
Dün akşamı ve dünyanı başıma yıkan doktor, inşallah hatalısındır... İnşallah bu illet benim ailemi bulmamıştır... Eşimi bulmamıştır...
Eşim doktorun yanından güle oynaya çıktı...
Yarabbim sen ne büyüksün... Çok şükür kanser değil, ama broşlarda genişleme varmış.
Farklı bir kaç rahatsızlık, fakat kanser değil!
Hamd olsun...
Bunları yazarken bile ağlıyorum...
Allah'ım bu illet hastalığa yakalanmış kim varsa, hepsinin dermanını tez zamanda versin.
Bize adını duymak yetti, yaşayanların içinde bulundukları durumu tahmin bile edemiyorum....
Allah kimsenin başına vermesin inşallah.
Evlatlarım en çok düşündüklerim... Hamd olsun Rabbim yüzümüze güldü...
Ömrümüzden ömür alan doktora diyecek söz bulamıyorum...
Allah vicdan versin o doktora, ne diyebilirim ki...
Son düzenleme: