- 13 Ağustos 2014
- 6.279
- 13.968
- 36
En büyük Kk isimli arkadaşımız da yanlış hatırlamıyorsam hayatı boyunca büyük zorbalıklarla mücadele etmek zorunda kaldı ?espressoc kusura bakma ama igrenc bir ablasin. kardesin tabii ki hayatini seninle paylasmaz.
sana gore daha çocuk ama su an evden gitse birinin yanina yerlesse ya da evlense coluga cocuga karışsa polise bile gidemezsiniz çünkü reşit.
koca kadini cocuktan sayman bir dert, telefonlarını karistirip ozel mesajlara girmen bjr dert, bunlari kocana anlatman bir dert.
elde tutulur tek yani yok.
ayrica sanatci ruhlu insanlar genelde icindekini yansitir bu da kuslar çiçekler mutlu hayat olmaz. icten ice depresif biriyse tabii ki daha karamsar seyler cizer. belki de onun ilhamini besleyen bu duygularidir. belki sizin gibi müdahaleci insanlarla yasadigi icin icini kimseye acmamaya alışmıştır cizerek rahatliyordur.
@En buyuk kk da benzer resimler ciziyor. mutsuz insanlar, ciplak insanlar, ruyalar, kabuslar.
o sizin kardesiniz olsa ne yapardiniz acaba
kardesiniz adina endiselenmenizi anliyorum ama yolunuz cooook yanlis. eskaza bir sey görseniz mesela kizin sevgilisinin organi cat diye karşınıza ciksa o mesak kutusunda ne yapacaktiniz? ya da kardesinizin bir sırrını okusaniz mutlu mu olacaktiniz? bir sey gorseniz ne yapacaktınız mesela kardesinize "telefonunu karistirdim bunu gordum bu ne" mi diyecektiniz?
niyetiniz temiz olabilir ama yolunu cok yanlış
Evet mutsuz resim çizmesi de muhtemelen bu yüzden. Hayatında yolunda gitmeyen şeyler olmuş ve bu şekilde başediyor