Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatlım sen kimseye karışma. İlerde kendine çok yakısıklı ama karaktersiz birini bulursun. Sonucta dış görünüş önemli dimi

Okurken sizin adiniza ben utandim.
Tiple iyi bir insan olunsaydi brad pitt peygamber olurdu NE ALAKAAAAA yahu neeeee alakaaaaaa cok ayip

bacım varya size helal olsun karı koca.
Ayakta alkışlıyorum.
Çok mutlu olun çok

yorumları okumadan yazıyorum yazıldıysa kusura bakmayın artık sizin eşiniz yanınıza yakışıyor mu?
yanınıza yakışıyor da ne oluyor?
evliliği tip yürütmüyor en iyi sizin bilmeniz lazım.
sizi ilgilendirmeyen mevzulara karışmayın zira kendi aklınızın seçtiği sizin koca kadar.

Son düzenleme:
Huyu suyu güzelmiş, tipinden elaleme ne??

Hem çok yakışıklı erkeğin kahrı çekilmez. Gözü dışarıda olur.

Kardeşinize MaşaAllah diyorum.

sizi ilgilendiren bir durum yok.
kız kardeşiniz o adamla yaşayacak.
evlisiniz sanırım gerçekten bir insanı değerlendirirken tek kriteriniz görünüş mü?
eşinizin manken olması lazım bu durumda evlenmek için seçtiğinize göre.

Ben bu sorma olaylarını falan saymıyorum açıkçası. çok ilkel ve işlevsiz. olmuyor öyle sormayla mormayla, görücülerle.Kendi tanışacak edecek.o devir kapandı.aldanmayın yani yalancı ilgilere. O kadar iyi olsa daha iyi bir seçeneği değerlendirirdi zaten.size biraz kardeşiniz kurgun görünüyor olabilir mi ?

Yüzde yüz haksizsin , seninle mi ayni eve girecek .bide piskin piskin haksizsam siz soyleyin demissin .evet haksizsin. Mihtemelen kardesin snaa fazla guzel gozukuyor baskalarina degil

Konu sahibi sizde her kuşu öptünüz geriye kaldı leylek sanki..
İnsan şu konuyu açmadan, eleştiri yapmadan önce bir durur düşünür, ben kimim, evlendiğim adam ve ailesi kim diye..
Kendi seçmeyi beceremediğiniz eşin acısını kardeşinizden çıkartmayın..
Herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün..

Benzini shellden

Ben bu konuyu neden içselleştirdiğimi anladım. Benim eşim kel değil ama alnı açık. Biz birlikte olmaya başlayınca bana devamlı yanıma yakışmadığını söyleyen bir kaç tip vardı. Bula bula bunu mu buldun diyen. O bir kaç kişinin ağzının payını verip tamamen hayatımdan çıkarmıştım.
Ne demek ya bunu mu buldum. Bak yine sinirlendim. Oysa ki 8 yıl geçti aradan dgkjdşlgkd,

Sen ne terbiyesiz ne hadsizsin ya. Kardeşin olsam seninle arama mesafe koyardım bu ne sığlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…