- 12 Kasım 2012
- 1.569
- 1.367
- 333
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
bu işte kaynana muhabbeti lanet olsun her yerde şahit oluyorum günlerde falan…Ay bizim bayram muhabbeti... Akrabadan bir çocuk nişanlandı. Gelin çok sismanmis. Bir de yasliymis (yaşlı dediği çocukla yaşıt, otuzlarin ilk yarısında) ...kimse beğenmemiş , insanlar salak salak konuşuyor.
Babam da gitmisti nişanlarına, ben de sormuştum, 'kız için böyle böyle diyorlardı. Yakışıyorlar mi' diye..babam da şey dedi 'ben bir bizim çocuğa baktım,bir kıza baktım..bence yakışıyorlar sanki bizimki ne yani'
Bizim çocukta tip desen tip yok, boy desen boy yok, okul iş desen güzel bir mesleği yok, mal mülk desen o yok, bir de anasıyla yaşayacak onu kabul eden kız bulmuşlar bu yaşında, hala daha begenmiyorlar. Hem zayıf, hem genç,hem güzel kadın bu adamı ne yapsın,onu söyleyen yom
Cirkin olunca acigi kapatmaya calisip oradan kazanmaya calisiyor dogru benceÇok yahuşuklu olunca cinsel sorunlar da olabiliyormuş, epey şikayet duydum bu konuda.
ilk başta ben de öyle derim. çünkü sevdiklerim en iyisiyle olsun isterim. hepimiz isteriz. ama şans da veririm. adam kardesime nasıl davranıyor? mutlu edebilecek mi vs diye bakarım. adam iiiyse tipini öne sürmem.Ben olsam ben d eyakıştıramazdım ne yalan söyleyeyim ama konu sahibesi kardeşin sevdiyse, beğendiyse kendi bilir kendi hayatı sana söz düşmüyor. Benim de kızkardeşim var kel, kısa boylu birini getirse bu kız kör mu oldu derdim tabids dfhdfhhdhddf
Kocamı atıp gelsem ? hahaha
Benden duymuş olma ama hem yakışıklı, hem boylu poslu,kaslı hem de on kaplan gücünde adamlar da varÇok yahuşuklu olunca cinsel sorunlar da olabiliyormuş, epey şikayet duydum bu konuda.
oylesi de bize denk gelmezBenden duymuş olma ama hem yakışıklı, hem boylu poslu,kaslı hem de on kaplan gücünde adamlar da var
Kocami anlatma buralarda litfenBenden duymuş olma ama hem yakışıklı, hem boylu poslu,kaslı hem de on kaplan gücünde adamlar da var
Allah mutlulugunuzu daim etsin <3 Bayıldım.Eki Görüntüle 3237572
Gel bacım gel.Benim bu hafta yoğun olduğu için birazda o evle ilgileniyor onun bugun yolu yokmuş kendisi tanker şoförü bu arada.Hicte gocunmuyor yaparken benden büyükmüş gibisine. Bende ev ekonomisine destek veriyorum.
Foto atsın. Yakışıklılık göreceli.Seninkinin tipi iyi de ne oluyor? Hoş iyi mi o da kesin değil de neyse.
Hahaha bana denk geldi ama kul kusursuz olmaz. Onun da kendince kötü tarafları vardioylesi de bize denk gelmez
Yok,bizdekinde kaynana kendi bulmuş kızı, o seviyor. Diğerleri yakistiramiyor.bu işte kaynana muhabbeti lanet olsun her yerde şahit oluyorum günlerde falan…
size ne ?Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
Sizinde eşiniz breetbet galiba yada hollywood yıldızı dış görünüş değil insanın içi güzel temiz olsun boyle yargilamaniz hiç hoş değil .Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
Breetbet mi? İnşallah Brad Pitt demeye çalışmamışsınızdır.Sizinde eşiniz breetbet galiba yada hollywood yıldızı
Yazım yanlışı olamaz mı.Breetbet mi? İnşallah Brad Pitt demeye çalışmamışsınızdır.
Buradaki arkadaşlarının yorumlarına bakarak söylüyorum.Sizin ilişkiniz de problemler varmış.Baska konu üzerinden yorum yapan sıkıcı evet.İnsanlari tipiyle değil ahlakıyla yargilayin.Hiç bu kadar konu sahibinin haksız olduğu bir konu daha görmemiştim uzun zamandır .
Haksızsınız , hem de baştan sona kadar haksızsınız.
Ayrıca Size ne ?
Sizin eşiniz cok mu iyi ?
Napalm bizde çalışıyoruz eve ekmek götürmesine yardım ediyoruz tek maaş olmuyor bacım.Eee bacım ben verimsiz olursam isyerinde tutarlarmi 2 cocuk var birini dershaneye yazdırdım 60 bin ek olarak iki yıldır İngilizce dersi alıyor takviye olarak , küçüğün yüzme dersi var.2 cocuk servis masrafları.Esimde bana evde destek oluyor napsin.Yoruldum desem çıksam hakkından gelinirmi birde büyük şehir. Birbirimizi idare ediyoruz işte.Mesela o 15 gün deprem bölgesine gitti yakıt taşıdı ambulans itfaiye için.Tüm sorumluluk bendeydi o 15 gün.Benimki de yakışıklı değil üstelik tam 10 yıl 7 gün büyük benden.Ama aramızda sen küçüksün ben büyüğüm diye hiç konu geçmedi.Allah mutlulugunuzu daim etsin <3 Bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?