Doğuma Hazırlık kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızım olursa 2 isim düşünüyorum Nazlı sabit, önüne Bade Cemre Birce ya da Azra olucak

birce nazlı çok güzel bence:) birce ismini severim bircem var bide::)

Allah bağışlasın :)

eşim alay ederler diyo 1/C gibi, neyseki inisiyatif bende Nazlıyı o koydu bile daha bebek yokken, oglumuzun ilk adını o koydu ikinci adını ben, kız olursa ilk isim benden olucak

Allah bağışlasın :)

eşim alay ederler diyo 1/C gibi, neyseki inisiyatif bende Nazlıyı o koydu bile daha bebek yokken, oglumuzun ilk adını o koydu ikinci adını ben, kız olursa ilk isim benden olucak
ahha canm yanlış anladım bebeğim yok benım henuz :) ne güzel anlaşmışsınız eşinizle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn :)

Asya alta Hira Mina Mira çok yaygın, şu an değişik geliyo ama bebeler okul çağına gelince bir sınıfta 10 tane falan Asya olacak, 3 arkadaşım Asya koydu hamile olan bir arkadaşta koycam diyo,4 asyamız oldu

Benim kızımın ismi masal. Çok severek koyduk. Bunun dışında ela, duru isimlerini de severim.

Bir de kimse kusura bakmasın da anlamı güzel diye çocuğa rüveyda gibi söylenişi zor isimler koymak bana mantıksız geliyor.

Tuana, kayra, bukre, toprak, ipek, elif, aybala şimdilik sevdiğim isimlerden bunlar aklıma geldi.

Mavi,Karen,Lila,Derin,Dora,Masal,Yaz bunlar sanırım en hoşuma gidenler.Favorilerim Mavi ve Yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…