Kız isteme evin bahcesinde olur mu

Lyta

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
35
12
25
Merhaba. Kız istemem olucak yalnız biz kız isteme ve yüzük takmayı aynı gün yapmak istiyoruz. Evimiz oldukça küçük ve erkek arkadaşımın ailesi kalabalık benim ailemde kalabalık. Bu yüzden eve sıgmamiz oldukça zor. 25 kişi olucaz toplam. Ve bu 25 gerçekten çok yakınlarımız. Kimseye gelme diyemeyiz. Yüzük de takacağımız için evimin bahçesinde organizasyon ile anlaşıp kız isteme ve yüzük takmak istiyoruz. Daha sonrasında nişan yapmiycam.o yüzden evin bahçesini değerlendirmek istiyorum oldukça büyük. Gelenler içinde sandalye ve masa ayarlamak istiyorum organizasyonla anlaşıp. Bu şekilde yapsam kötü mü olur ?

Güzel fikir bence olur

Bizde az kişi olmasına rağmen bahçede yaptık, şu bahçe fenerleri var ya onlardan astık ağaçlara bide. Çok şeker oldu.

Bu şekilde yapan bir tanıdığım çok kötü şeyler yasadi erkek annesini hiç eve sokmamislar kapıda engel olmuşlar sandalye yokmuş basit cenaze tabureleri varmis kız istemede cagirmamislar ve gelin bunu çok kötü kullandı şu an hiç görüşmuyorlar
Lütfen dikkatli olun her çift ve aile farklıdır dikkatli davranmanız gerekir özenli olduğunuzu hissetsinler

Yok canım öyle şey olur mu evin kapısı açık olucak girmek isteyen girer

Bizde az kişi olmasına rağmen bahçede yaptık, şu bahçe fenerleri var ya onlardan astık ağaçlara bide. Çok şeker oldu.
Bende böyle düşünüyorum. Işıklandırma masa sandalye zaten bu nişan arkaa planları felan oluyor ya onlardan da alicam. Kafamdaki hali güzel geliyor ama tuhaf olur mu kız isteme de olacağı için kararsizim

Bence güzel fikir hem küçük nişan gibi olur. Müzik falan açarsın

Tabi ki çok mantıklı. Bahçede ferah ferah yapabilirsiniz. Şimdiden Allah tamamına erdirsin.

Bende böyle düşünüyorum. Işıklandırma masa sandalye zaten bu nişan arkaa planları felan oluyor ya onlardan da alicam. Kafamdaki hali güzel geliyor ama tuhaf olur mu kız isteme de olacağı için kararsizim
Nişan yapmayacağın için bu bir nevi nişan sayılıyor o yüzden güzel olur. Hatta ufak bir pasta da kesersiniz.

Söz kesilmeden önce klasik olarak "Allah'ın emri..." konulu kahve içme işine girecekseniz çekirdek aileyi diğer misafirlerden 1 saat önce kabul edip evde ağırlarsanız daha şık olur. Sonradan gelen misafirler direkt bahçeye kabul edilir, yüzükler bahçede takılır, diğer ikramlar bahçede yapılır. Mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin.

Böyle yapmak için millet villa tutuyor, siz olur mu diyorsunuz
Elbette çok güzel olur.

Yooo hem bu havada hem de bu koronada herkesi balık istifi gibi eve tıkmaktansa böyle bir imkanınız varsa süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…