Kızaran YANAKLAR !

valla ben kızardım mı diye düşünsem yine kızarıyorum. Öyle sinir bir şey, asosyal bir durumum filanda yok ama bu kızarma beni delirtcek. Yüzüm beyaz ve zayıf olmama rağmen etli ve geniş, elmacık kemikleri çıkık birde üstüne kırmızı.amasya elması gibi

kızlaaarr bende çok komik görünüyorum bu problem sadece bende var zannediyordum ama bnm herşekilde var utanıp kızaran biriside değilim ama soğuk sıcak extra arttırıyor işin komik tarafı şekilsiz ve tek yanağım daha çok kızarık trafik işareti gibi hissediyorum kendimi :roflol: lazer tedavisinden bahseden arkadaşım konuyu biraz daha açabilirmisin dermatolog zamanında ruboril diye dünyanın parası bi krem vermişti ama bir işe yaradığını söyleyemicem. buarada bnmkini 4 kat fondoten artı pudra bile kapatamıyo :S:S:S:S :a015:

Son düzenleme:
Bence kötü bir durum değil. Aksine bende böyle kırmızı, kırmızı yanakları olanları çok sempatik buluyorum. hihoyyyt
Şunun sevimliliğine baksanıza .
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Bence de dert etmemelisiniz. Elma yanaklar bana göre cok güzel duruyor. Bende beyaz tenliyim sevmeye basladım artık cildimin rengimi Sıcakta sogukta falan benimkiler kızarıyor ama ben sizin gibi dert etmiyorum Dogal allık iste.

bende hiç allık kullanamam bu yüzden, yanaklardaki kılcal damarların cilt yüzeyine yakın olmasından kaynaklanıyormuş. at kestanesini önermişlerdi ama denemedim. Sanırım lazerde yapılabiliyor.

Arkadaşlar bendede vardı bu bahsettiğiniz durum bende kşıntı ile beraber kendini gösteriyordu.Ben 2 ay falan düzenli akşamları aynı sefa kremi kullandım bu sorunumu büyük ölçüde azalltı.Çok şükür yanaklarım dayak yemiş gibi değil artık....

3 tane doktora gittim 3ü de ayrı bişe söledi

benm genel bi kızarıklığım vardı ara ara (soğuk hava vs) nükseden ama bi gün zeytin çekirdeği boyutunda yanığımın üzerinde bi kızarıklık kaldı ve geçmio sadece hafifliyo kızarınca da o daha da kızarıo

doktor ruboril die krem verdi minnacık tüp bi ton para düzenli kullandım diemem ama eh biraz işe yaradı onun dışında civanperçemi otunu aldm aktardan kaynatıp kenara koydm her akşam yüzüme sürüodm işe yarıodu ama kullanmadığım zman gene eskisine dönüyo

şimdi yeni bişe keşfettim TERMAL SU bikaç markada mevcut ben avene aldım eczaneden tıpkı deodorant gibi şişesi var eczacı yüzünde yanma kaşınma olursa sık dedi gerçekten iyi gelio bazen bunaldığımda yüzüme sıcak bastığında sıkıyorum hemen geçio tabi bu kalıcı bi çözüm diil ama etkili tavsiye ederim

Bendeki kızarıklık sıcak,soğuk değişiminde,otobüste,evde otururken,güneşte gezerken,yolda oluşan bir kızarıklıktı.Birden ateş basıyordu.Ama çok şükür azaldı artık.Yok denecek kadar oluyor.

benim de cildim hassas. özellikle güneşi görünce çabucak kızarıyor doğal allık

ama sevmiyorum bu kırmızılığı. güneş koruma faktörlü krem ve genş çerçeveli gözlük kullanıyorum. iki yıldır sorun yok

evet kızlar spf li bir krem kullanırsanız yanaklarınız kızarmaz gercekten de

ben roza hastasıyım adındanda anlaşılacağı gibi güller açıyor yüzümde
bi yere kadar tahammül göstrebilyorum bende eski sağlıklı cildime kavuşmak istiyorum çoğu zaman
bildiklerimi paylaşayım
at kestanesi yağı kızrıklığı hafifletir düzenli kullanımda gözle görülür sonuç elde edersiniz
yeşil renkli nemlendiricei kullanın kızarıklığı yeşil remk nötralize eder
yukarıda bi arkadaş sarı renkli kapatıcı ii gelir demiş sarı değil yeşil kapatır
tavsiye edeceğim ürünler ise la roche posay avene dermologica
hepimize geçmiş olsun

dogal allık ben de öyle diyordum eskiden ama arttıkça arttı büyük bir sorun oldu

ruborili 2 haftadır kullanıyorum önceki halimi görseydiniz şok olurdunuz kıpkırmızı.herkes sorup duruyordu "gene kızardın ne oldu gene kızardın".yemin ederim psikolojim bozulmaya başlamıştı.bu kremi kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bile farkı gördüm .şimdi baya iyi.aynı zamanda k vitamini alıyorum.kan akısını yavaşlatıyor.maydanoz,ıspaak,domates,yumurta sarısı,peynir,karaciğer,yeşilçayda var.yeşilçayın ayrıca maskesini de yapıyorum.yeşilçayı süzüp sogutun ,peçeteleri bunla ıslatıp yüzünüze yapıştırın.göreceksiniz yüzünüzdeki kırmızılık gözle görülür şekilde azalacak.(ama yeşilçay maskesi tabi geçici.kremi de kullanmak lazım.)bu arada sakın kahve içmeyin kafein kırmızılıkları arttırıyor.
bir de düzenli olarak kan vericem.yüzümüzdeki kan hücumunu azaltabilir diye duymuştum.şimdi hemen karşı çıkmayın.bunun için işe yaramasa da (ben kremi kullanmaya başlar başlamaz kan bağışı yapmıştım bundan dolayı ne kadar etkisi olup olmadıgını bilmiyorum.)yılda 3 kez(erkekler için 4)kan bağışlamak kanınızı yeniler ,ayrıca dua da alırsınız:)
50+ güneş kremini ben de almıştım çok ta pahalıydı.ama ilk 3 gün sürdükten sonra cildimde yanık oluştu. o kadar acıyordu ve o kadar korkmuştum ki bir daha güneş kremi kullanmayacagım yüzüme.geniş kenarlı şapkalar ve gözlük kullanıyorum zaten..

iyi şanslar.moralinizi bozmayın..

not:gül suyu bana iyi gelmedi alerji yaptı galiba

Son düzenleme:
benim yüzüm bembeyazdı ya şimdi sivilce tedavisi+güneş koruyucu kullanmamak deriyi inceltmiş galiba kılcal damarlar görünüyor elimle yüzümü gerdirdiğim zaman örümcek ağı gibi görünüyor.ilerden leke gibi duruyo sıcakta rüzgarlı ve soğuk havada baharatlı asitli şeyler yediğim zaman yorulduğum zaman kızarıyorlar ve hiç öyle allık gibi de göremiyorum çok sinir bozucular kapatıcıyla kapatıyorum allık iyice ortaya çıkardığı için allık sürmüyorum bu sefer yüzüm bembeyaz ölügibi oluyor..göz kapaklarımda bile var güneş gözlüğü kullanmak lazım güneş koruyucu 50 faktör kullanıyorum şimdi ama ne fayda ruboril kremi aldım düzenli kullanmadım çok bi faydasını görmedim 6 ay falan kullanmak gerekmiş o da tam geçirmiyormuş.

hassasiyeti azaltacak kızarıklığı alacak çözüm acaba ağızdan alınacak ilaçlarla mı olur ? dermatoloğa gitmiştim bana alerjik haplar verdi kortizonlu haplar verdi daha da beter olmuştu

hocam aynı beni anlatmıssın .. sefa kremi nerde bulabilirm .. benimde olup olmadık yerlerde kızarıyor.. ani kızarmada var tabii. ama lazer düşünyorum..şimdilik klipsli ets de var ama :/.. lazer düşünen ya da yaptıran varsa bilgi verebilir mi .. teşekkürler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…