- Konu Sahibi cileklibisey
kızlar kendimden utanıyorum. 16 yaşında bi kız kardeşim var. Genelde gecinemeyiz,ama bazen cok iyi aramız. Fakat 1 saat önce bi tatsızlık yaşadık
Kardeşimin odasına girdiğimde masa lambası açıktı,baktım günlük yazıyor. Merak ettim,cunku heyecanlandı ben gördüm diye. zorla cekelestirerek elinden aldım. Tam okurken bana "sen ne hakla gunlugumu okuyabilirsin o benim ozelim senin gunlugunun yerini bildiğim halde sana saygisizlik olmasın diye elimi bile surmedim ben naptigini saniyosun sen ya" dedi. terbiyesizlesme dedim daha çok bağırdım yasin kaç basın kaç benimle nasıl konusman gerektiğini öğren dedim. sende başkalarının ozellerine saygı duymayı öğren dedi. dellendim ben iyice.. tokat attım,kollarına vurdum tirnagim geldi kolunu kanattim
hiç tepki vermedi aglamadi bile. direk odasına gidip ışıkları kapattı muhtemelen yatağına yattı agliyor
ama bana hiç biseyini anlatmıyor ki sonunda patladim bende , ben onun ablasiyim sonuçta
sordugumdada sen bana arkadaş gibi değilsin senden korkuyorum çekiniyorum ben abla olsam kardeşime böyle davranmazdim diyor. cok olgun cok şaşırıyorum. ve kendimi ayipliyorum niye böyle yaptım bilmiyorum. geçen senede facede normal erkek arkadaşıyla muhabbet ediyorlardı derslerden okuldakilerden falan. bende sevgilisi sandım. gittim babamas söyledim. ne akla hizmet soylediysem babamda gitti kardeşimin üstüne yürüdü o anda bende kendimi kaybetmisim ellerini sıkıyorum çocuğun. abla kalbim agriyo yeter benim arkadaşım o sadece sen nasıl bana inanmiyosun yeter kalbime ağrı giriyo diye bağıra bağıra aglamisti babamda küfürler gırla. annem babamla beni tuttu ve diğer benden 2 yaş küçük erkek kardeşim babamla beni tuttu. kız kardeşimi odasına götürdü.. Ne yaptım ben böyle diye vicdan azabı çekiyorum her gün. Ve kız kardeşim kalp hastası ritim bozukluğu var,ama ilaçlarını kullanmıyor!! cokta güzel bi kız insan yüzüne bakmaya kiyamiyor. Ama şuraya bakın ben nasıl bir ablayim!! elimde değil sanki o an başka birisi oluyorum. ne yapmalıyım sizce
cok kötüyumm!! sadece onu korumak istiyorum aslında.. ama olmuyor olmuyor!! yardım ediin lütfen![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)