Kız kardeşime vurdum! :(((((

kalbinde ritmik bozukluğu olan kardeşini babana şikayet ediyosun ve o da kardeşinin üstüne yürüyor..gerçekten onu çok düşünüyorsun

yapmaman gereken nekadar şey varsa hepsini yapmışsın helal valla sana kendinle gurur duyor olman lazım günah çıkartman niye anlamadım!

Üstelik seninde sevgilin varmis !!
Onun niye olmasin ???
Sen ablasin, örnek ol sevglinden ayril ozaman, bidahada sevgilin olmasin !

Bilmiyorum ama hic samimi gelmedin bana,
arkadasin dedigi gibi günah cikariyorsun sanki
sonra da ayni tas ayni hamam devam

seni tanımıyorum yaptığın şey çok sinir bozucu bir insanın senden nefret etmesini istiyorsan şu yaptığını anlatman yeterli olur sanırım!

Son düzenleme:
Gercekten kiskardesini cok büyük bir fesatlikla kiskandigini düsündüm,
ilk aklima gelen bu oldu

Benim de aklıma gelen buydu ama yok ya insan hiç kardeşini kıskanır mı diye bu sefer de kendime kızdım böyle düşündüğüm için..yazık kardeşe

onu korumak istiyosun aslında!? buna eminmisin ? Kaç yaşındasın çok merak ettim. Korumak istediğinden mi gidip babana anlatıyosun bi suçu yokken, kardeşine vurmak onu korumak değildir. Psikolojik tedavi görmeyi düşündünmü hiç ? Bence onu kıskanıyosun. 16 yaşındaki bi kız senden daha olgun düşünüyor, lütfen onun özeline saygı duy ve onu korumak istiyosan önce kendinden koru.

Gidin yanağından öpün,şaçını okşayın hisseder ve pişman olduğunuzu anlar.Yarında hediye alın ona sevebileceği birşey.Affedeceğini düşünüyorum ama tekrar size güvenebilmesi zaman alıcaktır.Bu kadar üzmeyin kendinizi.Her şerde bir hayır vardır en azından bundan sonra yaklaşımınız daha doğru olur.

aranızda kaç yaş var acaba ?
muhtemelen kardeşiniz sizden nefret ediyor şu anda.
bende olsam bende ederdim.
kardeşiniz sizin günlüğünüzü okusa ne yapardınız ? evire çevire döverdiniz bence (hasta olduğunu bile bile)
sevgiliniz olsa kardeşiniz babanıza söylese ne yapardınız ? yine döverdiniz dimi
nedir bu kendinizi ıspatlama çabası
kardeşinizi yada ona olan ilgiyi kıskanıyo olabilirmisiniz
gerçi çocukda değilsiniz ki. hukuk okumuşsunuz. sizin gibi birine hiç yakışıyomu.
niye arkadaş çevrenize iyisinizde kardeşinize gelince böyle ?
bence bi psikologdan yardım alın. kardeşinizden de bir an önce özür dileyin gönlünü alın. şu anlattığınız tablodan çıkan sonuç : berbat bi ablasınız. Allah kardeşinize sabır versin. çok üzüldüm. iyiki tek çocuğum dedim kendi kendime. sizin gibi bi ablam olsa ve bana vursa bende ona vururdum kardeşiniz ne kadar olgunmuş ki size uymamış. umarım bir an önce kendinize gelirsiniz

Gerçekten cok haklısınız burda kendimi savunma gibi bi luksum yok farkındayım. evet berbat lanet bir ablayım böyle olmasini hiç istemezdim. sözde kendimce koruyorum onu... ayrıca geçen sene bi çocukla çıktığını öğrendim çocuk imamhatipte okuyormuş zorla soylettirmistim çocukta lösemi hastasiymis ama atlatmis. hala onunla sevgilimi diye endiselenmistim yine kavga etmiştik bu yaşta sevgilimi olur diye

Bu sitede hemen her konuda ikiye ayrılır yorumlar.

Burada bir kişi bile size ee ablasınız tabi koruma iç güdüsü demiyorsa varın siz düşünün yanlışınızın boyutunu

İyi ki senin gibi bi ablam yok. Sen onu korumaya çalışma, o gayet aklı başında belli ki

Onu bu sekil "korumak" sana dusmez. En azindan farkindasin yanlis yaptiginin. Sana sadece 3 kelime "psikolojik yardim al" .

Kardeşin 16 yaşında olduğu halde senden daha olgun belli.
Senin günlüğünü okusaydı, napardın?
Al kardeşim oku diyeceğini sanmıyorum.
Günlüğüne ne yazıyorsa yazıyor.
Abla olmak, günlüğünü kavga çıkartarak elden alma hakkınımı veriyor?
Arkadaşlarıyla yazıştığı halde, babanıza bunu erkek arkadaşı var gibi anlatmanız da yanlış.
Kardeşiniz sizden korkmakta haklı zira abla değil de düşmanı gibi davranıyorsunuz.

benim kız kardeşim 3 yaş küçük benden.annem bize türk-yunan kesimi derdi biz küçükken :) hep kavga ederdik ama ben büyük çocuk olduğum için çok şey beklenirdi benden,hep ben haksız olurdum yani.o hiçbir zaman büyüyemedi benim büyük olduğum bütün yaşlara O'da geldi ama büyük olmadı hiçbir zaman.benim ailem hep O küçük sen büyüksün diyerek ezdi beni çoğu zaman.benim aldığım cezaların hiçbirini almadı.durum böyle olunca da ailemin O'na vermediği cezaları hep ben vermeye çalıştım kendimce.şimdi emin ol o kadar pişmanımki ailemin ilk çocuk cahilliğinin bedelini kardeşime ödetmeye çalıştığım için.keşke arkadaşlarımla geyik yapıp boş boş vakit geçireceğime kardeşimin sorunlarını dinleseymişim,O'nun boş gelen lakırtılarını dinleseymişim.şimdi düşünüyorum da kardeşim yaşındaki arkadaşlarımı hep adam yerine koyup dinlemişim,yardım etmeye çalışmışım,sırlarını saklamışım da kardeşimden ne istemişim acaba?şimdi o sırlarını sakladığım arkadaşlarımdan kaç tanesi kalmış etrafımda?ben yine dönüp dolaşıp kardeşimle baş başa kalmışım.yani herkes gitmiş bir ailem kalmış yanımda ki ben şimdi istesemde kardeşimle baş başa konuşup dertleşemiyorum yalnızca mektuplaşabiliyoruz artık ... hep derler ya çok ararsınız birbirinizi büyüyünce diye... hemde yana yakıla aranırmış şimdi anladım ... 30 yaşımda...
zaten yaptığın yanlışın farkındasın ve çok üzgünsün.aslında kendince O'nu koruma içgüdüne engel olamadığın için böyle davranıyorsun.bu durumu değiştirmek için kardeşinden özür dilemen bir başlangıç olabilir ama icraat olmadan yeniden sana güvenmeyecektir.zamanla aşılabilecek ama zamanla aşmaya çalışmadıkça uçurumun çok daha fazla büyüyeceği bir durum.kendi özelini O'na açmakla,arkadaşlarınla birlikte olduğun zamanlarda O'nun da size katılmasını istemekle sanırım büyük yol katetmiş olacaksın.ben bunları yapabilmek için çok geç kaldım umarım sen kalmazsın....
biraz uzun oldu sanırım ama okuyunca çok üzüldüm gerçekten

Aramızda 6 yaş var. Hayır,asla kiskanmiyorum. Ki;ailem bizimle pek ilgilenmezler bu yasimiza kadar. onu neden kiskanayim ki? elime para geçince ona elbiseler tokalar alıyorum. Sevdiği romanlardan buluyorum getiriyorum. ona zarar gelmesin istiyorum ama dediğiniz gibi yaptığım saçmalık bende o anda ne yaptığımı bilmiyorum pişman oluyorum daha sonra. Bu gibi şeylerin dışında iyi davranıyorum ama olay onun çevresine gelince böyleyim bana o da hediyeler aliyo abla sende seversin bunu diye aldım diyo bana veriyor. onu cok seviyorum. ama biliyorum lanet birisiyim,iğrenç birisiyim. ne yaptım ben böyle simdi gidip uyandirsam mı? gerçekten cok üzgünüm. ne derseniz haklısınız. babama söyleme nedenimde belki korkar erkek işlerine girmez diyeydi. ama cok sacmaydi. iyi bir abla olamadım hiç,kim bilir ne beddualar ediyosunuzdur bana. haklısınız ne diyebilirim ki

kardeşinin özeli tabiiki sen ne hakla alıp okursun birde gitmişsin babana ispiyonlamışsın kıskançlığın tutmuş galiba. kardeşin bu olayı asla unutmayacak bunun farkındasındır umarım. ben abimin yaptıklarını unutmuyorum çünkü. hataların en büyüğünü yapmışsın. evet kardeş olsaydında senden bişey saklamasaydı sen ilk önce kendi tavır davranışalrına bak sonra karşındakini eleştirmelisin. onun özeline o istemediği sürece ne öğrenmek için zorlayabilirsin nede müdahale edebilirsin. aynısını sana kardeşin yapsaydı ne yapardın acaba otur bunu düşün başta.

kardeşini kıskanmasaydın, babana asla ispiyonlamazdın.
kardeşin babana senı ispiyonlasaydı heralde saçına başına dalardın gibime geliyor.

kardeşinin iyiliğini isteyen abla, kendı yöntemleriyle halleder.

Şuana kadar iyi bir abla olmamanız hiç olamayacağınız anlamına gelmez değil mi?

Gecenin 2sinde uyandırıp bi yanlışdaha yapmayın da gidin usulca öpün,sabahta konuşun.

seninle aynı yaşta kardeşim var.sevdiği çocuğuda bilirim en yakın arkadaşlarınıda.
ne olursa olsun doğruda yapsan yanlışta yapsan herşeyini gelip bana anlat derim.her akşam yatmadan önce saatlerce konuşurduk evlenmeden önce.şimdi evliyim aramızda fazlaca mesafeler olmasına rağmen hergün okuldan gelince beni arar,gün içinde neler yaptığını anlatır.
onunla abla kardeş gibi değil arkadaş gibiyiz,hemde aramızda on yaş varken...

onun canını yakmak muhtemelen hoşunuza gidiyo.yada içinizde ona karşı bi kıskançlık olmalı küçüklüğünüzden kalma.
benim kardeşime biri kötü söz söylese dünyayı dar ederim ona.aklım yerinden gider.
gidip kardeşinize,canınıza,hayat arkadaşınıza sarılın.onun en yakın arkadaşı siz olun...

Biz neden beddua edelim? Asıl kardeşinin bedduasından korkman lazım.
Yaptığının yanlış olduğunu idrak etmişsin ki gelip buraya konu açmışsın.
Bu kadar insan sana bunu diyorsa dinle, bir daha böyle davranma.
Erkek arkadaşı tabiki olucak, turşusunumu kurucaksın?
Kardeşin doğruyu, yanlışı kendisi biliyordur, siz sadece öğütler vererek, yanında olarak destek verin.
Öbür türlü babanıza söyleyerek kardeşinizi koruyamazsınız.
Gizli erkek arkadaşı olur, korkusundan size birşey anlatamaz böyle daha iyi mi korursunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…