- 30 Mayıs 2015
- 4.866
- 11.411
- 208
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaahsen ismini çok seviyorum bir dizide vardı..
ben de kızım olursa koymak isterdim ama eşimin eski sevgililerinden biriymiş![]()
sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah kuzunuzuYaaaAhsenler sakin akıllı oluyor gördüğüm kadarıyla
![]()
Lavin sizin adınız değilse onu da koyabilirsiniz çok hoşDuru , Eylül , Leyla , Derinkız çocuklarına yakıştırdığı isimlerden . Benim de Kızım olursa , ismi Eylül olacak
![]()
ben de bunları ilk defa burda okudum, aynı şaşkınlıktayımElizan, Menesa, Medea isim önerilerine böyle bakıyorum.![]()
Çok yakın bir tanımımızın bebeğine koydular Lavin ismini, çevrede aynı isimli bebek istemiyorumLavin sizin adınız değilse onu da koyabilirsiniz çok hoş![]()
Cnm benimde kızım olucak hayirlisi bende ismini Zelal Arin dusunuyorum bakalimArkadaşlar beğendiğiniz hoşunuza giden kız isimleri nelerdir? yardımcı olur musunuz?
Sonay, Rengin, Nisla ben bu 3 ismi çok seviyorum.Arkadaşlar beğendiğiniz hoşunuza giden kız isimleri nelerdir? yardımcı olur musunuz?
Tomris kesinlikle harikaGüneş ayda ada veya tomris![]()
Türk isimlerine aşığımTomris kesinlikle harika![]()