Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tabiki hayır ya ama keşke biraz da yanına yakışsaydı diye düşündüm huy konusunda eşim gibi değil çok iyi, ama zaten 10 yaş büyükken bi de üstüne saç vs olmayınca yanında o kadar büyük görünüyo ki. keşke hem yakışıklı hem huyu güzel olsaydı :/

ama bu düşüncemi karşı tarafa duyurmuyorum tabiki.

ama bu düşüncemi karşı tarafa duyurmuyorum tabiki.

Kardesinize duyurmaniz yeterli zaten. Ama bence icten ice kardesinizi kiskaniyorsunuz. Adam belli ki mutlu edecek kapasitede. Söyleyecek baska birsey bulamayinca mecbur dis görünüsü kaliyor, yoksa coktan dersinizi almaniz gerekirdi. Kardesinize mutlukuklar dilerim

İnsanları fiziksel özellikleri ile yargılamak çok saçma geliyor çünkü bahsettiğiniz ve sizin yargılandığınız her özelliğin bir çaresi var günümüzde. Kızkardeşiniz beğenip yanına yakıştırıyorsa size laf demek düşmez.

o konularda içim rahat tabiki o yönden seviniyorum ne ailesi benim eş ailesi gibi ne de adamın huyu benim eşim gibi. çok şükür benim çektiğim sıkıntıları çekmeyecek ama kızlar zaten yaşı büyükken bi de öyle olunca yanında çok yaşlı duruyor çok değil biraz yakışsalardı keşke

Ben de kv zorbalığı karşısında her posta cevap veriyorum, haddinden fazla icsellestiriyorum

Kardeşiniz de bundan birkaç sene sonra hatta doğum yaptıktan sonra aynı görünmeye bilir güzelliği bu kadar neden takıyorsunuz. Önemli olan gerçekten ama gerçekten iç güzellik

O zaman neden adamın dış görünüşünü eleştirip duruyorsunuz ?
Siz istemez misiniz kardesinizin yanina yakisan biriyle evlenmesini ben cok mu abes bi istekte bulunuyorum sizce zaten buraya kendime gelebilmek icin konu açtım söz fotoğraflarını durumuma attım herkes kac yasinda bu adam cok büyük duruyo hic yakistiramadim x nerde tanisti ki vs yazdi daha da bozuldum sürekli kötü yorum yaptı cevrem. Buraya yazma sebebim buydu en azından burdakiler doğru yönlendirir neyse onu söyler dedim

Çok şekilcisin ya. Şekilciliğin başına açmadığı iş kalmamış hala da dank etmiyor. Çevren de az değil, birbirinizi coşturup durmuşsunuz.

Kardeşiniz begenmiş , sevmiş ve yanına yakıştırmış kime ne ?

Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşıyor. Siz yakışıklı birini seçmişsiniz şu an da yine yakışıklılık üzerinden eleştiri yapıyorsunuz demek ki sizin için görünüş en önemli şey. Bunun sonucunu çekiyorsunuz. Kimse sizinle aynı kriterlere sahip olmak zorunda değil. Böyle yorumlar yaparak da terbiye haddini zorlamayın bence. Kıskanıyor da olabilirsiniz bilemiyorum.

Tamam işte doğru yönlendiriyoruz. Kardeşimin yanına yakışan onu sevendir. Kvniz size kısa demiş demekki siz de eşinizin yanına yakismiyorsunuz. Demekki kvniz de abes birşey yapmamış. Kendinizle celisiyorsunuz.

Adamin fizigiyle dalga gecmeniz hoş bişey degil ALLAH nasip ettiyse size laf söylemek düşmez ha bu arada damat adayinda helallik almanız lazım baya onu kötülediniz gerci o cesarette yok sizde

Abes bir istek yok da, kendisi uygun bulmuş koca kadın bu kör değil ya Benle annem olsak valla çıtlatırdık pek beğenmedik diye:), siz söylediniz mi çıtlattınız mu durumu kardeşe?

Haksizsiniz kardeşiniz peri padisahinin kızımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…