• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızartma tenceresini nasıl temizleyebilirim?

cilek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
226
8
96
İstanbul
kızlar kızartma tenceremi temizlemek istiyorum içi teflon oldugu içiğn telleyemiorum. yag sökücü kullandım ms.masl ama pek işe yaramadı böyle gercekten süper temizlik sağlayacak ilk günkü temizliğine kavusabilecek birşey varmı :(

yağçözle temizledikten sonra fazla bastırmadan cifle temizle iyice durula o yağlımsı dokunuş yok oluyor.

Sanırım sizde kızartma tenceresini içinde yağıyla bırakıp tekrar kullanmak üzere fırına kaldıranlar dansınız,
annem ve kayınvalidemden biliyorum.
Süngerin sert kısımı teflona zarar vermiyor onunla cifle ovabilirsiniz.
Kaliteli bir sünger olursa sorun olmaz diye düşünüyorum, ben kullanıyorum.
Birde naçizane tavsiyem her kullanımdan sonra tencereyi yıkamanız, böylelikle yağ bağlamamış olur.
Uzmanlar aynı yağı bire çok kullanmayın diyor ama bir çoğumuz bunu dikkate almıyoruz.
İçinde ki yağı bir kavanoza boşaltarak tencereyi yıkayabilirsiniz.
Ben senelerdir öyle kullanırım, hiç yağ temizleme sorunu yaşamadım.

Sanırım sizde kızartma tenceresini içinde yağıyla bırakıp tekrar kullanmak üzere fırına kaldıranlar dansınız,
annem ve kayınvalidemden biliyorum.
Süngerin sert kısımı teflona zarar vermiyor onunla cifle ovabilirsiniz.
Kaliteli bir sünger olursa sorun olmaz diye düşünüyorum, ben kullanıyorum.
Birde naçizane tavsiyem her kullanımdan sonra tencereyi yıkamanız, böylelikle yağ bağlamamış olur.
Uzmanlar aynı yağı bire çok kullanmayın diyor ama bir çoğumuz bunu dikkate almıyoruz.
İçinde ki yağı bir kavanoza boşaltarak tencereyi yıkayabilirsiniz.
Ben senelerdir öyle kullanırım, hiç yağ temizleme sorunu yaşamadım.

canım tskur ederım bende soyledığın bılgıyı kullanıcam

içine sirkeli su koyup kaynatırsanız işe yarar..bende çok yaşıyorum bu sorunu ve bu şekilde temizliyorum tavalarımı

amwayın fırçalı fırın temizleme jeli de çok güzel temizliyor tavsiye ederim

kızlar kızartma tenceremi temizlemek istiyorum içi teflon oldugu içiğn telleyemiorum. yag sökücü kullandım ms.masl ama pek işe yaramadı böyle gercekten süper temizlik sağlayacak ilk günkü temizliğine kavusabilecek birşey varmı :(

size tavsiyem,gaz yağı kullanın.aspiratörlerin yağını mesela çok kolay söküp atıyor.

Back