Doğuma Hazırlık kızçemin isim anketeine katılırsanız sevinirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isimi kızım için güzel

• derin

OY: 36 20,8%
  • asya

OY: 38 22,0%
  • beren

OY: 23 13,3%
  • nil

OY: 14 8,1%
  • ada

OY: 12 6,9%
  • eylül

OY: 24 13,9%
  • öykü

OY: 26 15,0%

• Ankete Katılan
    173
  • Anket Kapalı .

asinaz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
3.440
0
39
kızlar kızçme isim bulamıyorum çıldıracağım artık yaw,hiçbir rismi yakıştıramıyorum,bunlardan hangisi güzel

rabbim sag salim prensesini kucagina almayi nasip eder insallah canim

hepside cok güzel isimler

ama oyumu öyküden yana kullandim ben:nazar:

Nil, Derin ve Beren arasında kaldımm :uhm: oyumu Derin için kullandım canımmm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş..

demek topic açtın heee!
hayatım bnce anasına uysun senin adın nehir
n harfinden olsun nil olsun
hemde nil nehirini bilirsin dünyanın en uzun nehriydi yanılmıyorsam her iki yöndende süper uyum oldu bak nil nehiri:) bi düşün bnce hatta iki isim de düşünüp asya nil diyebiliriz bnceeeee

öyküyü oyladım... yaşamının güzel bir öyküsü olsun ; çoğumuz gibi günü geçirmesin sadece diye...

rabbim sag salim prensesini kucagina almayi nasip eder insallah canim

hepside cok güzel isimler

ama oyumu öyküden yana kullandim ben:nazar:

amin cnm,Rabbim hepimize ssğsalim kucağımıza almayı nasip etsin,senin ve herkesinde evlatlarını bağışlasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

demek topic açtın heee!
hayatım bnce anasına uysun senin adın nehir
n harfinden olsun nil olsun
hemde nil nehirini bilirsin dünyanın en uzun nehriydi yanılmıyorsam her iki yöndende süper uyum oldu bak nil nehiri:) bi düşün bnce hatta iki isim de düşünüp asya nil diyebiliriz bnceeeee

diyosun,bakıyorumda senin kafa çok çalışyıro hasretcimkaydirigubbakcemile3

ben Asya'yı oyladım,benim de 1 ay sonra kızım olacak ismini Ezel koyacağız ama şu dizi çıktığı için kız olduğu ayırtedilebilir olsun diye 2.isim olarak Asya ve İpek seçeneklerimiz arasında,siz de bana fikir verebilirmisiniz 2.isim konusunda ayrıca Ezel isim konusunda da fikirlerinizi alabilirim.
allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasib eder inşallah ...

hangisine oy vermiş olabilirim?:)

ama hepsi güzel nil olabilir mesela sade ve hoş

isminiz nehirse derin ismi de uyar

benim de kızımın adı NıSA olacak kısmetse. hem de kuranda da geçiyor. anlamı da çok güsel. tavsiye ederim :)

kızlar çok teşekkür edreim katıldığınız için Rabbim hepimizin bebeklerini sağsalim kucaklarımıza lamamızı nasip etsin,olanlarıda bağışlasın inşallah,ama şu an ankette üç isim kafa kafaya ne olucak bakalım

X