- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
al benden de o kadar :))Zamane isimlerini duydukca kalbim sıkışıyor.
ona bende takıldım ve isim önermedimbenim tek takıldığım mevzu emir kipi kullanılması
Derin veya Duru .6 aylık hamileyim halen tam kafama yatan Bi isim bulamadım en hoşunuza giden kız isimlerini yazın ..
Lina ecnebi ismi degil mi ya..
Bir kac kisi Lina demis.
Yabancilarda cok duydum da Turkiyede hic duymamistim kizinin ismini Lina koyani.
Nerede antin kuntin isim var insanlar farkli olmasi adina cocuklarina o isimleri koyuyor. Duru, Su, Pelinsu, Pelincan, Pelinsah... Bunlar nedir yahu? Hepsi cok siradan. Hicbir isim Zeynep gibi eski isimlerin klasikligine erisemez.
6 aylık hamileyim halen tam kafama yatan Bi isim bulamadım en hoşunuza giden kız isimlerini yazın ..
var canım kardeşimin iş arkadaşı kızına nas lina koymuş kp mandalina diya sesleniomuş
alyanın anlamı gökyüzü demek değilmi bende onu düşünüyorum hayırlısıyla hamile kalırsam
alyanın anlamı gökyüzü demek değilmi bende onu düşünüyorum hayırlısıyla hamile kalırsam
inşallaaahhhhh :) sağlıklı olsun da ister kız ister erkek önemli değil rabbim sana da hayırlısı ile kucağınıza alabilmeyi nasip etsin eşine sana bebeğine ailenize sağlık sıhhat hayırlı ömürler versinEvet canım insallah rabbim sanada verir bi minnak ☺
çok güldüm mandalina işine :)var canım kardeşimin iş arkadaşı kızına nas lina koymuş kp mandalina diya sesleniomuş