Söz Kesimi Kız İsteme + Söz'de Ne Giyilir?

kufrenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
61
1
98
İstanbul
Merhaba kızlar
Damdan düşer gibi aşık olunca olaylar artık evlenmeye kadar geldi :)
Erkek arkadaşımla ikimiz çalışıyor ve ayrı şehirlerde yaşıyoruz üstelik ailelerimizle de ayrı şehirlerde yaşıyoruz.
İkimiz de birbirimizin aileleriyle tanıstık ama aileler birbirini tanımıyor. Yakın zamanda kısmetse istemeye gelecekler.
Aynı gün içinde söz ve nişan da olucak. Nişandan kastım yüzükler takılacak bir daha da nişan yapmayacağız.
O akşam benim annem ve evli olan iki ablam eniştemler olacak. Onun ise anne babası ve abisiyle abisinin eşi.

Sorum şu:
O akşam ne giymeliyim ?? Diz hizasında etek giymek istemiyorum çünkü çok zayıfım haliyle bacaklarım kötü :))
Uzun şık bi elbise giysem o akşama ağır kaçar mı?
Ayakkabı giymeli miyim?
Yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden hayırlı olsun bacaklarınızı sorun ediyorsanız dediginiz gibi uzun fazla abartısı olmayan şık bir elbise giyebilirsiniz nişan elbisesi ayakkabısız olmaz giymelisiniz.

bence uzun güzel bir elbise giy sonuçta nişanda içinde ayakkabıda giy çok şık olacağından eminim bol şans

canım sık sade uzun bı elbise giy ayakkabınıda gıy sonucta bi daha nişan yapmıcaz dıyorsun

evde bile olsa
sonradan nişan bile yapılacak olsa
hatta aile arası bile olsa
kesinlikle o kıyafetin altına ayakkabı giyilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…