Kız İsteme Kız istemede kıyafet :)

kadifekutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
155
1
46
İstanbul
Kızlar Merhaba,

2 yıla yakın süren bir ilişkim vardı.Aileler de gelip gidiyordu.Bu perşembe günü kısmet nasipse istemeye geliyorlar.Benim derdim şu ki,kıyafet olarak güzel birşey bulamıyorum.İstanbul Üsküdarda oturuyorum.Cumartesi günü ümraniyeyi baştan aşağıya gezdim ama gönlüme göre içime sinecek birşey bulamadım.En son nette bir elbise buldum ama bunu nerden bulucam?Bu arada açık biriyim ama çok açık şeyler giyemiyorum. Bu elbise nasıl sizce.:44:

canım ya bende beyenmedim başka bişeyler bak kısa modelleri düşün ama penye olmasın basitleştiriyor bence !

güzel degil
başka semtlerini gezin istanbulun. koskoca istanbulda elbet vardır ya içinize sinicek şeyler.

bende çok beğenmedim kadıköye de git canım hem uygun hemde güzel şeyler bulursun...

tatlım markaport a bak güzel elbiseler var uygunda

Peki önerebileceğiniz bir model marka var mı? Perşembeye kadar vaktim var :26:

ben isteme kıyafetimi zaradan almıştım 120 liraya...
bi bakın bu zara mango adil ışık gibi markalara güzel elbiseler oluyor bazen de uygun fiyata denk geliyor...

Çok sağolun kızlar fikirleriniz için bu akşam da kadıköye de geçicem.Ben daha istemede böyle strese girdiysem nişan düğünü artık ne yaparım bilmiyorum :) Erkek arkadaşım da yoruldu peşimde..

Çok sağolun kızlar fikirleriniz için bu akşam da kadıköye de geçicem.Ben daha istemede böyle strese girdiysem nişan düğünü artık ne yaparım bilmiyorum :) Erkek arkadaşım da yoruldu peşimde..

canım önce sitelerinden bakarsa beğendiğin modelleri not alırsın erkek arkadaşını da boşuna yormazsın..ben öyle yapmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…