- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Tam olarak şöyle anlatayım doğal olarak evime girer çıkar sofrana otururdu kardeşim sonuçta ama insanlara gidip be anlattı ne söyledi bilmiyorumbhalamlar bir olup evime geldiler babaannemde vardı ve beni eşimi aldatmalarını suçladılar ben o anki şok ile sadece onları evden kovabildim ve bir sene den fazla hiç biriryle görüşmedim bu olay 2011 yılında oldu o zaman 2 kızım vardı ve eşimin ailesi benim arkamda durdubenim anlamadığım madem kız kardeşiniz sizin aldattığınızı ortaya atıyor ve sizin aileniz de ona destek olup size iftira atmaya devam mı ediyorlar bu konuda ?
Keşke uzak olsak aramız 2 bina ve biliyorum ki yine gelecek konuşmaya çalışacak arayacak bilmem ne yapacak çok yoruldumen iyisi muhattap olmamak zaten uzakmışsınız
başka napılabilinir ki..
Eşinizin ailesinin durumu bilip sizin yanınızda olmaları çok güzel bir şey bu açıdan şanslısınız. Bence de size bu iftirayı atan kişiler aileniz bile olsa çok muhatap olmamaya çalışın, soğuk durabilirsiniz bence. Yani çok özel sırlarınızı paylaşmayın ve siz arayıp sormayın. Yani ben olsam öyle yapardım.Tam olarak şöyle anlatayım doğal olarak evime girer çıkar sofrana otururdu kardeşim sonuçta ama insanlara gidip be anlattı ne söyledi bilmiyorumbhalamlar bir olup evime geldiler babaannemde vardı ve beni eşimi aldatmalarını suçladılar ben o anki şok ile sadece onları evden kovabildim ve bir sene den fazla hiç biriryle görüşmedim bu olay 2011 yılında oldu o zaman 2 kızım vardı ve eşimin ailesi benim arkamda durdu
Askında ben hiçbir zaman düşman olmadım evlendiği zaman ona eşinin kıymetini bilmesini e bu evliliğe sahip çıkmasını hep söyledim dinlemedi yok yere boşandı zaten en olduysa boşanınca oldu esasen boşanma konusunda haksız olanın kendisi olduğunu biliyor sanırım kaldıramadığı nokta bu çünkü kızkardeşim birleşmeyi çok istiyor fakat adam yanaşmıyor sonrasında sağda sokda insanlara beni kötüleştiğini duydum ama önemsemedim gitgide bu hali aldıNeden bukadar düsman oldunuz ki iki kardes?önce onu anlat bence
Böyle kötü kalpli ve davranışları olanların sonu alzheimer hastalığına yakalanıyor bunlar ön işaretler , on yıl sonra görürsünüz zaten
Psikolokisi bozulmuş bir insan olmakla alzheimer olmak bağlantılı şeyler mi Allah aşkına? Alzheimer beyin hücresi ölümü, sinir bozulması vb nedenlerden ortaya çıkar, nedenlerini psikolojik sorunlara direkten bağlamak ve kesin güvence vermek baya garip geldi bana. Doktor musunuz psikolog musunuz acaba, kulaktan dolma bilgilerle insanların bilinçaltında psikolojik hastalıklara karşı ön yargı oluşturmayın. Her psikolojik hastalık da insanlara zararlı değildir,
konu sahibi evet kardeşiniz destek almalı mutlaka, demek ki o da kötü şeyler yaşamış ki bu derece dışarıya yansıtıyor ve insanları rahatsız ediyor. Başkasının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin, ona ve kendinize yapabileceğiniz en iyi şey, kardeşinize psikolojik destek aldırtmak.
Buarada 1o yıl sonra görürsünüz diyen hanımefendi, konu sahibi 35 yaşında olduğuna göre kardeşi en fazla 34 yaşında olur, ki 44 yaşında alzheimer olmak çok minicik bir ihtimaldir, 50li yaşlarda bile ihtimal çok düşüktür bilgilendireyim dedim.
Annemin 2 komşusu o kadar kötü kalplilerdi ki ben kızken bir iyi söz işitmedim birde yengen çok kötü kalpliydi bil bakalım nasıl öldüler bu 3 'ü alzheimer hastalığına yakalandıda ondan dedim işaretler az .çok gösteriyor ilerde ne olacağını beyni kötülük yapa yapa beyindeki plaklar çürüyor
Siz öyle görmüş olabilirsiniz ama ben sadece alakası olmadığını söylemek istedim. İlerde anneniz babanız alzheimer olsa da onlar da kötüydü mü diyeceksiniz ki. Böyle bir genelleme yapmak tüm alzheimer hastalarına haksızlık olur demek istediğim o.