Ablacım, bak ablacım diyorum. Muhtemelen benden büyüksün, profilin öyle gösteriyor.
'
Demode olunca ne oluyor hepimizin annesinin ismi de demode o zaman... hatta bizlerin isimleride bundan 30 yıl sonra demode olucak...yani dünyanın sonumu ki dalga yapılmış
Dalga geçilmiş yorumlar yapılmış herkesin çocuğu yiğeni var kimbilir isimleri ne?
Yazılsa buraya birileri beğenir birileri beğenmez dalga geçer bu nasıl isim böyle diye
bu doğru mu?? yani genelde isim önerilerinde bu hep oluyor
Herkes ne isim koyarsa koyar sadece bir isim önerisi yazilicak hepsi bu!
Bak bu yukarıdaki yazında bana laf atıyorsun. Onu BEĞENMEDİM. Açık açık benim hakkımda konuşuyorsun. Dislike atınca da ağlıyorsunuz. Ben nerede dalga geçtim??? Beğenmedim, sevmedim demek dalga mı? İlkokul mezunu falan mısın? Yazım hatalarından belli oluyor eğitim seviyesi, neyse. Okuduğunu anlamamışsın. Ayrıca sana hesap mı vereceğim? Benim hakkımda konuşmayın, yeter yahu düşün yakamdan. Ben modern bir insanım. Demode isimleri beğenmiyorum, bu benim fikrim. Sen git Ayşe, Fatma, Hayriye koy. BANANE? Beğenmiyorum ben! Aa yeter ya üstüme çullandınız. Hakaret et de sana da dava açayım hadi. Yine ban yiyeceğim sizin yüzünüzden. Sorun yok. Hesabı temelli kapatacağım da dava sürecinde olduğum için yapmıyorum şu an. Bu kadar cahil cühela ile uğraşamam katiyyen.
Sen iyimisin Hayırdır
Bir sen demode dememişim farklı yorum yapılınca sana mi deniyor sanıyorsun
Niye üstüne alındın ki dava açacakmış buyur aç ne diyecen şikayet ederken adliyenin işi yok senin nazınla uğraşacak öylemi
Modern insanla ne ilgisi var kendini ne sanıyorsun ki azıcık in aşağıya
Cahil derken okul seviyen derken
Sen nerde okudun oxford falan mı
Modern insan dan önce insan olmak önemli nasıl konuşulur hatta kimle nasil konuşulur onu bilmek lazım
Usül adâb bilmek lazım modern biriymiş bunun pek önemi yok
Insanların fikirlerine saygı olmadığın sürece insanlardan kendini üstün gördügün sürece insanları aşaladigin sürece istersen Ultra modern ol dünya lideri ol önce insanlık önemli
Kendini yüksek görüp başkaları cahil demek en büyük cahilliktir bu kulağına küpe olsun
Konu sahibi isim önerisinde bulunmuş senin yaptığın bu hakaretler aşamalar öfke kin nefret neden
Üyeliğini silecekmiş buyur sil
Ayrıca ilkokul mezunu değilim üniversite mezunuyum
Ama insanlik terbiye davranış konuşma okulun verdiği eğitim değildir kişinin kendisiyle ilgili duruşudur buda üniversite mezunu olmaktan yada modern olmaktan daha üstündür ...
buda bir büyük olarak aklında kalsın Ablacığım..