Aynı şekilde Elif ve Zeynep ,tamam çok güzel isimler ama her çocuğun ismi aynıAsya alta Hira Mina Mira çok yaygın, şu an değişik geliyo ama bebeler okul çağına gelince bir sınıfta 10 tane falan Asya olacak, 3 arkadaşım Asya koydu hamile olan bir arkadaşta koycam diyo,4 asyamız oldu
Benim Kızım sude Zehra :)6 aylık hamileyim halen tam kafama yatan Bi isim bulamadım en hoşunuza giden kız isimlerini yazın ..
Ya bu Mina cok tehlikeli bence:))Asya alta Hira Mina Mira çok yaygın, şu an değişik geliyo ama bebeler okul çağına gelince bir sınıfta 10 tane falan Asya olacak, 3 arkadaşım Asya koydu hamile olan bir arkadaşta koycam diyo,4 asyamız oldu
lina güzelmiş canım ya bu ecrin ismi bana okadar itici geliyor ki neden acaba? hiç sevmıyorumLina erva ecrin
Allah bagislasin oncelikle. Bnm minnacigimda 6 aylik. Kiz oldugunu ogrendigimiz gun "asel ada" dedik. Asel bal demek insanin ismi kisiligini yansitirya biliyorum ball gibi tatli olucak:)Ada ise amerikada yasiyoruz telafuzu kolay olan bi isimde olsun hangisini isterse onu kullanir artik. Sadece iki R nin yanyana geldigi isimleri hiic sevmiyorum. Berra serra berrak gibi.. Kolay gelsin. Zor konu6 aylık hamileyim halen tam kafama yatan Bi isim bulamadım en hoşunuza giden kız isimlerini yazın ..