Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızartma tenceresini nasıl temizleyebilirim?
- Konu Sahibi cilek88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
Sanırım sizde kızartma tenceresini içinde yağıyla bırakıp tekrar kullanmak üzere fırına kaldıranlar dansınız,
annem ve kayınvalidemden biliyorum.
Süngerin sert kısımı teflona zarar vermiyor onunla cifle ovabilirsiniz.
Kaliteli bir sünger olursa sorun olmaz diye düşünüyorum, ben kullanıyorum.
Birde naçizane tavsiyem her kullanımdan sonra tencereyi yıkamanız, böylelikle yağ bağlamamış olur.
Uzmanlar aynı yağı bire çok kullanmayın diyor ama bir çoğumuz bunu dikkate almıyoruz.
İçinde ki yağı bir kavanoza boşaltarak tencereyi yıkayabilirsiniz.
Ben senelerdir öyle kullanırım, hiç yağ temizleme sorunu yaşamadım.
Birde naçizane tavsiyem her kullanımdan sonra tencereyi yıkamanız, böylelikle yağ bağlamamış olur.
Uzmanlar aynı yağı bire çok kullanmayın diyor ama bir çoğumuz bunu dikkate almıyoruz.
Sanırım sizde kızartma tenceresini içinde yağıyla bırakıp tekrar kullanmak üzere fırına kaldıranlar dansınız,
canım tskur ederım bende soyledığın bılgıyı kullanıcam
kızlar kızartma tenceremi temizlemek istiyorum içi teflon oldugu içiğn telleyemiorum. yag sökücü kullandım ms.masl ama pek işe yaramadı böyle gercekten süper temizlik sağlayacak ilk günkü temizliğine kavusabilecek birşey varmı
size tavsiyem,gaz yağı kullanın.aspiratörlerin yağını mesela çok kolay söküp atıyor.