- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.536
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
tabiki hayır ya ama keşke biraz da yanına yakışsaydı diye düşündüm huy konusunda eşim gibi değil çok iyi, ama zaten 10 yaş büyükken bi de üstüne saç vs olmayınca yanında o kadar büyük görünüyo ki. keşke hem yakışıklı hem huyu güzel olsaydı :/Haksizliktan ziyade çok ayıp ediyorsunuz. Toplumda dışlanma şeklinde dönüştü kel olmak. Ne alaka? Üstelik size ne? Onlar birbirini seviyorsa kel ya da saçlı ne farkeder.
Yorumlardan anladığım kadarıyla mutsuz bir evlilik yaşıyorsunuz. Kız kardeşiniz ise çok mutlu. Durumlar dengelensin diye mi fiti sokuyorsunuz araya? Allah sağlık huzur versin gerisi önemli değil.
ama bu düşüncemi karşı tarafa duyurmuyorum tabiki.Eski konularınıza bir bakayım dedim yorumlari görünce. Nişanliyken kayınvalideniz sizi kısa bulup oğluna yakıştirmiyormuş buna içerlemişsiniz konu açmişsiniz. Neden şimdi siz aynısını yapıyorsunuz çok ayıp. Gerçekten ayıp yani.
kız kardeşimin yanına ona yakışan birini görmek isterdim o yüzdenYa sizin moraliniz niye bozuluyor onu bir sorgulayin bence
Kayınvalideniz en azindan dürüstmüş ne diyeyim şimdiama bu düşüncemi karşı tarafa duyurmuyorum tabiki.
ama bu düşüncemi karşı tarafa duyurmuyorum tabiki.
Sizinki yanınıza yakısmıs da ne olmus ?kız kardeşimin yanına ona yakışan birini görmek isterdim o yüzden
o konularda içim rahat tabiki o yönden seviniyorum ne ailesi benim eş ailesi gibi ne de adamın huyu benim eşim gibi. çok şükür benim çektiğim sıkıntıları çekmeyecek ama kızlar zaten yaşı büyükken bi de öyle olunca yanında çok yaşlı duruyor çok değil biraz yakışsalardı keşkeBu yorumdan sonra konu sahibi bidaha konusuna cevap yazmayabilirkonuyu okuduktan sonra ayni seyleri yazacaktim, siz yazmissiniz.
+1 ile bende destekliyorum.
Gorunus degil, karakterin onemli oldugunu kendi evliliginizden sonra anlamaliydiniz. Esiniz surekli kardesini cagirip hizmet etmenizi bekliyordu degil mi? Kardesiniz ayni seyleri yasamayacak, onun adina sevinin.
Ben de kv zorbalığı karşısında her posta cevap veriyorum, haddinden fazla icsellestiriyorumBen bu konuyu neden içselleştirdiğimi anladım. Benim eşim kel değil ama alnı açık. Biz birlikte olmaya başlayınca bana devamlı yanıma yakışmadığını söyleyen bir kaç tip vardı. Bula bula bunu mu buldun diyen. O bir kaç kişinin ağzının payını verip tamamen hayatımdan çıkarmıştım.
Ne demek ya bunu mu buldum. Bak yine sinirlendim. Oysa ki 8 yıl geçti aradan dgkjdşlgkd,
kesinlikle hayır onun için en iyisini istiyorumSizinki yanınıza yakısmıs da ne olmus ?
Siz kardeşinizi kıskanıyor olabilir misiniz ?
O zaman neden adamın dış görünüşünü eleştirip duruyorsunuz ?kesinlikle hayır onun için en iyisini istiyorum
Kardeşiniz de bundan birkaç sene sonra hatta doğum yaptıktan sonra aynı görünmeye bilir güzelliği bu kadar neden takıyorsunuz. Önemli olan gerçekten ama gerçekten iç güzellikAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
Siz istemez misiniz kardesinizin yanina yakisan biriyle evlenmesini ben cok mu abes bi istekte bulunuyorum sizceO zaman neden adamın dış görünüşünü eleştirip duruyorsunuz ?
Çok şekilcisin ya. Şekilciliğin başına açmadığı iş kalmamış hala da dank etmiyor. Çevren de az değil, birbirinizi coşturup durmuşsunuz.Siz istemez misiniz kardesinizin yanina yakisan biriyle evlenmesini ben cok mu abes bi istekte bulunuyorum sizcezaten buraya kendime gelebilmek icin konu açtım söz fotoğraflarını durumuma attım herkes kac yasinda bu adam cok büyük duruyo hic yakistiramadim x nerde tanisti ki vs yazdi daha da bozuldum sürekli kötü yorum yaptı cevrem. Buraya yazma sebebim buydu en azından burdakiler doğru yönlendirir neyse onu söyler dedim
Kardeşiniz begenmiş , sevmiş ve yanına yakıştırmış kime ne ?Siz istemez misiniz kardesinizin yanina yakisan biriyle evlenmesini ben cok mu abes bi istekte bulunuyorum sizcezaten buraya kendime gelebilmek icin konu açtım söz fotoğraflarını durumuma attım herkes kac yasinda bu adam cok büyük duruyo hic yakistiramadim x nerde tanisti ki vs yazdi daha da bozuldum sürekli kötü yorum yaptı cevrem. Buraya yazma sebebim buydu en azından burdakiler doğru yönlendirir neyse onu söyler dedim
Tamam işte doğru yönlendiriyoruz. Kardeşimin yanına yakışan onu sevendir. Kvniz size kısa demiş demekki siz de eşinizin yanına yakismiyorsunuz. Demekki kvniz de abes birşey yapmamış. Kendinizle celisiyorsunuz.Siz istemez misiniz kardesinizin yanina yakisan biriyle evlenmesini ben cok mu abes bi istekte bulunuyorum sizcezaten buraya kendime gelebilmek icin konu açtım söz fotoğraflarını durumuma attım herkes kac yasinda bu adam cok büyük duruyo hic yakistiramadim x nerde tanisti ki vs yazdi daha da bozuldum sürekli kötü yorum yaptı cevrem. Buraya yazma sebebim buydu en azından burdakiler doğru yönlendirir neyse onu söyler dedim
Adamin fizigiyle dalga gecmeniz hoş bişey degil ALLAH nasip ettiyse size laf söylemek düşmez ha bu arada damat adayinda helallik almanız lazım baya onu kötülediniz gerci o cesarette yok sizdeAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Siz istemez misiniz kardesinizin yanina yakisan biriyle evlenmesini ben cok mu abes bi istekte bulunuyorum sizcezaten buraya kendime gelebilmek icin konu açtım söz fotoğraflarını durumuma attım herkes kac yasinda bu adam cok büyük duruyo hic yakistiramadim x nerde tanisti ki vs yazdi daha da bozuldum sürekli kötü yorum yaptı cevrem. Buraya yazma sebebim buydu en azından burdakiler doğru yönlendirir neyse onu söyler dedim
Haksizsiniz kardeşiniz peri padisahinin kızımıAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?