dogal allık ben de öyle diyordum eskiden ama arttıkça arttı büyük bir sorun oldu
ruborili 2 haftadır kullanıyorum önceki halimi görseydiniz şok olurdunuz kıpkırmızı.herkes sorup duruyordu "gene kızardın ne oldu gene kızardın".yemin ederim psikolojim bozulmaya başlamıştı.bu kremi kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bile farkı gördüm .şimdi baya iyi.aynı zamanda k vitamini alıyorum.kan akısını yavaşlatıyor.maydanoz,ıspaak,domates,yumurta sarısı,peynir,karaciğer,yeşilçayda var.yeşilçayın ayrıca maskesini de yapıyorum.yeşilçayı süzüp sogutun ,peçeteleri bunla ıslatıp yüzünüze yapıştırın.göreceksiniz yüzünüzdeki kırmızılık gözle görülür şekilde azalacak.(ama yeşilçay maskesi tabi geçici.kremi de kullanmak lazım.)bu arada sakın kahve içmeyin kafein kırmızılıkları arttırıyor.
bir de düzenli olarak kan vericem.yüzümüzdeki kan hücumunu azaltabilir diye duymuştum.şimdi hemen karşı çıkmayın.bunun için işe yaramasa da (ben kremi kullanmaya başlar başlamaz kan bağışı yapmıştım bundan dolayı ne kadar etkisi olup olmadıgını bilmiyorum.)yılda 3 kez(erkekler için 4)kan bağışlamak kanınızı yeniler ,ayrıca dua da alırsınız:)
50+ güneş kremini ben de almıştım çok ta pahalıydı.ama ilk 3 gün sürdükten sonra cildimde yanık oluştu. o kadar acıyordu ve o kadar korkmuştum ki bir daha güneş kremi kullanmayacagım yüzüme.geniş kenarlı şapkalar ve gözlük kullanıyorum zaten..
iyi şanslar.moralinizi bozmayın..
not:gül suyu bana iyi gelmedi alerji yaptı galiba