Kız İsteme Kız İsteme Törenine Ne Giydiniz?

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.095
11
158
Arkadaşlar,

Nasipse yakın bi zamanda beni istemeye gelecekler, söz o gün olmayacak ama. Ne giyeceğim konusunda kararsızım. Gömlek etek mi uygun olur yoksa sade bi elbise mi? Nası bişey giyilmesi gerekir tam da kestiremiyorum. Daha önce bu tecrübeyi yaşamış arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Valla canım ben istmeye geldiklerinde siyah pantalon ustundne pembe bır gomlekle sıyah touklu ayakkabı hafıfte bır makyaj yapmıştım. sade ve sık olmak yeterlı fazla abartmak hos degıl bence

Öncelikle hayırlı olsun, sade şık bir elbise, fönlü saçlar, hafif makyaj, düz yada dolgu topuk bir ayakkabı, yine sade kolye & küpe hoş olur...

Ben eklediğim elbiseyi, düz bir babet ayakkabı, inci taşlı gümüş çiçek desenli kolye & küpe ile birlikte giymiştim... $15717_383363677347_758427347_3685544_1782240_n.jpg

Teşekkürler fikirleriniz için. Ben de siyah uzun bi elbise giymeye karar verdim

Arkadaşlar,

Nasipse yakın bi zamanda beni istemeye gelecekler, söz o gün olmayacak ama. Ne giyeceğim konusunda kararsızım. Gömlek etek mi uygun olur yoksa sade bi elbise mi? Nası bişey giyilmesi gerekir tam da kestiremiyorum. Daha önce bu tecrübeyi yaşamış arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

$SDC10033.jpg
canım bak bende böyle birşey giymiştim aslında elbisem farklıydı siyah giymeyi düsünmüyordum yas varmıs gibi ama o zamanlar eltimdi artık degil benim giyeceğim elbiseme cok yakın bir elbise giydigi için inat olsun diye giymiştim bu elbisemde beğenilldi belli degil ama omuzlarında işlemeler var

Eki Görüntüle 186119
canım bak bende böyle birşey giymiştim aslında elbisem farklıydı siyah giymeyi düsünmüyordum yas varmıs gibi ama o zamanlar eltimdi artık degil benim giyeceğim elbiseme cok yakın bir elbise giydigi için inat olsun diye giymiştim bu elbisemde beğenilldi belli degil ama omuzlarında işlemeler var

Canım teşekkürler, çok güzel çok tatlı olmuşsun ben de ilk başta başka bişey seçmiştim şimdi aynı buna benzer bi elbise giymeyi düşünüyorum ama siyah mı alsam bi de aklımda krem var bi de ben çok kararsızım böyle ikilemde kaldım, gün de yaklaşıyo :26:

Son düzenleme:
Beyaz Şık Bir Gömlek Pileli, Yakasında Siyah Kurdelası Vardı..

Altına da Siyah Kumaş Pantolon..

Gri Gölgeli Makyaj, Saçlar Küt ve Dümdüzdü..

Çok Abartmamakta Fayda Var !!:70::70::70:

İnşallah Güzel Geçer Hayırlısı Olsun Şimdiden:70::70::70::70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz Şık Bir Gömlek Pileli, Yakasında Siyah Kurdelası Vardı..

Altına da Siyah Kumaş Pantolon..

Gri Gölgeli Makyaj, Saçlar Küt ve Dümdüzdü..

Çok Abartmamakta Fayda Var !!:70::70::70:

İnşallah Güzel Geçer Hayırlısı Olsun Şimdiden:70::70::70::70:

Çok teşekkür ederim canım.Hayırlısıyla bi geçse ilk aşamayı atlatmış olcam biraz rahatlıycam inşallah

açık bi bayansınız galiba,ben tesettürlü oldugüm için diz kapağının altı ara boy denir bilirsiniz belki o boyda gri, ince pembe ve simli minik çizgileri olan kumaş etek giymiştim üstüne şık mor bi bluz morlu bi eşarp ve hafif mor bi makyaj yapmıştım altına da topuklu giymiştim offf nasıl bi heyecandır o ya hala aklıma geliyo da :86:
rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inş:46:
eteğim tam görünmüyo ama

Eklentiler

• $DSCF2328.jpg
    $DSCF2328.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 540
Son düzenleme:
açık bi bayansınız galiba,ben tesettürlü oldugüm için diz kapağının altı ara boy denir bilirsiniz belki o boyda gri, ince pembe ve simli minik çizgileri olan kumaş etek giymiştim üstüne şık mor bi bluz morlu bi eşarp ve hafif mor bi makyaj yapmıştım altına da topuklu giymiştim offf nasıl bi heyecandır o ya hala aklıma geliyo da :86:
rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inş:46:
eteğim tam görünmüyo ama

Canım teşekkür ederim sen de çok şık olmuşsun. Beklenen güne az kaldı bakalım hayırlısı:61:

Benimde bu hafta sonu aileler tanışmaya geliyor canım.:66: Bluz, kumaş pantolon giyeceğim. İsteme gününde bende sen gibi kara kara düşünüyorum, bulabilirsem etek boyu kısa olmayan, şık bir elbise düşünüyorum:70:

Benimde 3 gün önce isteme ve sözüm aynı günde oldu, giydiklerim hem sözlüm hemde ailesi tarafından, benimde ailem tarafından filanda çok beğenildi canım. Sana da fikir olabilmesi için resmimi koyuyorum. hayırlısı olsun inş. hepimiz içiiiiinnnn :)))) $225049_1954193690168_1102454981_2386947_1800811_n.jpg

kolsuz bi elbise giydim dizlerime geliyordu. ağustos ayıydı. bizde söz- isteme birlikte oldu. malesef foto eklemeyi beceremedim

Benim ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde olduğu için bir kez tanışmaya bir kez de isteme ve yüzük takmaya geldiler.
Tanışmada ne giydim hatırlamıyorum ama nişanda diz hizasında kırmızı likra bi elbise giymiştim.
Zaten nişan alışverişinde almışlardı o elbiseyi de...

Benimde bu hafta sonu aileler tanışmaya geliyor canım.:66: Bluz, kumaş pantolon giyeceğim. İsteme gününde bende sen gibi kara kara düşünüyorum, bulabilirsem etek boyu kısa olmayan, şık bir elbise düşünüyorum:70:

Ayy canım Allah yardımcın olsun, en heyecanlı günümdü benim de o gün, o günü kıyafet olarak açıkçası çok önemsememiştim ama gerçekten de damat beyimiz yola çıktık dediğinde heyecanımın tavan yaptığını hatırlıyorum, ama geçip bittiğinde öyle bi rahatladım ki bi de aileler iyi anlaşınca.

İnşallah senin için de çok çok güzel geçer

Benimde 3 gün önce isteme ve sözüm aynı günde oldu, giydiklerim hem sözlüm hemde ailesi tarafından, benimde ailem tarafından filanda çok beğenildi canım. Sana da fikir olabilmesi için resmimi koyuyorum. hayırlısı olsun inş. hepimiz içiiiiinnnn :))))Eki Görüntüle 189207

Canım gerçekten çok şık olmuşsun özellikle gömlek ve inci kolye çok güzel uymuş
Ömür boyu mutluluklar

kolsuz bi elbise giydim dizlerime geliyordu. ağustos ayıydı. bizde söz- isteme birlikte oldu. malesef foto eklemeyi beceremedim

Benim ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde olduğu için bir kez tanışmaya bir kez de isteme ve yüzük takmaya geldiler.
Tanışmada ne giydim hatırlamıyorum ama nişanda diz hizasında kırmızı likra bi elbise giymiştim.
Zaten nişan alışverişinde almışlardı o elbiseyi de...

Eki Görüntüle 189228

Siyahlı olan benim :40:dantel bir bluz ve siyah diz üstü bir etek giyinmiştim.

Sanırım diz hizası şık bi elbise bu günler için en uygun giysilerden

Hepinize fikirleriniz için çok teşekkürler :71:

Ayy canım Allah yardımcın olsun, en heyecanlı günümdü benim de o gün, o günü kıyafet olarak açıkçası çok önemsememiştim ama gerçekten de damat beyimiz yola çıktık dediğinde heyecanımın tavan yaptığını hatırlıyorum, ama geçip bittiğinde öyle bi rahatladım ki bi de aileler iyi anlaşınca.

İnşallah senin için de çok çok güzel geçer

Sağol canım benim:70: şehir dışından gelecekler, ailesiylede ilk kez tanışacağım. Ne giyeceğimi bilemediğimden epey bir mağaza gezmiştim:1: onu hayırlısıyla bir atlatayım, sırada isteme kıyafetim var:34: Allah tamamına erdirsin canım:16:

mrb kızlar :) benm istme günümle sözüm aynı gün oldu. daha önceden çok gelip gittiler aileler tanı$ıyolardı zaten o yüzden aynı gün oldu :) ni$anım var bu pazar Anneler gününde ke$ke imkan olsada gelseniz :)) http://imageshack.us/f/198/img1043fa.jpg/

Son düzenleme:
Back