Çooook teşekkür ederim kızlar, iyi ki buraya üye olmuşum, düşünmeme gerek kalmıyor size soruyorum 

eşim ilk üye olduğumda çok dalga geçmişti

Bu arada kardeşim çok utangaç spa masaj gidemez, en iyi arkadaşı da benim galiba, okul-iş gibi sebeplerle çok şehir değiştirdiği için arkadaşlarından sürekli kopmak durumunda kaldı, şu an yakın bir arkadaşı var çok sevdiği ama kapalı bir kız, erkek arkadaşı var ve pek izin vereceğini sanmıyorum, kardeşimin söylediğine göre normalde bile çok kısıtlayan birisiymiş, tatil kutlama vb gelemez bu kız ne yazık ki

şimdi planım şu şekilde, annem biraz bozulacak ama onu dahil edemeyeceğim

kardeşim sahil kentinde, önümüzdeki ay yıllık izin alıp gittiğimde kısa bir süre annemi ziyaret etmiş olacağım, kardeşimi alıp Fethiye'ye götürmeyi düşündüm, bir pansiyon ayarlayacağım bütçem biraz kısıtlı otel tatili yapamayız diye düşünüyorum. Hediye olarak da yazlık tatil alışverişi yapıp şık bir plaj çantasına koyacağım, tatilde ihtiyacı olacağını düşündüğüm bir şeyler alacağım flamingolu plaj havlusu, sprey koruyucu, hasır şapka, mayo vb. zevkini ve bedenini biliyorum ki zaten biz ailece nerdeyse haşemayla denize gireriz, etekli mayo giyeriz

bu tarz mayoları yaşadığımız yerde bulmak çoook zor ve uzun zamandır böyle bir alışveriş yapamadı diye biliyorum. Bu alışverişe az az bu hafta başlamayı düşünüyorum, bu hediyesi olacak, bunu bagaja koyacağım. Aslında evden sabah normal bi yere gider gibi yapıp Fethiye'ye direksiyon kırmayı isterdim ama kıl tüy sorunları biliyorusunuz ki lazerli olsak böyle yapardım ama bizi öncesinde uzun bir ağda ayini bekliyor

Söylediğiniz diğer hediyeler de aklımda bu arada netflix üyeliği almayı ve kulaklığı düşünmüştüm ama bütçemi zorlamak istemiyorum. Eşimin yıllık izni bu sene bir hafta sanmıyorum bu curcunada heba etmek isteyeceğini ama usulden onu da davet edeceğim. Geçen yaz kardeşimle tatile gitmiştim, sorun olmamıştı yine sorun olacağını sanmıyorum. Bu yıl iş yerimde çok zor bir yıldı olmadı biraz bununla acıtasyon yapacağım artık

Tekrar teşekkürler kızlar. Allah hepinizden razı olsun.