• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kız isteme-söz-nişan=Paket program

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ny12da

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
66
3
18
34
Ankara
Kırk yıl düşünsem böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.
Malum, evlilik yoluna çıktım.
Sevgilimin ailesi ile o gün tanışacağım. O gün kız isteme olacak, söz de o zaman olacak nişan da. :30:
Ben de dedim ki isteme merasiminde sadece aileler olsun, sonra bir yere gidelim, pastane ya da kafe gibi bir yer. Orada nişan yüzüklerini takıp kutlayalım. Gelen oraya gelsin. Hem salon kiralama derdi olmaz hem de evde o hengame çekilmemiş olur. :25:
Bunun neresi mantıksız? :43:
Ayrıca bir de mekan var mı Ankara'da bildiğiniz?
Şimdiden teşekkür ederim bilgilendirmelerinize.

Kırk yıl düşünsem böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.
Malum, evlilik yoluna çıktım.
Sevgilimin ailesi ile o gün tanışacağım. O gün kız isteme olacak, söz de o zaman olacak nişan da. :30:
Ben de dedim ki isteme merasiminde sadece aileler olsun, sonra bir yere gidelim, pastane ya da kafe gibi bir yer. Orada nişan yüzüklerini takıp kutlayalım. Gelen oraya gelsin. Hem salon kiralama derdi olmaz hem de evde o hengame çekilmemiş olur. :25:
Bunun neresi mantıksız? :43:
Ayrıca bir de mekan var mı Ankara'da bildiğiniz?
Şimdiden teşekkür ederim bilgilendirmelerinize.

Canım aynı şehirdeyseniz neden hepsini aynı güne sokuşturdunuzzz :52: yani farklı şehirdeysneiz bile bu kadarı bana çok geldi, biz aramızda kmlerrr olsa da hepsini ayrı ayrı yaptık ve inan ki çok da keyifli oluyor hepsinin heyecanı ayrı, hadi hepsi ayrı ayrı olmasn da 2 ye düşürün bari, sen de ailesiyle ilk kez tanışacaksan hepsi aynı gün bana çok zorlanırsınz gbi geldi, önceden bi organizasyon lazım yani sonuçta...bilemedimm...senin dediğin mantıklı ama farklı günler olsun bence canm sne bilirisn de tabii..

Ama Ankara'da mekan dersen cafe tarzı çok da yüzük takmak için nasıl bir yer olur tam bilemedim ama ben nişan sonrası gençlerle eğlencemi Ankara'da olsam telwede yapardım o kesin :1:

Canım aynı şehirdeyseniz neden hepsini aynı güne sokuşturdunuzzz :52: yani farklı şehirdeysneiz bile bu kadarı bana çok geldi, biz aramızda kmlerrr olsa da hepsini ayrı ayrı yaptık ve inan ki çok da keyifli oluyor hepsinin heyecanı ayrı, hadi hepsi ayrı ayrı olmasn da 2 ye düşürün bari, sen de ailesiyle ilk kez tanışacaksan hepsi aynı gün bana çok zorlanırsınz gbi geldi, önceden bi organizasyon lazım yani sonuçta...bilemedimm...senin dediğin mantıklı ama farklı günler olsun bence canm sne bilirisn de tabii..

Ama Ankara'da mekan dersen cafe tarzı çok da yüzük takmak için nasıl bir yer olur tam bilemedim ama ben nişan sonrası gençlerle eğlencemi Ankara'da olsam telwede yapardım o kesin :1:

Telwe bizi o kadar yansıtan bir mekan değil. Sonrası için sevgilimin arkadaşlarının çıktığı bir Rock Bar var Lost diye biliyor musunuz bilmiyorum, orası olabilir dedik ama orası düğün sonrası eğlencesi için şimdiden planlanıyor. Bakalım :1:
Aynı şehirde değiliz. Gel git çok zor olacak onlar için bu nedenle yaptık da... Benim sorunum bununla değil, bir mekan bulamamakta :14: olmadı artık evde yaparım. Çalıştığım okulun altında çok tatlı bir pastane var, geniş falan. Önermişlerdi ama düşünmemiştim. Orası da olabilir diyorum. Bakalım neler olacak.
Gelişmeleri yazarım artık buradan. Paket program çok keyifli olacak gibi şimdiden :24:

canım bende nişanda ınsanları eve sokuşturup bogmak ıstemıyorum.bır gun aıle arasında ısteme olur sonrakı gun de guzel nezıh bır yerde nısan yemegı yenır.50 kısılıkse 50 kısı ıcın bır yer ayarlanır yanı.gene ayarlanan yerde sadece tanıdıklarınızın gorecegı bı bolumde nişan torenı olur bence çok şirin olur ben oyle ıstıyorum .) ankara'da bıldıgım bır mekan yok maleseff ./
Mutluluklar dılerım smdıden...

canım bende nişanda ınsanları eve sokuşturup bogmak ıstemıyorum.bır gun aıle arasında ısteme olur sonrakı gun de guzel nezıh bır yerde nısan yemegı yenır.50 kısılıkse 50 kısı ıcın bır yer ayarlanır yanı.gene ayarlanan yerde sadece tanıdıklarınızın gorecegı bı bolumde nişan torenı olur bence çok şirin olur ben oyle ıstıyorum .) ankara'da bıldıgım bır mekan yok maleseff ./
Mutluluklar dılerım smdıden...

Ben evde yaşadım bütün bunları. Düşündüğümden çok daah keyifli ve çok daha güzel geçti. Çok şükür.
Ben Çakıl Cafe'yi önerebilirim, yaz için açık mekan vs çok güzel olur.
Hepsi aynı gün nasıl olur diyorduk, öyle de güzel oldu ki. Şimdi sadece yapmamız gereken düğünümüz kaldı, çok şükür.
Size de mutluluklar. Çok teşekkürler.

sağol canım.Allah mutlulugunuzu daım etsın sizinde.bende bursada nişan izmirde dugun yapıcam.bakalım ınsallah gzl bı yerler bulablırız :nazar:
Ben evde yaşadım bütün bunları. Düşündüğümden çok daah keyifli ve çok daha güzel geçti. Çok şükür.
Ben Çakıl Cafe'yi önerebilirim, yaz için açık mekan vs çok güzel olur.
Hepsi aynı gün nasıl olur diyorduk, öyle de güzel oldu ki. Şimdi sadece yapmamız gereken düğünümüz kaldı, çok şükür.
Size de mutluluklar. Çok teşekkürler.

Back