Doğuma Hazırlık Kız ismi kararsızlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Blackrouge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
28
11
88
44
Arkadaşlar merhaba. Kızıma isim arayışım devam ediyor. En son İdil İpek ismi hoşumuza gitti. Diğer çocuklarım da çift isimli olduğu için bu da öyle olsun dedik. Peki İdil İpek sizce nasıl olmuş? Nasıl bir çağrışım yapıyor?

Idil ismi cok hos gelmedi bana ama ipek cok güzel hayirli olsun

Canim ayri ayri guzel ama ikisi bir arada ben de yakistiramadim.Bence ikisinden birini tek kullanin ya da birini secip yanina saha uyumlu bir isim bulun.Kulaga pek hoş gelmiyor acikcasi.

Ben de arkadaşlara katılıyorum, fakat soyadınız da önemli. Belki Idil Ipek soyadınızla uyumludur, orasını bilemeyiz.

Idil Ecem veya Ipek Rüya geldi aklıma ikili isimlerden.

Idil ve ipek iki kiz kardeşte veya ikiz bebeklerde cok guzel bir ikili.. Her iki ismi de cok begenirim..
Ama ikisi birarada olmamis..
Idil Ece
Ipek Ela gibi olabilir..

İdil ipek kotu degil ama ipeği pek sevmem. Zamane isimleri seviyorum cnku idil Arya cok guzel olurdu tabi tercih sizin burcak nazlican gibi baş agirtan uzun isimler gordu bu gözler.... idil ipek ne ki.
Nazlıcan kendi halinde zaten cok guzel burcak niye koyarsin be insan.

ipek tek başına çok güzel. idil yanına hiç olmamış. iki isim zor degilmi, diğer çocuklarınıxın iki ismini birden kullanıyomusunuz

İpek Duru veya ne bileyim daha farklı olabilir, ikisi de i le basladıgından mı nedır bılmıyorum.
Hayırlısı olsun saglıkla gelsın ınsallah.

Gülce ipek olabilir idil ipek bende pek yakıştıramadım malesef

Iki isim verilecekse birinin uzun birinin kisa olmasi daha mantikli.Yoksa ikisi birlikte soylenmiyor.Soylenmeyecekse de isim koymak bana mantiksiz geliyor.
ipek nil
İpek naz
idil ece
falan olabilir.

Bende kızıma İpek ismini koymayı düşünüyorum. anlamı ve fonetiği çok güzel bence. ben tek isim taraftariyim ama tabi sizin tercihiniz.
ipek ve idil isimleri birbirine çok benzediği için yanyana çok yakışmadılar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…