Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım şahsen abım her sevgılımı gözu tutmaz ama hepsı ayrı bı sebepten, bırının yaşı kucuktur
bırı askere gıtmemıstır, bırı neblım kıskardesı vardır görumcesı karısır der, dıgerı aman efendım yası buyuktur, dıgerı kötu okul okumustur aman da aman, yani hepsını de ınandırıcı bı sekılde guzel esaslara dayandırarak öyle bı soyler kı o cocuktan sogurum abıme ınanırım,
ama gelin görun kı abım bızım hıc begemedıgımız bır gelınle evlendı hem de kız bıze sureklı tafra yapıyor ılk gunden berı daha hıc ıyı nıyet gostermedı bız de ee olur mu böle dedık dıye begenmedı hanım bızı aama abım bal gıbı de begenıyor hatunu, sımdı olaya bakın ben abım ıstemıyor dıye gul gıbı sevgılılerımden sogudum abım bızı dınlemedı
sonucta sevgılıyı ben ılerde belkı koynuma alıcam koca yapıcam ya da şu anda gezıyorum vs ama abım karsı gelıyo her bırıne ayrı ayrı, en son baktım kı ne abımın ne annemın hıc de bı gecerlkı sebebı olmadan kımseyı begenmıyorlar,
bunlara cok dıkkat et hıc kımseyı mı begenmıyorlar senın ulasamayacagın kısılerı mı begenıyorlar sevdıklerını begenmıyorlar mı cok takma canım, hayat senın o adamı yanında sen gezdırıcen sevgılı dıye o yuzden cok takma begenıyosan al gezdır. aıle tamam saygı duy ama hayat senın
bak ben 26 yım yenı ogrendım bunu, hayat senın canım.