• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kiz istemeyle ilgili hiç birşey bilmiyorum :(

Ecebyrkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
1
0
1
24
Kızlar bu ay istemem olucak tedirginim nasil olucak kahveyi ilk kime vericem kahvelerinin nasil olduğunu aklimda nasil tutucam ya karistirirsam gerçi isteme nişan bir olucak kahveler içilip salona geçilecek ama korkuyorum heycanliyim bana biraz yardimci olurmusunuzzz :(

kahve dagitmaya ilk olarak aile buyuklerine dagitmakla basla. mutlaka yaninda o gun bir arkadsn kuzenim ya da kardesin olsun ki seni yonlendirsin. senin aklinda kalmayanlari o tamamlasin. panikleme rahat ol☺️guzel gececek merak etme

Kızlar bu ay istemem olucak tedirginim nasil olucak kahveyi ilk kime vericem kahvelerinin nasil olduğunu aklimda nasil tutucam ya karistirirsam gerçi isteme nişan bir olucak kahveler içilip salona geçilecek ama korkuyorum heycanliyim bana biraz yardimci olurmusunuzzz :KK43:
Ahahahah ay bu ben kız boşver zaten kahveyi dağıtırken insanın aklı karışıyo hep yanlış dağıttım ben :KK45:

Back