Kız kardeşim

Sadece kardeşin değil ona inanıp sana atılan iftiraya inananların psikolojiside pek sağlam gelmedi bana. belki psikolojiyle alakası yoktur sadece kötü insanlardır

En makul cozum ne yapip edip tasinmak gibi gorunuyor imkaniniz varsa tasinin uzaklasin ordan bole kirkardes olmaz olsu

Dedem dünya iyisi bir insandır ve Alzheimer oldu.
Böyle çevrenizde gördüğünüz üç beş örnekle genel tıbbi yorumlar yapmayın.
Tıp "benim görümcemin eltisinin kardeşinde, komşumun kaynında var" mantığıyla işlemiyor.

ailen degil yalnizca, sen de alttan almissin.. ne yaparsam yapayim benden vazgecmez imaji vermissinki bu kadar cesaretli..

Evin icinde ne yasandığını bilemezsiniz esler arasında,esinden bosandı diye tavır almanız yanlıs demek ki yolunda gitmeyen birseyler vardı ki kadın bosandı,kadınlar üstelik erkeklere göre daha zor vazgeciyor evliliklerinden daha sabırlı oluyorlar.Bence bosandı diye kardesinize düsman olacağınıza destek olmayı deneyin kardes bu sonucta insanın canından bir parca,annelerinizin ayrı babalarınızın bir olduğunu söyleme ihtiyacı hissetmissiniZ konuda gercekten kardesiniz gibi görseydiniz bunu hemen belirtmezdiniz konunuzda bence.Kardesinizle aranızda eksik birseyler var demek ki..

Babaları bir anneler farklı her annede çocuğunu iyi niyetli yetiştiremiyor sanırım seni kıskanıyor kıskançlık varsa asla dost olamazsın , ondan sana zarar gelir

Allah ne diyor'' biz sizin kalplerinize bakarız'' o baba aynı ama anne farklı olan kız kardeşinizin kalbi kötü

Anneler farklı ya ondan dolayı bu kini,,,Siz ailenize cocuklarınıza odaklanın.

Evet ben kısaca özet geçeyim kuzenim çok zengin bir aileye gelin gitti sırf düğünde bir ev parası altın takıldı sonra kardeşim evlenecekr damattan astronomik şeyler istendi damat uzman cavuşdu halamların ve kardeşimin bu taleplerini karşılayabilmek için kredi çekti evlendiler kardeşim eşinin ailesine hep mesafeliydi damada ya ailen ya ben dedi ve damat kardeşimi seçti ama kardeşim dur durak bilmedi en ufak tartışmada evi de terketti çerçeve de kırdı bir erkek gibi davrandı adam hep alttan aldı görümcesi 8 saatlik yoldan 3 çocuğuyla yanlarına geldi kardeşim doğum yapmak üzereydi kadın her yeri temizledi etti ama kardeşim neymiş kanepeler kırılırmış diye kadını ikiye katlayıp yere serdiği yorganın üstünde yatırdı...bir diğer görümcesi başka şehirde üniversite okurken Abi'sinin olduğu şehre uğrayıp ordan memlekete geçecekti en çok buna üzülürüm kardeşim evine istemediği için iki kardeş otogarın kafesinde oturup ayrılmışlar ben duyduğumda şık olmuştum ...borç ikinizin borcu altınlarını boz dedim ben kocana destek ol dedim bozmadı kaynananı yanına çağır gönlünü hoş tut dedim yapmadı bizzat eşinin yanında en ağır küfürleri adamın hem ablasına hem annesine etti ağzı çok bozuktu adam onu hep çeker zannetti adam da bir yerde patladı evi terketmelerinin birinde adam bu işi bitirdi kim haklı buyrun boşandıktan sonra adam tazminat ödedi nafaka ödüyor altınları sana bıraktım dedi adam bu defa kardeşim kızını babaya düşman yetiştirdi kızı babasına her kötü lafı söylerdi buraya yazamayacağım zaten adamın tayini çıktı doğuya gitti eğer sandığınız gibi kardeşim haklıysa neden defalarca birleşmek istedi ve adam yanaşmadı acaba? Çok önyargılısınız yaşamayan bilemez
Bana yaptıklarını zaten burda tamamını anlatamam sayfalar tutar en ufak birşeyde bana Allah bir iyiye bir kötüyü yazarmış senin gibi kötüye de kocanı yazmış dedi nasıl üzülmüştüm daha ne anlatayım ki

İ
Babaları bir anneler farklı her annede çocuğunu iyi niyetli yetiştiremiyor sanırım seni kıskanıyor kıskançlık varsa asla dost olamazsın , ondan sana zarar gelir
İkimizi de babaannem büyüttü beni annem iki aylıkken onu da annesi on günlükten terk ettiler

hayatınıza artı olamayan tam tersi sizi daha aşağıya çeken insanlardan uzak durun
insana iyi bir eş çocukları ve bikaç iyi arkadaş yeter inanın

Babanız nasıl bir insandı merak ettim

cevre kirliligi iste. temizle etrafindan bu tipleri. kendine faydasi yokmuski sana faydasi olsun.en mantiklisi gorusmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…