Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu işte kaynana muhabbeti lanet olsun her yerde şahit oluyorum günlerde falan…

ilk başta ben de öyle derim. çünkü sevdiklerim en iyisiyle olsun isterim. hepimiz isteriz. ama şans da veririm. adam kardesime nasıl davranıyor? mutlu edebilecek mi vs diye bakarım. adam iiiyse tipini öne sürmem.

Yaşınız kaç merak ettim bu dış görüntü sevdası genelde ergen zamanlarda oluyor. Ha tabikide gidip ciguliyle evlensin demiyoruz ama dış görüntüsü lokum içi b*kum gibi olup manipülasyonun, psikolojik şiddetin ihanetin bin türlüsünü yaşatacağına çirkin olsun benim olsun prenses gibi hissettirsin bence on numara aranılan ilişki yani. Zaten karakterine diyecek bişi yokmuş adamın çirkinliğine rağmen siz dahi falsosunu bulamamışsınız. E daha nolsun?

Kocamı atıp gelsem ? hahaha

Gel bacım gel.Benim bu hafta yoğun olduğu için birazda o evle ilgileniyor onun bugun yolu yokmuş kendisi tanker şoförü bu arada.Hicte gocunmuyor yaparken benden büyükmüş gibisine. Bende ev ekonomisine destek veriyorum.

size ne ?
size neeeeeeee ?

Sizinde eşiniz breetbet galiba yada hollywood yıldızı dış görünüş değil insanın içi güzel temiz olsun boyle yargilamaniz hiç hoş değil .

Hiç bu kadar konu sahibinin haksız olduğu bir konu daha görmemiştim uzun zamandır .
Haksızsınız , hem de baştan sona kadar haksızsınız.

Ayrıca Size ne ?

Sizin eşiniz cok mu iyi ?
Buradaki arkadaşlarının yorumlarına bakarak söylüyorum.Sizin ilişkiniz de problemler varmış.Baska konu üzerinden yorum yapan sıkıcı evet.İnsanlari tipiyle değil ahlakıyla yargilayin.

Allah mutlulugunuzu daim etsin <3 Bayıldım.
Napalm bizde çalışıyoruz eve ekmek götürmesine yardım ediyoruz tek maaş olmuyor bacım.Eee bacım ben verimsiz olursam isyerinde tutarlarmi 2 cocuk var birini dershaneye yazdırdım 60 bin ek olarak iki yıldır İngilizce dersi alıyor takviye olarak , küçüğün yüzme dersi var.2 cocuk servis masrafları.Esimde bana evde destek oluyor napsin.Yoruldum desem çıksam hakkından gelinirmi birde büyük şehir. Birbirimizi idare ediyoruz işte.Mesela o 15 gün deprem bölgesine gitti yakıt taşıdı ambulans itfaiye için.Tüm sorumluluk bendeydi o 15 gün.Benimki de yakışıklı değil üstelik tam 10 yıl 7 gün büyük benden.Ama aramızda sen küçüksün ben büyüğüm diye hiç konu geçmedi.

Kusura bakmayın da sizin eşinizde bunların binde biri bile yok. Bi tek tipi iyidir belki ama tiple olmadığını da en iyi sizin bilmeniz lazım.
Kardeşiniz beğenmiş, sevmiş. Adam da iyi biri madem, neden çirkin deyip moralini bozuyorsunuz kızın? Taktığınız şey kelliği değil de hayatındaki kadına saygılı biri olması olabilir mi acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…