• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isim anket

Hangisi?

• Asya

OY: 29 19,5%
  • Gökçe

OY: 16 10,7%
  • Duru

OY: 28 18,8%
  • Defne

OY: 42 28,2%
  • Doğa

OY: 15 10,1%
  • Aden

OY: 13 8,7%
  • Ada

OY: 6 4,0%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar normalde istediğim isim DEFNE. Ama şuanda 5 anneden 3’ü sanki Defne koyuyor gibi:)) eğer kız olursa defne koyamam gibi geldi. Bi anneler baslıgında bile 4 tane defne koyacak kisi saydım resmen😵‍💫😂 sırf bu yüzden korkumdan vazgectim gibii. Cocuk okula bi gidecek sınıfta 4-5 tane defne😁
Şuan seçeneklerim arasında
Gökçe, Damla, Duru,Bade ,Masal biraz daha ön planda🙊
Gökçe
Damla
Bade

bunlardan biri olmalı bence :)
Duru ismi bana çok yalın geliyor düz yani dümdüz bir şey :/ Masal da bilemedim ne o öyle yok ninni :/ Ben biraz eski isimleri seviyorum aslında o yüzden kendi kızıma da bi bilindik geleneksel bir de süslü isim koydum :D

Gökçe
Damla
Bade

bunlardan biri olmalı bence :)
Duru ismi bana çok yalın geliyor düz yani dümdüz bir şey :/ Masal da bilemedim ne o öyle yok ninni :/ Ben biraz eski isimleri seviyorum aslında o yüzden kendi kızıma da bi bilindik geleneksel bir de süslü isim koydum :KK70:
Evet aslında asıl seçeneklerim o yazdıgınız üçlüydü:)) bi cinsiyeti öğrenirsek bakalım seçim yapıcaz. Erkek olursa direk Uraz olacak zaten. Cuma günü belli olur inşallah:)

Evet aslında asıl seçeneklerim o yazdıgınız üçlüydü:)) bi cinsiyeti öğrenirsek bakalım seçim yapıcaz. Erkek olursa direk Uraz olacak zaten. Cuma günü belli olur inşallah:)
İnşallah çok bekletmeden belli olur :) Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Sonrasında ise gönlünden geçeni versin inşallah :)

Uraz da çok güzel bir isim. Hakkınızda hayırlısı :)

Arkeoloji mezunuyum ilk okumaya başladığım günden beri kızım olursa adını Karya koyacağım diye karar vermiştim. Asya en yakin arkadaşımın kızının adı eğer Karya bir seçenek olmasaydı Asya olsun derdim. Birde defne var arkeolojik daphne den gelme eğer koyacak olsaydım cinsiyetini öğrendiğim gün bahçemize bir defne ağacı dikerim kızımla birlikte büyür diye hayal etmiştim. Ama sonuç ben yine Karya' dan vazgeçemedim. Hatta şimdi tüp bebek deneyecegiz ikiz olursa Karya - Lidya koyarim diyorum🥰 jannacim gebeligini öğrendiğin zamani hatirliyorum bu güzel topicte böyle guzel bir yazını görünce mutlu oldum yazmak istedim asya ve defne dir önerim 😇 saglikla kucagina al bebisini umarim🙏

Arkeoloji mezunuyum ilk okumaya başladığım günden beri kızım olursa adını Karya koyacağım diye karar vermiştim. Asya en yakin arkadaşımın kızının adı eğer Karya bir seçenek olmasaydı Asya olsun derdim. Birde defne var arkeolojik daphne den gelme eğer koyacak olsaydım cinsiyetini öğrendiğim gün bahçemize bir defne ağacı dikerim kızımla birlikte büyür diye hayal etmiştim. Ama sonuç ben yine Karya' dan vazgeçemedim. Hatta şimdi tüp bebek deneyecegiz ikiz olursa Karya - Lidya koyarim diyorum🥰 jannacim gebeligini öğrendiğin zamani hatirliyorum bu güzel topicte böyle guzel bir yazını görünce mutlu oldum yazmak istedim asya ve defne dir önerim 😇 saglikla kucagina al bebisini umarim🙏
Karya cok güzel bir isimm gerçekten ama cok yakın cevremde var🥰🥰
Bu arada cok tesekkür ederim insallah hepimiz sağlıkla alırız🤲🏻😌🧿

Back