Doğuma Hazırlık kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kzım olursa ( tabi önce çocugum olursa ) ecem su veya açelya olucak ismi inşallah

Asya alta Hira Mina Mira çok yaygın, şu an değişik geliyo ama bebeler okul çağına gelince bir sınıfta 10 tane falan Asya olacak, 3 arkadaşım Asya koydu hamile olan bir arkadaşta koycam diyo,4 asyamız oldu
Aynı şekilde Elif ve Zeynep ,tamam çok güzel isimler ama her çocuğun ismi aynı

kızım olursa adını tutku koyacaktım ama oğlum oldu.. hayal ve masalda güzel isimler.

Elisa, Asel , Asya bu isimler bana hep çok güzel gelmiştir. Hayırlı doğumlar

Asya alta Hira Mina Mira çok yaygın, şu an değişik geliyo ama bebeler okul çağına gelince bir sınıfta 10 tane falan Asya olacak, 3 arkadaşım Asya koydu hamile olan bir arkadaşta koycam diyo,4 asyamız oldu
Ya bu Mina cok tehlikeli bence:))
Gecende bir cocuk vidyosu izlemistim, kizin adi Mina.
Annesi konusuyor iste arada insanin kulagina Mina degil de Mına gibi geliyor.
E insan biraz hizli da soylese kufur gibi oluyor sanki, yada benim icim fesat:))

6 aylık hamileyim halen tam kafama yatan Bi isim bulamadım en hoşunuza giden kız isimlerini yazın ..
Allah bagislasin oncelikle. Bnm minnacigimda 6 aylik. Kiz oldugunu ogrendigimiz gun "asel ada" dedik. Asel bal demek insanin ismi kisiligini yansitirya biliyorum ball gibi tatli olucak:)Ada ise amerikada yasiyoruz telafuzu kolay olan bi isimde olsun hangisini isterse onu kullanir artik. Sadece iki R nin yanyana geldigi isimleri hiic sevmiyorum. Berra serra berrak gibi.. Kolay gelsin. Zor konu

Lina ecnebi ismi degil mi ya..
Bir kac kisi Lina demis.
Yabancilarda cok duydum da Turkiyede hic duymamistim kizinin ismini Lina koyani.

elif, zeynep ve en çokta gülfem :) kızım olursa inşallah bu üçünden ikisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…