Arkadaşlar merhaba,
Bi sorum olcak size farklı farklı bilgiler alıyorum hangisini dinliceğimi şaşırdım
Şimdi beni istemeye gelicekler de iki hafta sonra kız verildikten sonra yüzük takılcak. ayrıca bide nişan yapıcaz
Şmdi kız istmede yüzük takılırken bana tek taş takılcak da, erkeğe yüzük takılmıyo diyorlar dolayısı ile kurdelada kesilmicek öylemi yani hem nişanda hem sözde kurdela kessek olmaz mı ?
bu isler herkesin istegine bagli gerceklesiyor...sözden önce benimde kafam seninki gibi karismisti bu yüzük islerinde...söz ve nisanin arasinda nekadar zaman olacak? Eger 1-2ay gibi birseyse bence ekstradan erkege yüzük almaya degmez ama daha uzun bir süre varsa alabilirsiniz. Bizde nisan yapacagiz oyüzden ben sözümde aslinda tektas yeter demistim onada bir yüzük biz aliriz dedim söz ve nisanin arasinda bizde uzun bir zaman olacagi icin ama öyle olmadi evdeki hesap carsiya uymadi bizimkisi 3-4 gün önce tektasi teklifte verdigi icin sözde ayreten söz yüzügü alalim dedi öylede yaptik tektas haricinde birde birbirimize söz yüzükleri aldik alyanslarida nisanda alacagiz insaallah. tabi böyle seyler biraz da maddiyata bakiyor yani durumunuz varsa söz ve nisan arasindada zaman olacaksa bence sen ona kesinlikle yüzük almalisin
söz nişan arasında çok fark olmayabiliyor benim gördüğüm..ama biz tek bir sefer yüzük takmayı istiyoruz.yani söz-nişan bir olarak yapılacak ama o taktıklarımız düğün yüzüklerimiz olacak, ayrıca her seferinde takmaya gerek yok.çiftlerin anlaşmasına bağlı yani birazda.