- 8 Ağustos 2016
- 25
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi Bademkuzum
-
teşekkür ederim@pembebogurtlen Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun
Aslında bizimde muhtemelen 40 kişi olabilirdi ama aileden artık görüşmediğimiz çok insan var, onları eledim direkt
Ben de öyle düşündüm arada uzun zaman olduğu için, annem başta alyans takılmaz sözde dedi kafamı karıştırdı. Sonra kime sorsam artık bir kere alınıyor alyans hepsinde de o takılıyor dedi. Şark Han tam ne tarafta kalıyordu, bayadır gitmediğim için sanırım unuttum ama böyle şeylerin olduğunu duymuştum. Çikolara gereksiz gibi gelmişti ya, bari söyliyim de çok büyük bir şey yaptırmasın
teşekkür ederim
bizim iki tarafında büyük kuzenleri çok o yüzden en yakın akrabalar 40 küsür kişi oldu
benim bildiğim söz de gümüş bile alınabilir esas çift alyansı nişanda takılıyor. Şark Han mercan yokuşu tarafında orda kime sorsan gösteriyor zaten kolaylıkla bulursun .
valla ben bide benim yiyebileceğim tarzda fındıklı falan alın çikolatayı dedim benimkine
Benim isteme-söz'üm bi arada oldu nişana 4 ay olmasına rağmen biz yinede alyanslarımızı takmak istedik ve nişanda çıkarıp aynılarını yine takıcaz hayırlısıyla :) sözümde bana kaburga bileziklerden taktı kayınvalidem, biz damada birşey takmadık nişanda saat takmayı düşünüyoruz :)
çikolata şart canım, ben kahveler içilip isteme olduktan sonra çikolataları dağıtmıştım :)
şimdiden hayırlı olsun :)
Herkese merhaba
Bugün üye oldum, olur olmaz da sorumu sorayım dedim, umarım yardımcı olursunuz şimdiden çok teşekkürler. Sevgilimle 7.5 yıldır birlikteyiz, Şubat'ta evlenme teklifi etti. Eylül'de isteme ve söz olacak, öncesinde de babamla tanışmaya gelecekler. Annem sevgilimin ailesiyle önceden tanıştı. Aslında herkes gibi sorunlarım aynı ama başka şeyler de var bu yüzden yazmak istedim.
-İsteme&söz günü evde ortalama 20 kişi olsa çok zorlanır mıyız ? 5 kişi zaten arkadaşım olacak. Annemin kuzeni, kocası ve çocuğu gelecek. Ananem ve dedem olacak. Bir de erkek arkadaşımın tarafı.
-Kıyafetim hazır gibi, eğer ki fikrim değişmezse. Siyah dizüstü, kolları tülden bir elbise giyeceğim. Saçlarımı örgüden topuz yaptıracağım. Eğer başka fikriniz varsa alabilirim.
-Biz yüzüklerimizi çok kalın olmayan alyans şeklinde aldık. Sözde yüzük takılması sorun olmaz değil mi ? Benim teklif gününden bugüne taktığım yüzüğüm var. Acaba ben onu takmaya devam edip sevgilim de alyansı mı takmalı ? Yoksa ikimiz de alyanslarımı takabilir miyiz ? Nişanı seneye düşünüyoruz, yakın bir zamanda değil.
-Yüzük tepsimi kendim yapacağım. Ayna kestireceğim, üstüne canlı çiçekten küçük bir buket koyup deniz kabuklarıyla süsleyeceğim. Bir de yüzük yükselticiler olacak. İstanbul'da Eminönü tarafında bildiğiniz güzel tepsiler satan bir yer var mı? Tahtakale civarına gideceğim birkaç şey almak için onu da oradan alırım diye düşündüm.
-Ailemin erkek arkadaşıma bir şey takması gerekiyor mu ?
-Benim çikolatayla hiç aram yoktur, gerçekten de çok gerekli mi istemeye gelirken kocaman çikolatalar getirilmesi? Başka seçenekler oluyor mu bilginiz var mı ?
Muhtemelen daha çok aklımda soru var ama şu an aklıma gelmedi. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
merhaba canım ben de tek tek cevap vereyim. öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
- bizm sözde 35 kişi vardı zaten kızlar sürekli koşuşturuyor o yüzden zorlanmadım.
- siyah yerine ben daha renkli eyler seçme taraftarıyım. elbisene göre saçına karar versin ama örgülü topuzlarda çok şık oluyor.
- bizde sözde yüzük taktık 3 ay sonra nişanımız oldu. ama nişanlım çok hevesliydi yüzüğe o yzden taktık. biz sözde gümüş aldık nişanda altın aldık değiştirdik işte.
- ben de yüzük tepsimi kendim yaptım beşiktaşta cam kestrdim 10 tl ye. çiçek aldım birsürü tül vs süsledim. nişandaysa ablamın nişan tepsisini kullandım. şark handa tepsi bulabilirsin.
- biz sözde takı takmadık. nişanda karşıklı saat taktık bi de bna bilezik taktılar.
- çikolatayla aranın olmaması önemli dğil. istemeden sonra çikolataları dağıtırsın
sıralamayı sormuşsun onu da söyliyim
bizde önce oturuldu hoşgeldn faslı oldu.
sonra içerde kahve yapmaya başladık baya kalabalktık çnkü. çaydanlıkta yaptık kahveyi
o sırada ben içeri geçtim isteme faslı oldu biz ellerini öptük büyüklerin. sonra kahveler dağıtıldı ben 1 tepsiyi aldım gerisini kızlar halletti
sonra yüzükler takıldı daha sonra ben çikolataları dağıttım hemen esonra pasta kestik. açık büfe tarzında ikramlarımız yendi sohbet edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?