Ah ne kadar güzeellYaaa benim kızımın ismi de yağmur. İkinci çocuğum kız olursa onuda güneş koymayı düşünüyorum :)
Bunların dışında konu sahibi
Ela
Esma
Beren
Irmak isimleri de güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ne kadar güzeellYaaa benim kızımın ismi de yağmur. İkinci çocuğum kız olursa onuda güneş koymayı düşünüyorum :)
Bunların dışında konu sahibi
Ela
Esma
Beren
Irmak isimleri de güzel.
Ay klavye yahu Aren yazmıştım ben oysa kıEren degil ama aren diyor konu sahibi, onu da erkekte daha cok duydum ben
MirayArkadaşlar beğendiğiniz hoşunuza giden kız isimleri nelerdir? yardımcı olur musunuz?
Aren güzel isim bence canım ikinci isim koyacaksaniz Nil de hoş. Benim beğendiğim isimler Nora, Tanya, Deren, Lena. Kızımın ismini Lena koyacağızNil aren yada aren nil, pera aren nasil esim aren de israrci
Herkesin zevki farklı kimisi eski isimleri seviyor kimisi yeni ve modern. Arkadaşımız da zaten danışmak için açmış konuyu. Herkes nasıl içine siniyorsa o ismi koysun, zaten seçim yapmak çok zor ben de kaç ay isim aradım. Çok mu aradın bunu dense rahatsız olurdum açıkçası hamilelik zaten hassas bir dönem ama tabi hoşunuza gitmemiş olabilir o sizin zevkiniz.Çok aradınız mı bu isimleri?
ahsen ismini çok seviyorum bir dizide vardı..Ben böyle şimdiki modern abudik gubidik isimleri sevmiyorum
Zeynep
Gülce
Yağmur
Güneş
Sahra
bu isimler hoşuma gidiyor. Kızımın adı da Ahsen Zümrüt