- 17 Mart 2022
- 2.356
- 2.090
- 63
- 39
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Ne kadar yanlış bir düşünce . Kaş gözle yakışıklılıkla hayat geçmiyor. Dış görünüş dışarda seni mutlu eder fakat 4 duvar arasında mutsuzsaniz ömür gecmezzz. Huyu güzelse, mutlu olacağına inanmışsa , kardesinizi el üstünde tutuyorsa size söz düşmez.Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
eşim de benden 9 yaş büyük. ilk tanışmaya geldiğinde nişanda vs herkes niye bu yaşlı çirkin adamla evleniyor diyordu kibarca. hatta ay inşallah çocuklar sana benzer diyorlardı.ben de Allah var çok güzeldim10 yaş bence de çok, eğer 10 yaş fark olmasaydı bence damadın dış görünüşü de gözüne batmazdı. Hem büyük, hem çirkin olunca dikkat çekiyor sanırım. Yine de karakteri çok iyiymiş, evlilik öncesi rol yapmıyorsa iyi bir eş olur.
Sanane ya? Töbe yarabbim. Sen kendi işine bak. Kız begenmıs yanına yakıştırmış.Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Alan razı veren razı sana ne oluyor?? Boşverr yakışıklı olması da iyi olmuyorAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Ben konu sahibini elestiremiyorum burada sekilcisin diye. Ekşi Sözlük'te gördüm, erkekler ayak bileği kalınlığına bile laf etmişler. Geçen gün başlık açmışlar, sosyal medyada şişman kızları anlamanın yolu diye. Erkekler aşırı derecede şekilciyken kadınlar neden birbirine huyuna bak sadece diye baskı yapıyor anlamıyorum.
Rica ederim konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin. Ne soylerseniz soyleyin ama kiz kardeşimi kiskandigimi soyleyemezsiniz bunu asla kabul etmiyorum çünkü bunun ihtimali bile olamaz. Damatları da herkesten önce ben kiyasladim ve eşimin yüzüne yüzüne iyi bari kardesim benim cektiklerimi çekmeyecek dedim. Kimin önde olduğunun önemi yok benim icin. Ben sadece kiz kardesimin yanında, hem huyu güzel hem de yanına yakışacak ve yaşı yaşına uygun birini görmek isterdim. Size şimdi kısa boylu kel göbekli, sizden 10 yas büyük olan ama sanki 25 yaş büyük gibi duran bi adam gelse evlenme teklifi etse kabul edeceksiniz sanki. Veya kardesinizin evliligini hayal ettiginizde yaninda kel göbekli bi herif hayal edeceksiniz sanki. Ben kardesimin yanina yakissin istiyorum diyorum siz olayı ta kıskançlığa damat kiyaslamaya kadar getirmissiniz nerelere cekiyorsunuz burdan ilerlemeyin+1
Damatlar kıyaslanacak ve bu adam her koşulda önde olacak diye adama burdan çamur atmışsınız resmen. Ne kadar ayıp ya.
Kendi kocamı karistirmayin onda da tip dışında bi sey yok :) huydan almis tipe vermis allah. Ben onu zaten savunmuyorum sizinle aynı düşüncedeyim zıt düşünüyomusuz gibi kocami söylemenize gerek yok o konuda hemfikirizBenide güya yakıştırmiyorlardü eşime şişmanım diyeşimdi dönüp bi kendilerine baksınlar bide bana konuna güldüm sen kendi kocanamı baksan acaba
Konuşmak için açtım konuyu çünkü elbette konuşacağım. Cevap istemiyorsaniz sizin yorumlarınızı bundan sonra cevapsız bırakırım.Yahu kelleşti diye evlenemez mi insanlar, bu nasıl sığ bi bakış, şaka gibi yemin ediyorum. Sadece güzel ve yakışıklı olanlar mı sevilip evlenebilir? Enerji, aura, sevgi, saygı, uyum gibi şeyler kaş göz güzelliğinden çok uzak, çok derin şeylerdir.
Özrü kabahatinden beter hesabı konuşup duruyosunuz.
Kimisi kardeşimi fazlaca güzel gördüğümü söylüyor, kimisi de kiskandigimi söylüyorYüzde yüz haksizsin , seninle mi ayni eve girecek .bide piskin piskin haksizsam siz soyleyin demissin .evet haksizsin. Mihtemelen kardesin snaa fazla guzel gozukuyor baskalarina degil
Öyle bi iddiam yok bu konuda sizinle hemfikiriz boşuna burdan vurmaya çalışıyorsunuzEski konusunu hortlattımkendi eş ve tarafı mikemmel
Ama başkası dediğiniz kişi kardeşim. Bu adamla 1 senedir tanışıyorlar. Başta adam hoşlandığını hep söylüyordu ama kardeşim kabul etmiyordu istemiyordu. Ben adami hic canli görmemiştim. Kel oldugunu da biliyordum ama hani bazı erkekler kel de olsa cok karizmatik olabiliyo o yüzden umursamamistim, kardesime neden kabul etmiyosun diye sorardım suratını ekşiterek napicam onu be derdi. Açık açık begenmezdi yani. Sonra ne olduysa birden kabul etti ve ben böyle beğeniyorum demeye basladiKardeşiniz konu acip begenmiyorum kararsizim dese ona farkli yorum yapardim mesela ben. Ancak kardeş "goruyorum ve benim için onemli degil, begeniyorum" diyorsa sizin, başkalarinin ne dusundugu onemli değil.
Niye kardeşte olsa milletin yanindaki adam sizin moralinizi bozsun ki? Mantikli bir iş mi?
Bana kalsa kisa boylu biriyle sevgili bile olmadim mesela. Her şey dis gorunus olmasa da bazi bir kaç beklentimi karşilamali diye dusunurum. Sirf iyi biri diye birlikte olamazdim.
Kelse veya kel kalirsa ektiririz ama adamin boyunu çeke çeke uzatacak değiliz.Boy onemli.
Ama bunlar kişisel şeyler, bir başkasinin hayatindaki insani begenmediniz diye oturup dert edinip ustune insana rahatsizlik veremezsiniz, vermemeniz lazim yani.
Ama başkası dediğiniz kişi kardeşim. Bu adamla 1 senedir tanışıyorlar. Başta adam hoşlandığını hep söylüyordu ama kardeşim kabul etmiyordu istemiyordu. Ben adami hic canli görmemiştim. Kel oldugunu da biliyordum ama hani bazı erkekler kel de olsa cok karizmatik olabiliyo o yüzden umursamamistim, kardesime neden kabul etmiyosun diye sorardım suratını ekşiterek napicam onu be derdi. Açık açık begenmezdi yani. Sonra ne olduysa birden kabul etti ve ben böyle beğeniyorum demeye basladi
Kardeşinin yanında hoş birini hayal edersin, istersin de buraya konu açacak kadar dert edemezsin adamın kelliğini. Kardeşin ağzının payını da vermiş aslında ama bu zihniyete ne dese boş, hâlâ haklıymış gibi, sana düşermiş gibi gelip konu açıp konuşuyorsun. Iyi ve mutlu olmasını düşünüyorsan şu süreçlerde huzursuz etmezsin "kardeş"ini. Adam kötü biri olur, kardeşinin geleceği adına endişe edersin, için içini yer, buraya gelir sorarsın vs, herkes de hak verir, yol göstermeye çalışır. Ama adamın kaşı gözü için bu kadar dertlenmek, bu kadar tepki, kelimeler cidden kifayetsiz.Rica ederim konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin. Ne soylerseniz soyleyin ama kiz kardeşimi kiskandigimi soyleyemezsiniz bunu asla kabul etmiyorum çünkü bunun ihtimali bile olamaz. Damatları da herkesten önce ben kiyasladim ve eşimin yüzüne yüzüne iyi bari kardesim benim cektiklerimi çekmeyecek dedim. Kimin önde olduğunun önemi yok benim icin. Ben sadece kiz kardesimin yanında, hem huyu güzel hem de yanına yakışacak ve yaşı yaşına uygun birini görmek isterdim. Size şimdi kısa boylu kel göbekli, sizden 10 yas büyük olan ama sanki 25 yaş büyük gibi duran bi adam gelse evlenme teklifi etse kabul edeceksiniz sanki. Veya kardesinizin evliligini hayal ettiginizde yaninda kel göbekli bi herif hayal edeceksiniz sanki. Ben kardesimin yanina yakissin istiyorum diyorum siz olayı ta kıskançlığa damat kiyaslamaya kadar getirmissiniz nerelere cekiyorsunuz burdan ilerlemeyin
Valla bu kadar ağız payı aldıktan sonra hâlâ aynı noktadan aynı şeyleri konuşabiliyosan bravoKonuşmak için açtım konuyu çünkü elbette konuşacağım. Cevap istemiyorsaniz sizin yorumlarınızı bundan sonra cevapsız bırakırım.
Ne alaka? Milletin kel göbekli adam seçmemesi ile ne alaka? Sanki senin seçimlerini tartışıyoruz senle burda, kardeşin seçmiş o evlenecek, kocasına söylemiş hey Allahım en azından benim çektiğimi çekmeyecek demiş hesap verir gibi, ailecek dert etmişler eniştenin tipini, sanki kardeşin dışında hepiniz evleneceksiniz adamla size ne ya, bi had bilin artık.Rica ederim konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin. Ne soylerseniz soyleyin ama kiz kardeşimi kiskandigimi soyleyemezsiniz bunu asla kabul etmiyorum çünkü bunun ihtimali bile olamaz. Damatları da herkesten önce ben kiyasladim ve eşimin yüzüne yüzüne iyi bari kardesim benim cektiklerimi çekmeyecek dedim. Kimin önde olduğunun önemi yok benim icin. Ben sadece kiz kardesimin yanında, hem huyu güzel hem de yanına yakışacak ve yaşı yaşına uygun birini görmek isterdim. Size şimdi kısa boylu kel göbekli, sizden 10 yas büyük olan ama sanki 25 yaş büyük gibi duran bi adam gelse evlenme teklifi etse kabul edeceksiniz sanki. Veya kardesinizin evliligini hayal ettiginizde yaninda kel göbekli bi herif hayal edeceksiniz sanki. Ben kardesimin yanina yakissin istiyorum diyorum siz olayı ta kıskançlığa damat kiyaslamaya kadar getirmissiniz nerelere cekiyorsunuz burdan ilerlemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?