- 26 Kasım 2020
- 69
- 37
- 29
-
- Konu Sahibi kayipmuziknotasi
Fsh değeriniz nedir biliyor musunuz? Lh bu kadar yüksek ilk gördüm. Polikistikover sedromu mu var?Eki Görüntüle 2742969 Eki Görüntüle 2742970
Pazartesi doktora gosterecegim ama bunlar cok mu anormal sonuc bu hormonlar nedir? Tedavi olmam gerekiyormu ? Birde bega degerim 0.5 hamile degilim galiba degilmi?
Fsh 7.39 degerimFsh değeriniz nedir biliyor musunuz? Lh bu kadar yüksek ilk gördüm. Polikistikover sedromu mu var?
Erken geldi 10 nda regl oldum. 23 nde normaldeGebelikte yok görünüyor 5 in altında değeriniz. Renglinize kaç gün var.
Lh hormonu fshtan yüksek olunca pko olarak yorumlanıyor. Usg görmüştür aynı zamanda doktor bir şey söylemedi miFsh 7.39 degerim
Çok erken gelmiş. Doktora görünün muhakkakErken geldi 10 nda regl oldum. 23 nde normalde
Kaçıncı gün ki değerleriniz bunlar progesterona 21.gün bakılır ovulasyon var mı yokmu diye lh a 3.gün bakılır lh tek başına hiçbir anlam ifade etmez fsh la birlikte bakılması gerekir. 21.gün bakıldıysa eğer ovülasyon gerçekleşmemiş yumurtlama olmamış yada çatlama mış lh ın 21.gün bu seviye de çıkması normalEki Görüntüle 2742969 Eki Görüntüle 2742970
Pazartesi doktora gosterecegim ama bunlar cok mu anormal sonuc bu hormonlar nedir? Tedavi olmam gerekiyormu ? Birde bega degerim 0.5 hamile degilim galiba degilmi?
Fsh degerim 7.39 . Reglim 3-4 gun once bitti. 23 nde gelmesi gerek regl 10 nda geldiKaçıncı gün ki değerleriniz bunlar progesterona 21.gün bakılır ovulasyon var mı yokmu diye lh a 3.gün bakılır lh tek başına hiçbir anlam ifade etmez fsh la birlikte bakılması gerekir. 21.gün bakıldıysa eğer ovülasyon gerçekleşmemiş yumurtlama olmamış yada çatlama mış lh ın 21.gün bu seviye de çıkması normal
Tahlilleri reglin kaçıncı günü yaptırdınızFsh degerim 7.39 . Reglim 3-4 gun once bitti. 23 nde gelmesi gerek regl 10 nda geldi
Regl bittikten 3 gun sonra falanTahlilleri reglin kaçıncı günü yaptırdınız
Regl gunu yaptirmadimRegl bittikten 3 gun sonra falan
Bu hormon tahlillerinin sonucuna bakarak Bi şeyler söylemek için progesteron hariç kalan hepsi LH tsh fsh amh bunların hepsi reglin 3.günü bakılmalı doktorunuz bu yönde talepte bulunmalı şuan bu sonuçlarınızın pek bişey ifade ettiği söylenemez. Ultrasonda muayene yapıldı mı ymurtalıklara bakıldı mıRegl gunu yaptirmadim
Evet ultrasonda muayene edildi anormal birsey yok dedi birde kan tahlili yapalim hormonlara bakalim dedi.Bu hormon tahlillerinin sonucuna bakarak Bi şeyler söylemek için progesteron hariç kalan hepsi LH tsh fsh amh bunların hepsi reglin 3.günü bakılmalı doktorunuz bu yönde talepte bulunmalı şuan bu sonuçlarınızın pek bişey ifade ettiği söylenemez. Ultrasonda muayene yapıldı mı ymurtalıklara bakıldı mı
Ultrasonda bişey çıkmadıysa önemli bir durum yoktur ama bu hormonların adetin 3.günü yapılması gerekiyor hele progesteron regl bittikten 3 gün sonra bakılması sadece ticari amaçlı başka hiçbir anlamı yok progesterona ovulasyon olmuş mu diye bakılır adetin 20 ve 21.günleri bakılır sadece. muayeneye alttan yaptılar değil mi en iyi o şekilde belli olur yumurtalar da sorun var mı yok muEvet ultrasonda muayene edildi anormal birsey yok dedi birde kan tahlili yapalim hormonlara bakalim dedi.