- Konu Sahibi _meycimek_
-
Canım senin iatedikkerim bunlar değilmi birtek pike eksik 12 parca 34 tl istiyorum diyorsan canım adresini at mesajla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım senin iatedikkerim bunlar değilmi birtek pike eksik 12 parca 34 tl istiyorum diyorsan canım adresini at mesajla
12 parcadan cıkarttıklarımı söyliyim canm yesil mont mavi yelek ve kot olan pantolonu istemiyorum digerleri 19tl yapıyor.ama pike satılmazsa onu da isterim.tamam?
12 parcadan cıkarttıklarımı söyliyim canm yesil mont mavi yelek ve kot olan pantolonu istemiyorum digerleri 19tl yapıyor.ama pike satılmazsa onu da isterim.tamam?
şortlu takım yerine mavi uzun kolluyu istiyorum
Canım yani bunlar mı istediklerin birde mavi uzun kollu olan değilmi
Ben lcw kaban örgü battaniye bebek yorganı havlu bornoz ve bornozun üstündeki gri 2 tl lik swet lcwbaharlık hırka daha istediklerimde var fakat bunlar kaç tl yapıyor ve kıyafetlerdesıkıntı varmı ?leke solma tülerme vs
Canım hangi bornoz
En sondaki üstü kumaş olan ve bebek yorganının ölçüleri nedir?içindeki elyaf da bölünmeler varmı?el örgüsü battaniye kalsın ona karar veremedim şimdilik
canım merhaba resimleri ekledinmi sayfama bana burdan 27 no ev ayakkabısı ile 25 no beyez terliği ayırırmısın onları alacağım
Ben lcw kaban örgü battaniye bebek yorganı havlu bornoz ve bornozun üstündeki gri 2 tl lik swet lcwbaharlık hırka daha istediklerimde var fakat bunlar kaç tl yapıyor ve kıyafetlerdesıkıntı varmı ?leke solma tülerme vs
Canım lcw kaban yorgan lcw hırka swit bornoz hepsi 34 yapıyor baska istediğin varmı
lcw kaban ,yorgan,lcw hırka,bornoz son degiklik swit yerine pembe kalpli şortla onun üstündeki turkuaz renkli sanırım şort istiyorum.hepsi düz 35 olsunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?