Kız tarafı ne alır???

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.275
Kızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum evli arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

Konu ilgili alt başlığa taaşınmıştır...

masayı bende ilk defa duydum ne zamandır kız tarafı mutfak masası alıyor

tatlım biz mutfak masası halısı perdesi buzdolabı haric diğer mutfak eşyalarını, yatak odası halı perde ve diğer esyalarını alacağız bunun dısında beyaz esyaların tümü televizyon ve buzdolabı hariç biz alacağız

bizde de mutfağı komple elektronik alet halı perde dahil biz alcaz. (beyaz eşyalar hariç) bide yatak odası takımı halı ve perdesi de bizden.

buarada mutfak masasını sorun etmeyin evlendikten sonra da alınabilir. tartışılması bile cok ayıp bence

bu işler ısmarlama olmaz tabi. kimin gücü neye yeterse alır, tartışmaya ne gerek var? mutfak masasını bizde de kız alır. mutfak perdesi ve mutfak halısı da dahil. yatak odası veya oturma odası alır. perdesi, halısı da dahil. elektrikli ev eşyalarından da buzdolabı ve televizyon harici ne varsa alır. ama gücü varsa alır. yoksa alınmadan kalır, evlendikten sonra beraberce alınır. kızlar böyle şeyler için tartışmayın lütfenhuzur bozmaya değer mi yaa

Mutlu olmak bir hayat paylaşmak için evleniyorsanız gerekirse imkanlar oluncaya kadar masa almayın ama lütfen birbirinizi kırmayın... Biz eşyaları kendimiz alacağız ama bizim yörede de kız tarafı beyaz eşyalar hariç tüm mutfak eşyalarını alır.

Bizim tarafta kız tarafı ya bulaşık makinesi ya da yatak odası takımı alırmış. Ama biz bu adeti uygulamıyoruz
İkimiz de çalışıyoruz, dolayısıyla ben ailelerin borç ödemesini istemiyorum.Eğer bu hayatı ikimiz paylaşacaksa eşyaları da bi şekilde paylaşıp olduğu kadar kendimiz alıcaz.
Bu konularda hiç kavga etmedik, etmeyizde inşallah
Biz sevgilimle anlaştık ben bütün mutfak eşyalarını, küçük ev aletlerini, süpürge ütü, yatak örtüsü vs. tarzı ihtiyaçları alacağım. Erkek arkadaşım beyaz eşyaları alacak. Daha sonrada beraber mobilyaları taksite bağlayıp alacağız
Bu tarz olaylarda kavga dövüşe hiç gerek yok çok yıpratıyor ilişkiyi.

Bizde mutfağın tüm perdesi halısı masası inciği cıncığı aynı şekilde yatak odasının mutfağı halısı masası perdesi inciği cincığı kız tarafına ait.
Bir masa için birbirinizin kalbini kırmayın derim. Sonradan o masanın 10 yıl geçse de lafı dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…