• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kulesine gidenler?

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
İstanbul
canlarım aranızda daha önce kızkulesinegiden varmı bizyılbasında gitmeyiplanlıoz da :81:
fikirlerinizi almak iistedim:62:

canlarım aranızda daha önce kızkulesinegiden varmı bizyılbasında gitmeyiplanlıoz da :81:
fikirlerinizi almak iistedim:62:

ben gittim cnm üsküdarda çay içerken kız kulesini izlemeeye bile bayılırım ya nasılda özledim oraları ahh ahh :50::50:

Nasıl cnmbraz anlatırmısın yılbaşı içn gitmeyi düşünüoz ama biraz pahalımenusu 2 kişi 600 tutuyor extralarla 1000 tl de :59:

bende çok istiyorum gitmeyi ama bir türlü kısmet olmadı......:14:

ben bursada oturuyorum..beyaz showa katılmak için topluca gitmiştik istanbula istanbula gıdılırde kız kulesıne gıdılmez mı hiç :) gerçekten çok çok güzel yer ..tekrar gıtmeyı isterım..:)

bende hep gitmek istemişimdir. küçüklükten beri bi hayalim vardır sevgilim olacak kişi beni alsın kız kulesine yemeğe götürsün böyle hikayelerle masalarla bana romantik bir evlenme teklifi etsin diye. ama benim odun sevgilim anlamaz bu işlerden:43: bi geçen kız kulesine götürcem seni HAAA dedi benim ayıcığım :16: şaştım kaldım niyesini merak etmekteyim

Back