- Konu Sahibi kadifekutu
-
Canım benim hoşuma gitmedi ya, renginden dolayı belki de bilemiyorum? :44:
Kızlar Merhaba,
2 yıla yakın süren bir ilişkim vardı.Aileler de gelip gidiyordu.Bu perşembe günü kısmet nasipse istemeye geliyorlar.Benim derdim şu ki,kıyafet olarak güzel birşey bulamıyorum.İstanbul Üsküdarda oturuyorum.Cumartesi günü ümraniyeyi baştan aşağıya gezdim ama gönlüme göre içime sinecek birşey bulamadım.En son nette bir elbise buldum ama bunu nerden bulucam?Bu arada açık biriyim ama çok açık şeyler giyemiyorum.Eki Görüntüle 1091328 Bu elbise nasıl sizce.:44:
Peki önerebileceğiniz bir model marka var mı? Perşembeye kadar vaktim var :26:
Kızlar Merhaba,
2 yıla yakın süren bir ilişkim vardı.Aileler de gelip gidiyordu.Bu perşembe günü kısmet nasipse istemeye geliyorlar.Benim derdim şu ki,kıyafet olarak güzel birşey bulamıyorum.İstanbul Üsküdarda oturuyorum.Cumartesi günü ümraniyeyi baştan aşağıya gezdim ama gönlüme göre içime sinecek birşey bulamadım.En son nette bir elbise buldum ama bunu nerden bulucam?Bu arada açık biriyim ama çok açık şeyler giyemiyorum.Eki Görüntüle 1091328 Bu elbise nasıl sizce.:44:
Peki önerebileceğiniz bir model marka var mı? Perşembeye kadar vaktim var :26:
örnek veriyorum ; Eki Görüntüle 1091343 Eki Görüntüle 1091344
Canım teşekkür ederim ama sıfır kol giyemiyorum ben
Çok sağolun kızlar fikirleriniz için bu akşam da kadıköye de geçicem.Ben daha istemede böyle strese girdiysem nişan düğünü artık ne yaparım bilmiyorum :) Erkek arkadaşım da yoruldu peşimde..
Topshop mağazası nerelerde var acaba bilen varmı orda bir iki tane elbise beğendim.
kızlar elbisemi aldım içime sinerek giydim.Eki Görüntüle 1104743 :)))
Çok hoş olmuşsun canım mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?