- 25 Ocak 2015
- 360
- 458
- Konu Sahibi VuslataDair
Sadece kardeşin değil ona inanıp sana atılan iftiraya inananların psikolojiside pek sağlam gelmedi bana. belki psikolojiyle alakası yoktur sadece kötü insanlardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilenler bilir benim bir kızkardeşim var babalarımız bir ama annelerimiz farklı kendisi boşandı ama boşanmasını gerektirecek birşey yoktu ne olduysa kendi fevri davranışları yalandan öfke nöbetleri sibir krizleri vs sonucu oldu yinede adam boşanırken bunu mağdur etmedi kardeşimin şuan kirada bir evi arabası ve 1.200 tl geliri var çalışmıyor babaannemle kalıyor birde kızı var anaokuluna gidiyor zavallı ama kardeşimin annelikten anladığı bağırmak çağırmak korkutup sindirmek şimdi çocukda inanılmaz problemli
Rabbim yukarda şahittir ki ona her zaman destek oldum ama bana öyle şeyler yaşattı ki elimi uzatmaya korkar hale geldim en basitinden beni bizzat eşime eşimin ailesine kötüledi ve en kötüsü de benle ilgili sağda solda anlattığı yalan yanlış şeyler yüzünden bizzat kendi ailem benim yurtdışında görevli eşimi aldattığım şeklinde bana iftira attılar çok zor günler yaşadım Allah'a havale ediyorum çocuklarımı uyutur ağlardım şimdi yazarken bile tekrar yaşadım o günleri
İşte tüm bu yaşananlara rağmen yine de onunla görüşüyordum fakat kaçıncı defadır yaptığı gibi dünde birşeye sinirlenip bana ağza alınmayacak küfürler hakaretler ve beddualar etti bende bir kez daha ipleri kopardım sakın sakinleştim deyip beni arama bıktım bu tavırlarından artık sildim seni dedim içim öyle dolu ki anlatamam diğer akrabalara da bana barış diyen olursa onuda silerim dedim 35 yaşındayım ondan duyduğum hakareti küfrü vs ömrümde kimseden duymadım ona cevapla vermedim Allah'a havale ettim psikolojisi bozuk diyenler olacaktır evet birkaç defa intihar etti bir ay psikiyatride yatarak tedavi gördü ama aynı değişen birşey yok çünkü böyle işine geliyor arkadaş ortamında görseniz nasıl neşeli sakin dört dörtlük ama özellikle bana kini geçmiyor ailemiz onu hep alttan alıyor o da azıyor öyle yoruldum ki
Dedem dünya iyisi bir insandır ve Alzheimer oldu.Annemin 2 komşusu o kadar kötü kalplilerdi ki ben kızken bir iyi söz işitmedim birde yengen çok kötü kalpliydi bil bakalım nasıl öldüler bu 3 'ü alzheimer hastalığına yakalandıda ondan dedim işaretler az .çok gösteriyor ilerde ne olacağını beyni kötülük yapa yapa beyindeki plaklar çürüyor
ailen degil yalnizca, sen de alttan almissin.. ne yaparsam yapayim benden vazgecmez imaji vermissinki bu kadar cesaretli..Bilenler bilir benim bir kızkardeşim var babalarımız bir ama annelerimiz farklı kendisi boşandı ama boşanmasını gerektirecek birşey yoktu ne olduysa kendi fevri davranışları yalandan öfke nöbetleri sibir krizleri vs sonucu oldu yinede adam boşanırken bunu mağdur etmedi kardeşimin şuan kirada bir evi arabası ve 1.200 tl geliri var çalışmıyor babaannemle kalıyor birde kızı var anaokuluna gidiyor zavallı ama kardeşimin annelikten anladığı bağırmak çağırmak korkutup sindirmek şimdi çocukda inanılmaz problemli
Rabbim yukarda şahittir ki ona her zaman destek oldum ama bana öyle şeyler yaşattı ki elimi uzatmaya korkar hale geldim en basitinden beni bizzat eşime eşimin ailesine kötüledi ve en kötüsü de benle ilgili sağda solda anlattığı yalan yanlış şeyler yüzünden bizzat kendi ailem benim yurtdışında görevli eşimi aldattığım şeklinde bana iftira attılar çok zor günler yaşadım Allah'a havale ediyorum çocuklarımı uyutur ağlardım şimdi yazarken bile tekrar yaşadım o günleri
İşte tüm bu yaşananlara rağmen yine de onunla görüşüyordum fakat kaçıncı defadır yaptığı gibi dünde birşeye sinirlenip bana ağza alınmayacak küfürler hakaretler ve beddualar etti bende bir kez daha ipleri kopardım sakın sakinleştim deyip beni arama bıktım bu tavırlarından artık sildim seni dedim içim öyle dolu ki anlatamam diğer akrabalara da bana barış diyen olursa onuda silerim dedim 35 yaşındayım ondan duyduğum hakareti küfrü vs ömrümde kimseden duymadım ona cevapla vermedim Allah'a havale ettim psikolojisi bozuk diyenler olacaktır evet birkaç defa intihar etti bir ay psikiyatride yatarak tedavi gördü ama aynı değişen birşey yok çünkü böyle işine geliyor arkadaş ortamında görseniz nasıl neşeli sakin dört dörtlük ama özellikle bana kini geçmiyor ailemiz onu hep alttan alıyor o da azıyor öyle yoruldum ki
Evin icinde ne yasandığını bilemezsiniz esler arasında,esinden bosandı diye tavır almanız yanlıs demek ki yolunda gitmeyen birseyler vardı ki kadın bosandı,kadınlar üstelik erkeklere göre daha zor vazgeciyor evliliklerinden daha sabırlı oluyorlar.Bence bosandı diye kardesinize düsman olacağınıza destek olmayı deneyin kardes bu sonucta insanın canından bir parca,annelerinizin ayrı babalarınızın bir olduğunu söyleme ihtiyacı hissetmissiniZ konuda gercekten kardesiniz gibi görseydiniz bunu hemen belirtmezdiniz konunuzda bence.Kardesinizle aranızda eksik birseyler var demek ki..Askında ben hiçbir zaman düşman olmadım evlendiği zaman ona eşinin kıymetini bilmesini e bu evliliğe sahip çıkmasını hep söyledim dinlemedi yok yere boşandı zaten en olduysa boşanınca oldu esasen boşanma konusunda haksız olanın kendisi olduğunu biliyor sanırım kaldıramadığı nokta bu çünkü kızkardeşim birleşmeyi çok istiyor fakat adam yanaşmıyor sonrasında sağda sokda insanlara beni kötüleştiğini duydum ama önemsemedim gitgide bu hali aldı
Evin icinde ne yasandığını bilemezsiniz esler arasında,esinden bosandı diye tavır almanız yanlıs demek ki yolunda gitmeyen birseyler vardı ki kadın bosandı,kadınlar üstelik erkeklere göre daha zor vazgeciyor evliliklerinden daha sabırlı oluyorlar.Bence bosandı diye kardesinize düsman olacağınıza destek olmayı deneyin kardes bu sonucta insanın canından bir parca,annelerinizin ayrı babalarınızın bir olduğunu söyleme ihtiyacı hissetmissiniZ konuda gercekten kardesiniz gibi görseydiniz bunu hemen belirtmezdiniz konunuzda bence.Kardesinizle aranızda eksik birseyler var demek ki..
Evet ben kısaca özet geçeyim kuzenim çok zengin bir aileye gelin gitti sırf düğünde bir ev parası altın takıldı sonra kardeşim evlenecekr damattan astronomik şeyler istendi damat uzman cavuşdu halamların ve kardeşimin bu taleplerini karşılayabilmek için kredi çekti evlendiler kardeşim eşinin ailesine hep mesafeliydi damada ya ailen ya ben dedi ve damat kardeşimi seçti ama kardeşim dur durak bilmedi en ufak tartışmada evi de terketti çerçeve de kırdı bir erkek gibi davrandı adam hep alttan aldı görümcesi 8 saatlik yoldan 3 çocuğuyla yanlarına geldi kardeşim doğum yapmak üzereydi kadın her yeri temizledi etti ama kardeşim neymiş kanepeler kırılırmış diye kadını ikiye katlayıp yere serdiği yorganın üstünde yatırdı...bir diğer görümcesi başka şehirde üniversite okurken Abi'sinin olduğu şehre uğrayıp ordan memlekete geçecekti en çok buna üzülürüm kardeşim evine istemediği için iki kardeş otogarın kafesinde oturup ayrılmışlar ben duyduğumda şık olmuştum ...borç ikinizin borcu altınlarını boz dedim ben kocana destek ol dedim bozmadı kaynananı yanına çağır gönlünü hoş tut dedim yapmadı bizzat eşinin yanında en ağır küfürleri adamın hem ablasına hem annesine etti ağzı çok bozuktu adam onu hep çeker zannetti adam da bir yerde patladı evi terketmelerinin birinde adam bu işi bitirdi kim haklı buyrun boşandıktan sonra adam tazminat ödedi nafaka ödüyor altınları sana bıraktım dedi adam bu defa kardeşim kızını babaya düşman yetiştirdi kızı babasına her kötü lafı söylerdi buraya yazamayacağım zaten adamın tayini çıktı doğuya gitti eğer sandığınız gibi kardeşim haklıysa neden defalarca birleşmek istedi ve adam yanaşmadı acaba? Çok önyargılısınız yaşamayan bilemezEvin icinde ne yasandığını bilemezsiniz esler arasında,esinden bosandı diye tavır almanız yanlıs demek ki yolunda gitmeyen birseyler vardı ki kadın bosandı,kadınlar üstelik erkeklere göre daha zor vazgeciyor evliliklerinden daha sabırlı oluyorlar.Bence bosandı diye kardesinize düsman olacağınıza destek olmayı deneyin kardes bu sonucta insanın canından bir parca,annelerinizin ayrı babalarınızın bir olduğunu söyleme ihtiyacı hissetmissiniZ konuda gercekten kardesiniz gibi görseydiniz bunu hemen belirtmezdiniz konunuzda bence.Kardesinizle aranızda eksik birseyler var demek ki..
İkimizi de babaannem büyüttü beni annem iki aylıkken onu da annesi on günlükten terk ettilerBabaları bir anneler farklı her annede çocuğunu iyi niyetli yetiştiremiyor sanırım seni kıskanıyor kıskançlık varsa asla dost olamazsın , ondan sana zarar gelir